تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 113 اولاول ... 125258596061626364656672112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    مدتیه که دارم برای خرید لپ تاپ تحقیق میکنم. L502x رو که دیدم، واقعا ازش خوشم اومد.هم از طراحیش و هم از امکانات جانبی که داره.(Speaker فوقالعاده، LED Backlight Keyboard ، HD Webcam و...)
    یه چند روزی تحقیق کردم...به هر حال هر لپتاپی یه سری مشکلات داره و نمیتونید لپتاپ بدون مشکل پیدا کنید...ولی انگار چیزی که توی این مدل قطعیه(البته شاید به نظر خیلی ها مشکل نباشه) طرز کار Fan این لپتاپه...که با کارهای کوچیک هم سرعت حرکتش میره بالا و دوباره میاد پایین، بالا..پایین،بالا پایین...طوری که میره رو اعصاب آدم
    هرچی گشتم راه حل قطعی برای این مشکل پیدا نکردم...همین قضیه دودلم کرده...البته بازم نمیتونم ازش بگذرم...هر گزینه دیگه ای که پیدا می کنم، طولی نمیکشه که دوباره برمیگردم سراغ همین لپتاپ
    کسی این مشکل رو حل کرده؟
    و یه سؤال دیگه : شنیدم سری XPS تو ایران معمولا ساخت مالزی هست...درسته؟
    لطفا کمک کنید...

2. این کاربر از H.AH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    مدتیه که دارم برای خرید لپ تاپ تحقیق میکنم. L502x رو که دیدم، واقعا ازش خوشم اومد.هم از طراحیش و هم از امکانات جانبی که داره.(Speaker فوقالعاده، LED Backlight Keyboard ، HD Webcam و...)
    یه چند روزی تحقیق کردم...به هر حال هر لپتاپی یه سری مشکلات داره و نمیتونید لپتاپ بدون مشکل پیدا کنید...ولی انگار چیزی که توی این مدل قطعیه(البته شاید به نظر خیلی ها مشکل نباشه) طرز کار Fan این لپتاپه...که با کارهای کوچیک هم سرعت حرکتش میره بالا و دوباره میاد پایین، بالا..پایین،بالا پایین...طوری که میره رو اعصاب آدم
    هرچی گشتم راه حل قطعی برای این مشکل پیدا نکردم...همین قضیه دودلم کرده...البته بازم نمیتونم ازش بگذرم...هر گزینه دیگه ای که پیدا می کنم، طولی نمیکشه که دوباره برمیگردم سراغ همین لپتاپ
    کسی این مشکل رو حل کرده؟
    و یه سؤال دیگه : شنیدم سری XPS تو ایران معمولا ساخت مالزی هست...درسته؟
    لطفا کمک کنید...
    مطمئن باش n55 خیلی سرتر از اینه مخصوصا اگه فول اچ دی پیدا کنی

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام کاربر عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولاهه سونی یا ایسوس بخری از این بهتره الان N55SF ایسوس با ساب ووفر و فول اچ دی 1580 قیمتشه البته بدون گارانتیش .نظر من رو بخوای میگم فقط دل نخر چون فقط ظاهرو زیبایی رو داره یکی از دوستام که فروخته بود میگفت l502 گرافیک اب میکنه موقع بازی کردن زیاد وکلی دردسرهای دیگه مشکل لرزش صفحه و صفحه ابی کلا اون از 5110 که میمونه اسباب بازی اشغال اشغال این از این.اگه یه چیزه عالی میخوای برو سراغ سونی من خودم بهمن ماه میخوام مدل Sony Vayo F224FX/B رو بخرم تقریبا 1800 در میاد با گارانتی ایران رهجو ولی احتمالا یک عمر لپ تاپه برای ادم.نظر من رو میخوای به عنوان خودم 2 سال مغازه کامپیوتر فروشی داشتم یا ایسوس بخر یا سونی از بین مدلهای ایسوس N53SN خوبه وN73SV وهمین مدلی که دوستمون هم گفت علیه منتها حیف که ویندوز اورجینال نداره همین N55SF ولی به هر حال نظره خودتونه.یه نگاهی هم ه مدلهای سونی F بنداز هم بکلایت کیبورد داره هم FULL HD هستش هم صدای خوبی داره هم بدنه محکمی داره و هم از نظر کارایی 1000 برابر بهتر از دل هست.ایسوس هم عالیه منتها به پای سونی نمیرسه شماها تا از نزدیک نبینید سونی رو حرف من رو شاید باور نکنین.همگی موفق باشین.یا حق.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای اتصال لپ تاپ به پروژکتورهای قدیمی ( وی جی ای ) نیاز به تبدیل زیر هست که راهکار لپ تاپ های اپل هم هست :
    miniDisplay to VGA

