فکر می کنم خریدمش لول 40 یا باگه یا یه چیزی پرت کرده همینطوری نمی دونم شایدم اشتباه می کنم باید یه چرخی بزنم ببینم جایی نوشته که دارکسایدرز 2 بیش از 30 هم لول گرفتن داره یا نه ولی شکی ندارم 30 نهایت لوله
فکر می کنم خریدمش لول 40 یا باگه یا یه چیزی پرت کرده همینطوری نمی دونم شایدم اشتباه می کنم باید یه چرخی بزنم ببینم جایی نوشته که دارکسایدرز 2 بیش از 30 هم لول گرفتن داره یا نه ولی شکی ندارم 30 نهایت لوله
ببین آرمین جان خوبه خوبه ولی جای کار داره بقیه عکساتم بزارشون منظورم بقیه مشخصاتش هست این عکس اولیت پیج اول هست.من منظورم رو ظاهرا نمی تونم برسونم منظورم از عکس اینه ببینید:
همین عکس برای من آیتم هایی هست که توسط وولگوریم فروخته میشه لطفا از همین قسمت که نشون میده اون آیتم رو بهم نشون بدید
اون آیتم رو من اصن نمیفهمم چیه موندم من کاملا.....
شاید در آینده DLC هاش بیاد طبق گفته پیج خود بازی در ف.ب آپدیت ها خیییییییییییییییییییلی زیادی وجود دارن که فقط برای کاربران که اورجینال گرفتن فکر کنم بیادش حالا نمیدونم.
سلاح های جدیدشون:
خوبه ولی خییییییییییییییییییییییلی کمه.Def = 650
Res = 150
Strength = 150
Primary Critical Chance = 40%
Critical Damage = 220%
Secondary Critical Chance = 70%
Critical Damage = 260%
Execution Chance = 85%
Health Steal = 26%
Wrath Steal = 28%
حالا چی . اینا کمه ؟ بیام اینا رو فدای strength ؟ میشه بگی Strength دقیقا به چه درد میخوره غیر از اینکه دمیج رو میبره بالا ؟ (در ضمن من در اول رو اشتباهی تموم کردم و کلا خیلی نچرخیدم تو بازی که سنگها رو گیر بیارم . اما این دفعه رو میخوام کامل کنم و سنگ ها رو هم بگیرم)
اصل کار damage هستش دیگه به نظرت اصل کار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟وقتی strange بالا باشه طرف با چند ضربه میمیره.
بزار عکس سیومو با خود سیو رو میزارم.
آقا من این دور تازه جاییم که میخوایم بریم جای گاردین و کارن همراهمون میاد. اصلا سلاحی که Health Stealداشته باشه گیر نمیاد. یکی دارم ولی نمیشه رو سلاح دیگه گذاشتش. چکار کنم؟ از کجا گیر بیارم؟! ممکنه اگه Stage 1 رو برم بهم بده؟ Stage 2که اصلا برام خیلی سخته...چه کنم؟
+ یه سوال:
اینا چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اون سنگهایی که همش ازش حرف میزنید چیه؟
Last edited by IOG; 14-09-2012 at 12:43.
نه اینی که شما میگی تو اینجا کار نمیکه این عکسو نگاه کنید اونجا که علامت زده باید برم ولی در رو که باز میکنم از زمین نیزه اومده بیرون نمیشه ازش رد شد
![]()
شما پایین نقشه رو که کلید ها رو نوشته ببین! کلید A که بزنی نقشه world میاد بعد جایی که باید بری (مثلا رو عکس دروازه ها) اینتر بزن! این کار میشه فست تراول.![]()
بزار عکسو ببنم چی به چیه این Strength به چه درد میخوره . در ضمن چجوری اینقدر بردیش بالا .
من الان لول 28 ام و بهترین ایتمهایی که Strength رو میبرن بالا 70 تا تقریبا بوده . من همشون رو هم که گذاشتم به زور به 300 رسید. تازه سنگها رو هم که بگیری به زور به 400 میرسه . با فرض اینکه توی سلاحت هم بزاری میشه 500 تا . خدایی چجوری از 500 تا بیشتر میشه
( در ضمن یه سوال اگه روی دوتا سلاحت Str بزاری جمع میشن یا فقط یکیشون حساب میشه؟)
راستی اگه تونستی این کار رو هم بکن تاثیرش رو ببین و نتیجه اش رو بگو . Str ات رو مینیمم کن بعد از اسکیل های شاخه هاربینجرت استفاده کن ببین چقدر دمیج میزنن . بعد ماکزیممش کن ببین چه فرقی میکنه . شنیدم خیلی تاثیر داره .
الان اینی که شما میگین تو قسمتی که من هستم کار نمیکنه دکمه A رو میزنم هیچی نمیاد
سلام
منم درست همین جایی که شما گیر کردین گیر افنادم
اقاfast T زدی نشد ؟ من تازه کنسول خاموش کردم حسش نیست دوباره روشن کنم اگه رد کردی یه خبر بده.
مرسی
آقا افق های امید برای وجود لول بالاتر از 30 داره نمایان میشه! من الان که دارم آپگرید می کنم آیتم های قابل آپگرید شدن رو تا لول 34 آپگرید میشه نمی دونم شاید تاثیر Gnomad باشه من هر 4 تاشون رو پیدا کردم یه هاروستر به شکل عروسک نومد داد بهم
آقایون یکی هم جواب مارو بده بابا. این سنگا چیه؟ اون عکسی که گذاشتم چجوری باز میشه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)