تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 62 از 461 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یه موضوع رو میخوام برای بچه هایی که اینجا کارنامه میزارن و بعضا بخاطر ترازهای قلمچی متعجب هستن مطرح کنم. البته شاید خیلی هاتون بدونید. ولی من هم میگم که تاکید شه!
    پارسال سوال های قلمچی خیلی لو میرفت. حتی یکی از مسئولین نمایندگی های قلمچی توی سید خندان، سوال ها رو 10 تومن میفروخت. اینو که میگم مطمئن هستم. یکی از دوستای من رفته بود سوال هاش رو خریده بود و تراز قلمچیش از 6300 ، طی یک آزمون شد 7800 !!! و یکی دیگه از دوستام میگفت که توی مدرسشتون، روز قبل از آزمون ، معلم شیمی اومده سوال ها رو واسه همه حل کرده.
    خلاصه میخوام بگم خیلی تعجب نداره که شما میبینید مثلا هندسه 1 رو زدید 87 درصد، بعد رتبه ی کشوریتون شده 150 !
    خواهشا دوستان از این حرفای من سوء استفاده نکنن. اون 150 نفری که گفتم، منظورم این نبود که همه ی 150 نفر تقلب کردن! نه! ولی اگه حتی چند نفر هم سوال ها رو داشته باشن و 100 بزنن، تراز سایرین فرق خواهد کرد.
    ولی با این همه، به نظر من آزمون های قلمچی بهترین آزمون آزمایشیه. (اینو گفتم که سوء تعبیر نشه)

اگر هم شرایط یکسانی برای شرکت در هریک داشته باشید و هم فقط برای رتبه های عالی باشد اگر خود را در این شرایط فرض کنید چه نظری خواهید داشت؟
    اگه توی تجربی به رشته ی خاصی علاقه نداری، و فقط بخاطر این میخوای بری که رتبت خوب میشه، به نظر ریاضی بری خیلی بهتره. چون زمان انتخاب رشته، خیلی دستت باز تره و از هر مهندسی ای که بدت بیاد، 100 تا دیگه جاش رو پر میکنه.
    خب من بالاخره تصمیم قطعیم رو گرفتم برا موندن پشت کنکور و شدم داوطلب کنکور 91 امیدوارم من تو جمع خودتون بپذیرین و کمکم کنین بتونم موفق شم
    من هم همین طور !!! موفق باشیم!
    Last edited by lohrasbi; 12-08-2011 at 18:59.

2. 7 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

یه موضوع رو میخوام برای بچه هایی که اینجا کارنامه میزارن و بعضا بخاطر ترازهای قلمچی متعجب هستن مطرح کنم. البته شاید خیلی هاتون بدونید. ولی من هم میگم که تاکید شه!
    پارسال سوال های قلمچی خیلی لو میرفت. حتی یکی از مسئولین نمایندگی های قلمچی توی سید خندان، سوال ها رو 10 تومن میفروخت. اینو که میگم مطمئن هستم. یکی از دوستای من رفته بود سوال هاش رو خریده بود و تراز قلمچیش از 6300 ، طی یک آزمون شد 7800 !!! و یکی دیگه از دوستام میگفت که توی مدرسشتون، روز قبل از آزمون ، معلم شیمی اومده سوال ها رو واسه همه حل کرده.
    خلاصه میخوام بگم خیلی تعجب نداره که شما میبینید مثلا هندسه 1 رو زدید 87 درصد، بعد رتبه ی کشوریتون شده 150 !
    خواهشا دوستان از این حرفای من سوء استفاده نکنن. اون 150 نفری که گفتم، منظورم این نبود که همه ی 150 نفر تقلب کردن! نه! ولی اگه حتی چند نفر هم سوال ها رو داشته باشن و 100 بزنن، تراز سایرین فرق خواهد کرد.
    ولی با این همه، به نظر من آزمون های قلمچی بهترین آزمون آزمایشیه. (اینو گفتم که سوء تعبیر نشه)
    عزیز فروش سوالا چیه !
    پارسال مراقب ما یهو به سرش زد مرام بزاره
    با دفترچه سوالا بمون دفترچه پاسخ رو هم دادن !
    نصف بچه ها رتبه 2 رقمی شدن
    ولی فقط اونایی رو تو مجله چاپ کردن که میانگین ترازشون بالا بود

4. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

منم تو بعضی آزمونا تعجب میکنم .... طرف اصلا تا به حال اسمش تو برترا هم نبوده ییهو میاد اول میشه

البته اونایی که واقعا درس خوندن تو کنکور مشخص میشن که خدا رو شکر کنکور عادلانس

---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------

من دیف رو که تموم کردم یهو یه جیر جیرکی از نمیدونم کجا شروع کرد به خوندن
    صداش قشنگ از بالا سرم میومد ! بعد اصلا حالت عادی جیر ... جیر ... نداشت فک کنم داشت میمیرد ! این تیریپی : جیرررررر جیرررررررررر جیررررررررررررررررررررررر ررررررررر
    این آخراش میخواستم کلمو بزنم به دیوار
    ر
    حالا اون خوبه ، حوزه ی ما نزدیک مصلا ه ، یه سره شعار میدن!
    راهی نداره به تهران خبر بدیم حوزمون این طوریه ؟ ناسلامتی شبیه کنکور باید باشه ها ...

تازه این قدر تقلب میکنن که تمرکزم بهم میخوره

ما اومدیم سوالای عمومی رو صندلی ها بود هیچکدوم از مراقبا هم نبودن

خب من بالاخره تصمیم قطعیم رو گرفتم برا موندن پشت کنکور و شدم داوطلب کنکور 91 امیدوارم من تو جمع خودتون بپذیرین و کمکم کنین بتونم موفق شم
    ما محکوم به موفقیتیم

خوش اومدی
    Last edited by Demon_342; 12-08-2011 at 20:00.

6. 4 کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

راهی نداره به تهران خبر بدیم حوزمون این طوریه ؟ ناسلامتی شبیه کنکور باید باشه ها ...

تازه این قدر تقلب میکنن که تمرکزم بهم میخوره

ما اومدیم سوالای عمومی رو صندلی ها بود هیچکدوم از مراقبا هم نبودن
    نه اتفاقا از نظر من این خیلی خوبه!!

اومدیمو سر کنکور همین مشکلات پیش اومد ! باید بتونیم با شرایط مختلف خودمونو وفق بدیم!

8. این کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

اومدیمو سر کنکور همین مشکلات پیش اومد ! باید بتونیم با شرایط مختلف خودمونو وفق بدیم!
    بابا من به خدا آدم سخت گیری نیستم با همه چی کنار میام !
    مثلا وقتی از 4 جهت جغرافیایی هی سوت و اشاره میدن و تقلب میخوان
    یا حتی وقتی یه سری آدم روانی که هنوز نفهمیدم کین از پشت کاغذ میندازن رو سر بچه ها
    وقتی وسط اختصاصیم پشتیبان میاد بالا سرم 5 دقیقه از وقتمو میگیره و چک میکنه که دقیقا سوالایی رو تو نظر سنجی زده باشم که خودش گفته و اگه اینطور باشه میگه ورقمو نمیده برای تصیح
    ولی خداییش جیرجیرک ! بلای الهی بود
    در ضمن گرمای 50-60 درجه تابستون وقتی تو یه جا باشی که دور تا دورت پنجره است ولی بهت اجازه نمیدن پنجره ها رو باز کنی خیلی به آدم زور داره (پنجره بسته اثر گلخانه ای هم داره تازه )
    اگه کنکورم اینجوریه بگید تا 3-4 تا نارنجک ببندیم خودمون سر جلسه

10. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

هفته ای دیگر تموم !
    بنده رفع زحمت میکنم تا آخر این هفته
    فقط اینکه آزمون بعد من فیزیک 3 رو حتما میزنم
    و برای اینکه عرفان جان بی هماورد (همون رقیب ) نمونه سعی میکنم گسسته رو هم بخونم از مبتکران

خسته شدم از بس به خاطر فیزیک و شیمی 3 رتبم بالای 1000 شد ! خودم به درک دلم به حال پولی میسوزه که برا آزمونا دادم و داره با سفید زدن من تلف میشه
    پینوشت : من تو فیزیک و شیمی 3 که سفید میزنم رتبم شده 14000 ! یعنی 5000 نفر ! منفی میزنن

12. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

منم اولش با خودم همینو گفتم ...
    گفتم اشکال نداره باید عادت کنم یه وقت سر جلسه کنکور اینطوری شه ولی 1 دیقه نبود 2 دیقه نبود 1 ساعت بود

ولی مثلا حوزه های امتحانی کنار خیابون نیست که ...