6. این کاربر از ceasar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منم با خودندن این مطالب فهمیدم که بهترین لبتاب فعلا همین l502 هست که پس از تحقیقات زیاد میخوام بگیرمش..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

برای اتصال لپ تاپ به پروژکتورهای قدیمی ( وی جی ای ) نیاز به تبدیل زیر هست که راهکار لپ تاپ های اپل هم هست :
    miniDisplay to VGA
    خییییلی ممنونم.
    میدونید قیمتش چقدر هست و از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟

ویرایش:
    آقا سره mini display با HDMI فرق داره که!!
    تازه شنیدم mini display های چینی توی بازار ایران هست که فریم ریت نمایش تصویرو کاهش میده و باعث میشه تصویر با تاخیر به مانیتور برسه! :(

چاره چیه ؟؟؟

منم با خودندن این مطالب فهمیدم که بهترین لبتاب فعلا همین l502 هست که پس از تحقیقات زیاد میخوام بگیرمش..
    من این Dell XPS L502 الان 2 روزه خریدم. عین چشام مواظبش بودم. فقط چندتا بازی روش نصب کردم.
    اگر دوست داشتی بیا من زیر قیمت بازار بهت میدم.
    ( تصمیم دارم PC بخرم! )
    Last edited by saeed2vfx; 15-12-2011 at 18:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما مثکه تا حالا پشت لپ تاپتو ندیدی !!!
    این لپ تاپ هم اچ دی ام آی داره هم مینی دیسپلی . این کابلم هر جا وسایل اپل داشته باشه هست . مارک های متفرقه هم هست حتما ....

10. این کاربر از ceasar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام کاربر عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولاهه سونی یا ایسوس بخری از این بهتره الان N55SF ایسوس با ساب ووفر و فول اچ دی 1580 قیمتشه البته بدون گارانتیش .نظر من رو بخوای میگم فقط دل نخر چون فقط ظاهرو زیبایی رو داره یکی از دوستام که فروخته بود میگفت l502 گرافیک اب میکنه موقع بازی کردن زیاد وکلی دردسرهای دیگه مشکل لرزش صفحه و صفحه ابی کلا اون از 5110 که میمونه اسباب بازی اشغال اشغال این از این.اگه یه چیزه عالی میخوای برو سراغ سونی من خودم بهمن ماه میخوام مدل Sony Vayo F224FX/B رو بخرم تقریبا 1800 در میاد با گارانتی ایران رهجو ولی احتمالا یک عمر لپ تاپه برای ادم.نظر من رو میخوای به عنوان خودم 2 سال مغازه کامپیوتر فروشی داشتم یا ایسوس بخر یا سونی از بین مدلهای ایسوس N53SN خوبه وN73SV وهمین مدلی که دوستمون هم گفت علیه منتها حیف که ویندوز اورجینال نداره همین N55SF ولی به هر حال نظره خودتونه.یه نگاهی هم ه مدلهای سونی F بنداز هم بکلایت کیبورد داره هم FULL HD هستش هم صدای خوبی داره هم بدنه محکمی داره و هم از نظر کارایی 1000 برابر بهتر از دل هست.ایسوس هم عالیه منتها به پای سونی نمیرسه شماها تا از نزدیک نبینید سونی رو حرف من رو شاید باور نکنین.همگی موفق باشین.یا حق.

تشکر به خاطر راهنماییت دوست عزیز...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من این Dell XPS L502 الان 2 روزه خریدم. عین چشام مواظبش بودم. فقط چندتا بازی روش نصب کردم.
    اگر دوست داشتی بیا من زیر قیمت بازار بهت میدم.
    ( تصمیم دارم PC بخرم! )

دوست عزیز میشه لطفا بگید ساخت چه کشوری هست؟چین یا جای دیگه؟
    با صدا و طرز کار FAN مشکلی داشتین یا نه ؟

13. این کاربر از H.AH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میشه قیمت کامل با گارانتی هاشو بگین این سیستم

ram;8gb
    گرافیک;2gb 540gfx
    i7
    از زیگورات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •