سلام کاربر عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولاهه سونی یا ایسوس بخری از این بهتره الان N55SF ایسوس با ساب ووفر و فول اچ دی 1580 قیمتشه البته بدون گارانتیش .نظر من رو بخوای میگم فقط دل نخر چون فقط ظاهرو زیبایی رو داره یکی از دوستام که فروخته بود میگفت l502 گرافیک اب میکنه موقع بازی کردن زیاد وکلی دردسرهای دیگه مشکل لرزش صفحه و صفحه ابی کلا اون از 5110 که میمونه اسباب بازی اشغال اشغال این از این.اگه یه چیزه عالی میخوای برو سراغ سونی من خودم بهمن ماه میخوام مدل Sony Vayo F224FX/B رو بخرم تقریبا 1800 در میاد با گارانتی ایران رهجو ولی احتمالا یک عمر لپ تاپه برای ادم.نظر من رو میخوای به عنوان خودم 2 سال مغازه کامپیوتر فروشی داشتم یا ایسوس بخر یا سونی از بین مدلهای ایسوس N53SN خوبه وN73SV وهمین مدلی که دوستمون هم گفت علیه منتها حیف که ویندوز اورجینال نداره همین N55SF ولی به هر حال نظره خودتونه.یه نگاهی هم ه مدلهای سونی F بنداز هم بکلایت کیبورد داره هم FULL HD هستش هم صدای خوبی داره هم بدنه محکمی داره و هم از نظر کارایی 1000 برابر بهتر از دل هست.ایسوس هم عالیه منتها به پای سونی نمیرسه شماها تا از نزدیک نبینید سونی رو حرف من رو شاید باور نکنین.همگی موفق باشین.یا حق.
.gif)
.gif)
.gif)