رشته های بین المللی یا یه سری رشته ها شندیم باید جز 20 انتخاب اول باشه.درسته؟
رشته های بین المللی یا یه سری رشته ها شندیم باید جز 20 انتخاب اول باشه.درسته؟
آره برخی هم باید در انتخاب اول تا ده باشه.
اگر میخواید بین الملل رو انتخاب کنبد در انتخاب اولتون انتخاب کنبد و بهد روزانه ها رو بزنید ...
قبلا کانون ترازای دانشگاه ازادو گذاشته بود.الان نیستش.کسی داره؟رشته تجربی.پزشکی؟
یه سر بزن اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز دوستم یه چیز جالب می گفت.
می گفت با تصویب تاثیر صرفا مثبت،دیگه تاثیر نمرات نهایی عملا برداشته شده،حد اقل برای دانش آموزای همیشه خوب.آخه چون نمرات محدودن و نمره بگیر زیاد،تراز خیلی پایین میاد و این تراز کم معمولا در کنار ترازی که داوطلب توی کنکور بدست میاره کم میاره و چون فقط تاثیر مثبته،در نظر گرفته نمیشه ...
نظرتون چیه؟
در مورد این موضوع بحث کردن بیفایده هستش چون سنجش فرمولی چیزی نگفته بشه حساب کرد چی به چیه.۱۳ ام معلوم میشه چه جوری حساب کردن.راستی ازادم میخواد مثل سراسری تاثیر بده?
سلام!
غرض از مزاحمت خواستم این لینک بسیار مفید در مورد معرفی رشته مهندسی کامپیوتر رو پیشنهاد کنم ... من خودم پارسال مهندسی کامپیوتر مقبول گردیدم و می تونم بگم این پی دی اف واقع گرایانه ترین صحبت رو در مورد این رشته و دانشگاه های کشور رو کرده ..و این که چه جوری یک دانشجوی خوب باشیم(فارغ این که اصلا می خواید برید کامپیوتر یا نه!)... توصیه می کنم حتما ببینیدش:
البته نگاه نکنید به این که 62 صفحه هست و کی این همه رو می خونه؟ .... خیلی از جاهاش فعلا به دردتون نمی خوره و صفحات 10-35 رو بخونید، خیلی از چیزهایی را که باید در مورد دانشجو شدن بدونید رو می خونید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم خودم بخوام توضیحی در مورد این رشته بدم اینه که اساس کار شما توی مهندسی کامپیوتر تفکر منطقی و این که بتونید تفکر محاسباتی(computational thinking) داشته باشید هست ... یه چیزی شبیه به ریاضیات گسسته( که البته همین درس رو به عنوان یک درس سه واحدی در ترم 2 زیارت خواهید کرد) که بیشتر به نوع تفکر شما بستگی داره و مثل هندسه تحلیلی یا حساب دیفرانسیل پر از فرمول و اینا نیست ... بیش تر شیوه ی اثبات ها مهم هستند.
ولی اگه می خواید درک بسیار خوبی داشته باشید بهتره چارت درسی رو پیدا کنید و در مورد درس هایی که قراره بخونید یه خورده تحقیق کنید!
اگه روی سایت دانشگاه امیرکبیر هم برید یه پی دی اف در مورد رشته کامپیوتر هست که البته من فعلا اون رو توصیه نمی کنم چون بیش تر در مورد گرایش های ارشد و مبحث های تخصصی صحبت کرده.
امیدوارم موفق باشید و رشته و دانشگاه مورد علاقتون رو قبول بشید
![]()
من خیلی دوست دارم تو دانشگاه یکی اینکه خوب درس بخونم(ولی نه نمی خوام بترسونمتون با روزی فقط 45دقیقه درس خوندن میشه معدلو اورد بالای 15) و نذارم برا شب امتحان و دوم اینکه در مورد رشتم مطالعه آزاد داشته باشم و مهندس واقعی بشم(
). حالا برا اینکارا چیکار باید کرد؟
برای اینکه معدلم بالای 17 بشه به فرض رشته برق چیکار باید بکنم؟![]()
نظر منو اگه بخوای باید بگم چون تو ایران زمینه کاری برای استفاده از تمام مهارت و دانش فارق التحصیلان وجود نداره، بیشتر درسی که می خونی اصلا سوخت می شه!من خیلی دوست دارم تو دانشگاه یکی اینکه خوب درس بخونم() و نذارم برا شب امتحان و دوم اینکه در مورد رشتم مطالعه آزاد داشته باشم و مهندس واقعی بشم(). حالا برا اینکارا چیکار باید کرد؟
برای اینکه معدلم بالای 17 بشه به فرض رشته برق چیکار باید بکنم؟
مثلا" مکانیک و استاتیک و دینامیک بخونی
آخر بشی مهندس برق
بری توانیر کار کنی
کار دفتری و این چیزا
کجا می خوای از دانش استفاده کنی اخه؟ :د ی
البته هر کسی می تونه خودش دست به کار بشه و کارای پیمانکاری انجام بده و به یه جایی برسه
که بستگی به جنم هر کسی داره!
Last edited by *Necromancer; 26-07-2011 at 03:29.
2تا موضوعه کاملاَ متفاوته این که توی دانشگاه موفق باشی ( نمرات خوبی داشته باشی) و اینکه مهندس واقعی بشی
البته محقق شدن هر 2 همزمان هم امکان پذیره
برای گرفتن نمره و معدل بالا درس خوندن زیادشرط لازمه (ولی متأسفانه کافی نیست) یعنی شما حداکثر تلاشتو بکن اون مرجع هایی که بهتون معرفی کردن مطالعه کنید تا از نظر علمی چیزی کم نداشته باشید
اما متأسفانه توی دانشگاههای ما غیر از درس خوندن کارای دیگه هم باید انجام بدید تا نمرتون بالا بره ( همه چیز دست استاده ، ...دیگه یه جوری همیشه توی دید استاد باشی به نوعی خودتونو فعال نشون بدی)
مثلا من دوستی دارم که این 2ترم اول نمره هاش 16،17شد (نمره های موقتش ولی انصافاَ سر تمام کلاسا حاضر بود)
بعد از این که نمره های موقتشو میدید میرفت پیش استادا میگفت من شاگرد اول میخوام بشم و از این حرفا اون استادا هم اکثراَ اضافه میکردن بهش (الان معدل کلش حدود 18هست)
شما هرچقدر که از نظر علمی قوی باشید مطمئن باشید سوالایی هست که برای امتحان طرح می کنن و هیچکس به جواب آخر نمیرسه
ولی بدون کارای دیگه اگه استاد + امتحانش نرمال باشه با درس خوندن کافی میشه 17گرفت
محض اطلاعتون بعضی موقع ها که استاد نرمال نیست احتمال افتادن حتی اونایی که درس خوندن هم هست(نمونشو من خودم تجربه کردم)
برای مهندس واقعی شدن همونطوری که خودتون گفتید باید اطلاعات روز علمی در مورد رشتتون کسب کنید حالا می تونه مطالعه آزاد باشه یا شرکت در کلاس و ...
بستگی به هدفتون داره شما ببینید 4یا 6سال دیگه کلا می خواید چه زمینه ی شغلی فعالیت کنید توی همون زمینه مطالعتونو پیش ببرید .
چون معمولا درس های دانشگاهی کلی هستن ( و رشته هایی مثل برق 1000تا شاخه شده ) این شما هستید که باید ببینید به چه موضوعی علاقه مندید و ادامه بدید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)