14. 2 کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

اگه توی تجربی به رشته ی خاصی علاقه نداری، و فقط بخاطر این میخوای بری که رتبت خوب میشه، به نظر ریاضی بری خیلی بهتره. چون زمان انتخاب رشته، خیلی دستت باز تره و از هر مهندسی ای که بدت بیاد، 100 تا دیگه جاش رو پر میکنه.
    نه عزیز این طورا نیست. من فقط بیوتکنولوژی را میخوام و شرایط تقریبا یکسانی هم برای شرکت در کنکور ریاضی و تجربی دارم. حال میخواستم ببینم که سایر دوستان اگر همچین شرایطی مثل من را داشتند چه عملکردی از خودشان خواهند داشت. یعنی این چرایی و چگونگی تصمیم شماها برایم مهم می باشد.

16. این کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

نه عزیز این طورا نیست. من فقط بیوتکنولوژی را میخوام و شرایط تقریبا یکسانی هم برای شرکت در کنکور ریاضی و تجربی دارم. حال میخواستم ببینم که سایر دوستان اگر همچین شرایطی مثل من را داشتند چه عملکردی از خودشان خواهند داشت. یعنی این چرایی و چگونگی تصمیم شماها برایم مهم می باشد.
    من دو سال پیش تصمیمو گرفتم و به خاطر علاقه ی وحشتناک به ریاضی و متعاقبا فیزیک رفتم این رشته
    ولی اگه جای شما بودم و فقط و فقط بیوتکنولوژی میخواستم و نه هیچ رشته ی دیگه میرفتم تجربی
    چون تجربی خداییش خیلی از ریاضی ساده تره ! الان من اینو میگم خواهشا تجربیا نریزن سرم . من خودم سال اول و دوم زیست تجربیا رو خوندم تا وسطای زیست سال سه . کتابایی مثل مهر و ماه ... خیلی سبز و حتی کمپبل رو برای زیست جویده بودم . ولی اونموقع دلیلش فقط اصرار پدرم بود که میخواست مثل خودش پزشک شم . اما من واقعا حالم بد میشد . برای همین آخرش جلو همه ایستادم و رفتم ریاضی الانم رتبم هرچی بشه با رتبه تک رقمی تجربی هم عوضش نمیکنم .
    اینو گفتم تا بدونید من تو هر دو به شدت تجربه دارم . زیست رو اگه شما هر روز مستمر بخونی (من روزی 2 ساعت مینیمومم بود) مطمئن باش به جایی میرسی که خط به خط کتاب رو حفظ میشی
    توی ریاضی شما برای درس ریاضیش خیلیییی بیشتر از زیست زحمت باید بکشی . فیزیکشم که سخت تره

18. 4 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

آقا این سی دی های کانون رو که بهمون دادن ، دیدین ؟ خیلی عالین!!!! مخصوصا اونیکه میاد سوالای آزمون رو بررسی میکنن ، البته فقط فیزیک و شیمیه!! خیلی خوشم اومد از این کارشون!!

منم اولش با خودم همینو گفتم ...
    گفتم اشکال نداره باید عادت کنم یه وقت سر جلسه کنکور اینطوری شه ولی 1 دیقه نبود 2 دیقه نبود 1 ساعت بود

ولی مثلا حوزه های امتحانی کنار خیابون نیست که ...
    چرا دیگه مال ما کنار خیابونه!! حتی فک کنم حوزه کنکورمون هم همینجایی باشه که کانون میدیم!

و برای اینکه عرفان جان بی هماورد (همون رقیب ) نمونه سعی میکنم گسسته رو هم بخونم از مبتکران
    موفق باشی

خوب دیگه برم به امید خدا شروع کنم

فعلا

20. 2 کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •