تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 113 اولاول ... 125258596061626364656672112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1124

نام تاپيک: واحد بین الملل علوم پزشکی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

منم دقیقا همینا را نمیدونم توی کدوم سایت خوندم؟
    راست و دروغش پای سایته

2. این کاربر از ho1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اره
    منم توی یه سایت خوندم که همش امتیاز داره

4. این کاربر از ho1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو جلفا من خودم یادمه یه پسری معدل کتبیش زیر 16 بود گفتن برو..هرچی اصرار کرد جوابشو ندادن...البته یه تبصره داشت!!! خانواده شهدا ایثارگر جانباز...
    رامسر هم که رفتم بیشتر نگاه به رتبه کردن(4440 منطقه2)

این تکمیل ظرفیت مال چه کسانی هست؟
    من هم که دارو قبول شدم نرفتم منم میتونم تو تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟!!!

ملاک سنجش هم فقط نمره نهایی زیرگروهه و رتبه کشوری..اون ملاک زبان کامپیوتر ورزشی فقط دانشگاه براش مهمه نه سنجش..

مثلا این طوری:

دارو تبریز 30 نفر میخواد..برای مصاحبه بگیم 5 برابر ظرفیت بیان که میشه 150 نفر(که نمیان..حدود 3 برابر شاید بیان).. حالا این 150 نفر داشنگاه باتوجه به اون ملاک(رتبه معدل توان مالی!!! مخصوصا جلفا که اون آقاهه میخواست درمورد کامپیوتر سئوال بپرسه یکی دیگه هم اومد که فک کنم دکتر بود گفت ای بابا این چیزا رو ول کن بگو چند تا خونه ماشین باغ!!! دارین) میاد انتخاب میکنه و در کل حدود 2 برابر میفرسته به سنجش یعنی 60 نفر بعد هم سنجش با ملاک خودش یعنی نمره و رتبه کشوری مشخص میکنه..

البته چند برابر ها بستگی به دانشگاه داره..مثلا رامسر 7 برابر ظرفیت دعوت میکنه!!!
    ولی انزلی برای اعلامی ها به سنجش فقط 1 برابر ظرفیتو فرستاده

کلا هرکی به هرکیه!!!

6. 3 کاربر از rpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamedj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

من خیلی استرس دارم چون اولا ۲۶ سالمه و وقتی کنکور بدم تا نتیجه ها رو بدن ۲۷ سالمه ! دوما رشتم ریاضی بوده و ۱۰ سال پیش کنکور دادم ( که اونم به دلیل مریضی نتونستم بخونم و قربون دانشگاه آزاد فقط شرکت کردم و مکانیک قبول شدم ! یعنی خیلی از درسا مثل ادبیات یا شیمی و ... اصلا برای کنکور تاحالا نخوندم که آمادگی قبلی داشته باشم ... زیست رو هم الان دارم با معلم سریع می خونم و کلا از بچه های تجربی شدیدا عقب هستم ... خیلی نگران هستم که می تونم در بیام یا نه ... آشنا گردن کلفت زیاد داریم و من آبادان می خوام دندان پزشکی برم و رشته و یا جای دیگه ای نمی خوام برم ... از لحاظ مصاحبه مشکلی ندارم و خیالم راحته که ۱۰۰٪ امتیاز کامل رو بم میدن و بومی هم هستم و معدل کتبیم هم خیلی بد نیست و ۱۶.۵ هستم و زبانم هم قوی هست ولی تافلم ۲ سال هست که اکسپایر شده ولی خیلی راحت دوباره می تونم بگیرم ... چیزی که نتونستم بفهمم اینه که برای دندون پزشکی آبادان بدترین رتبه ای که تونست قبول بشه چند بوده ؟! می دنم که مثلا زیر ۱۰۰۰۰ کشوری احتمالش زیاد هست اما تا چقدر جا دارم که رتبم بد باشه ؟ خیلی خیلی برام سخته که با رفتن سر کار و سر خونه زندگی بودن و رشته ریاضی بودن و دور بودن از درس ها و وقت خیلی کمی که تا کنکور داریم بتونم رتبه مثلا ۳۰۰۰ ۴۰۰۰ منطقه ۲ بیارم اما دارم تمام سعی خودمو می کنم و خیلی استرس دارم ... راه نداره اگه رتبم بد شد دانشگاه یه کاری کنه یرام اگه خیلی بخوان منو ؟! آبادان از نظر سختی نسبت به بقیه دانشگاه ها برای دندان پزشکی در چه سطحیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

یزد چطوره؟
    پزشکی ها چطورن؟
    پذیرش کدوم نسبتا راحتتره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

تو جلفا من خودم یادمه یه پسری معدل کتبیش زیر 16 بود گفتن برو..هرچی اصرار کرد جوابشو ندادن...البته یه تبصره داشت!!! خانواده شهدا ایثارگر جانباز...
    رامسر هم که رفتم بیشتر نگاه به رتبه کردن(4440 منطقه2)

این تکمیل ظرفیت مال چه کسانی هست؟
    من هم که دارو قبول شدم نرفتم منم میتونم تو تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟!!!

ملاک سنجش هم فقط نمره نهایی زیرگروهه و رتبه کشوری..اون ملاک زبان کامپیوتر ورزشی فقط دانشگاه براش مهمه نه سنجش..

مثلا این طوری:

دارو تبریز 30 نفر میخواد..برای مصاحبه بگیم 5 برابر ظرفیت بیان که میشه 150 نفر(که نمیان..حدود 3 برابر شاید بیان).. حالا این 150 نفر داشنگاه باتوجه به اون ملاک(رتبه معدل توان مالی!!! مخصوصا جلفا که اون آقاهه میخواست درمورد کامپیوتر سئوال بپرسه یکی دیگه هم اومد که فک کنم دکتر بود گفت ای بابا این چیزا رو ول کن بگو چند تا خونه ماشین باغ!!! دارین) میاد انتخاب میکنه و در کل حدود 2 برابر میفرسته به سنجش یعنی 60 نفر بعد هم سنجش با ملاک خودش یعنی نمره و رتبه کشوری مشخص میکنه..

البته چند برابر ها بستگی به دانشگاه داره..مثلا رامسر 7 برابر ظرفیت دعوت میکنه!!!
    ولی انزلی برای اعلامی ها به سنجش فقط 1 برابر ظرفیتو فرستاده

کلا هرکی به هرکیه!!!
    دقیقا هرکی ب هرکیه....
    فک کنم میتونین واسه تکمیل شرکت کنین خودشم تکمیل اعلام کردن چنتا دانشگا...مخصوصا اونی باشه ک واسه مصاحبش رفتین ولی اسمتون نیومده شانستون بیشتره!!!
    واستون پیغام خصوصی میذارم بخونین...

10. 3 کاربر از selda.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

شما میدونی کدوما تکمیل ظرفیبت دادن؟

12. این کاربر از ho1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

rpf

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دقیقا هرکی ب هرکیه....
    فک کنم میتونین واسه تکمیل شرکت کنین خودشم تکمیل اعلام کردن چنتا دانشگا...مخصوصا اونی باشه ک واسه مصاحبش رفتین ولی اسمتون نیومده شانستون بیشتره!!!
    واستون پیغام خصوصی میذارم بخونین...
    جوابتونو دادم..
    البته من فقط تو انتخاب رشته تبریزو زدم با رامسر اونم فقط دارو..چون تو انتخاب رشته اصلا به فکر بین الملل نبودم و گرنه به فکر رشته و دانشگاهای بهتری میبودماین دو تا هم صرفا به خاطر اینکه کیش و قشم نبودن زدم!! و نزدیکی نسبی به شهر خودمون حدود 500 کیلومتر!!!!
    البته جواب تکمیل ظرفیت آزاد هم دندان کیش قبول شدم به خاطر همینه نمیدونم برم همین دارو تبریز خودم یا این دندان!!! شهریه آزاد هم سالی 14 میلیونه!!!ولی خرج مسکن و خوراک اونجا نجومیه!! زنگ زدم بنگاه میگم خونه 15 متری تک نفره دانشجویی میگه 5 میلیون پیش ماهی 500 تومن کرایه

شما میدونی کدوما تکمیل ظرفیبت دادن؟
    تا حالا بهشتی-قشم
    بسمه تعالی

مراحل جذب متقاضیان جهت افزایش ظرفیت رشته های دکترای عمومی
    (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)

اولویت اول: بر اساس نامه شماره 79706 مورخ 2/12/91 سازمان سنجش ،افرادیکه در لیست معرفی شدگان قبلی شعبه به آن سازمان بوده
    اند، در صورتیکه در هیچیک از دانشگاههای علوم پزشکی دیگر پذیرفته نشده باشند، جهت ثبت نام به شعبه تا تاریخ 8/12/91 مراجعه نمایند.
    اولویت دوم: در صورتیکه ظرفیت پذیرش متقاضیان از اولویت اول تکمیل نشود، از سایر افراد معرفی شده سازمان سنجش (نامه شماره
    79706 مورخ 2/12/91) از طریق همین سایت دعوت بعمل می آید.

امور آموزشی شعبه بین الملل

تو تکمیل ظرفیت ها هم نمیشه هرکس هرکجا دلش خواست بره!!

من خیلی استرس دارم چون اولا ۲۶ سالمه و وقتی کنکور بدم تا نتیجه ها رو بدن ۲۷ سالمه ! دوما رشتم ریاضی بوده و ۱۰ سال پیش کنکور دادم ( که اونم به دلیل مریضی نتونستم بخونم و قربون دانشگاه آزاد فقط شرکت کردم و مکانیک قبول شدم ! یعنی خیلی از درسا مثل ادبیات یا شیمی و ... اصلا برای کنکور تاحالا نخوندم که آمادگی قبلی داشته باشم ... زیست رو هم الان دارم با معلم سریع می خونم و کلا از بچه های تجربی شدیدا عقب هستم ... خیلی نگران هستم که می تونم در بیام یا نه ... آشنا گردن کلفت زیاد داریم و من آبادان می خوام دندان پزشکی برم و رشته و یا جای دیگه ای نمی خوام برم ... از لحاظ مصاحبه مشکلی ندارم و خیالم راحته که ۱۰۰٪ امتیاز کامل رو بم میدن و بومی هم هستم و معدل کتبیم هم خیلی بد نیست و ۱۶.۵ هستم و زبانم هم قوی هست ولی تافلم ۲ سال هست که اکسپایر شده ولی خیلی راحت دوباره می تونم بگیرم ... چیزی که نتونستم بفهمم اینه که برای دندون پزشکی آبادان بدترین رتبه ای که تونست قبول بشه چند بوده ؟! می دنم که مثلا زیر ۱۰۰۰۰ کشوری احتمالش زیاد هست اما تا چقدر جا دارم که رتبم بد باشه ؟ خیلی خیلی برام سخته که با رفتن سر کار و سر خونه زندگی بودن و رشته ریاضی بودن و دور بودن از درس ها و وقت خیلی کمی که تا کنکور داریم بتونم رتبه مثلا ۳۰۰۰ ۴۰۰۰ منطقه ۲ بیارم اما دارم تمام سعی خودمو می کنم و خیلی استرس دارم ... راه نداره اگه رتبم بد شد دانشگاه یه کاری کنه یرام اگه خیلی بخوان منو ؟! آبادان از نظر سختی نسبت به بقیه دانشگاه ها برای دندان پزشکی در چه سطحیه ؟
    ان شاءالله که قبولی..منم توش موندم که چرا دندان نزدم از اول!!!
    این بین الملل اهواز یه پیج دارن تو قیسبو*ک که برین ازشون بپرسین(مال خود دانشجویان این 3 رشتس) تنها کسانی که از رتبه های قبولی خبر دارن همینا هستن!!!البته من مدت زیادی میشه نرفتم به این سایت شاید پیجو بسته باشن ولی امتحان کنین ضرر نداره..
    همینجوری احتمال بدم شاید 7000 منطقه 2 احتمال قبولیش بالاس.. البته برا دندان طبعا رتبه بهتری حدود 5000 منطقه2 بخواد....
    Last edited by rpf; 24-02-2013 at 23:05.

14. 3 کاربر از rpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ادامه برای آقا hamedj2

در همین اول کار زیاد متکی به معلم زیست نباشین..فقط چند تا مباحث مهم و پایه ای رو براتون بگن و سرفصل های مهم هر فصل بعد بقیه کارو خودتون انجام بدین..زیست اصلا شوخی بردار نیست و خیلی مهمه.من خودم سال اول کنکور خیلی بد زدم زیستو چون فک میکردم فقط با حفظ کردن مباحث میشه درصد خوبی به دست آورد ولی امسال این اشتباهو نکردم و خیلی مفهومی و دقیق خوندم و حدودای 68 زدم..برا زیست امسال این درصد نسبتا بالا بود!!

2 تا کتاب هست پیشنهاد میدم حتما بخرین(کتاب همایش زیست شناسی دکتر عمارلو..2 تا کتابه یکی پایه یکی پیش..خیلی روشنتون میکنه در درک زیست و نکات نهفته ای که تو متن به ظاهر ساده کتاب هست)
    برای تست هم که معلومه کتاب نام آشنای زیست خیلی سبز!! دکترهای نصری!!..البته همین جوری ییهو نرین رو این کتاب که نمیتونین تست های مفهومی ترکیبیشو بزنین!!..

اینا رو که میگم بخونین تو این 4 ماه درصد خوبی میده!!!

سال دوم: همه فصول بجز گیاهی فصل 3 و 6
    سال سوم : همه بجز 8 (ژنتیک معروف!! پیشنهاد تاکیدی میکنم که به هیچ وجه نرین سراغش که همه وقت و اعصابتونو میبره!! در آخر هم میبینین مثل کنکور امسال سئوال نمیدن ازش..ضد حال خورد به خیلیا به جز من)
    سال چهارم : همه بجز فصل 1 و 3 و 4 و 5 (اگر هم حوصله نداشتین 8 هم نخونین..البته ضرر کردین چون متوسط 2 3 سئوال میاد ازش..ولی واقعا میتونم بگم قشنگترین فصل زیسته!!)

خب اینم زیست اینارو بخونین حله..البته اینایی رو که حذف کردم حتما یه نگاهی به جک و جونوراش بندازین چون میان با سایر فصول ترکیب میکنن و تست از دست میره..
    مثلا تو فصل 4 پیش یه جانور هست به اسم برگ متحرک حالا میان اینو ترکیب میکنن با سال 2 که نوع تنفس.اسکلت..گردش خون و... چه طوریه!!البته به نظر من آسونترین سئوالا همین ترکیبی ها هستن!!

پس حالا شد به هیچ وجه نمیرین سمت ژنتیک.بعدش کل زیست سال دوم خیلی مهمه حتما توجه بسیار زیادی بهش بکنین هم سئوال مستقیم دارره هم ترکیبی با سایر فصول...
    هرکاری هم که میکنیند 3 فصل آخر پیشو از دست ندین(باکتری ویروس آغازی قارچ) تست فراوان داره!! حیفه از دست بره..
    تو دانشگاه هم که دارین پس بهتره با پایه بهتری برین اونجا...
    یه فصلی هم هست 9 سال 3 بچه ها زیاد ازش خوششون نمیاد ولی شما حتما بخونین هر ساله 2 تایی داره..خیلی آسونه حیفه تستش بپره..

مثلا بیشتر سال 2 بازم تو فیزیولوژی دانشگاه تکرار میشه البته گسترده تر یا همین قارچ ویروس باکتری مجددا واحد های جداگانه ای دارن ...

اصلا هم وقتتونو سر یه سری مسایل سخت و قدیمی کنکورهای دهه 60 و 70 نکنید تو اون دوره ها سبک یه جور دیگه ای بود.. فقط میگم تو زیست مسایل عددی=وقت تلف کردن..
    اگه اینگونه مسایل شاهکار کنه 4 تست بیاد که میشه 8% حالا شما این 8% بیخیال بچسپین به اون 92% باقیمانده..چون هم وقت میگیره هم احتمال درست زدنشون کمه.........

16. 3 کاربر از rpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

مرسی توضیحاتت عالی بود
    من سال چهارمم زیست و دروس سال های پایه رو یه دور خوندم و برای زیست پایه از آبی قلم چی استفاده میکنم و برای پیش 1 تخته سیاه و برای پیش دوم خیلی سبز.
    به نظرت چیکار کنم که پزشکی برسونم اول سراسری بعد آزاد هدفمه
    شیمیم و زبان انگلیسیم عالیه بالا ی 70 میزنم تو آزمون ولی فیزیک و ریاضی مشکل دارم پیشنهادت چیه؟زیستم هم در حد متوسطه حدودای 35 الی 45 میزنم برای بالاتر زدن از همون کتابا که گفتی استفاده کنم خوبه؟
    ادبیات و عربی چی پیشنهاد میکنی؟
    منطقه 3 هم هستم
    برای زیست گربه یا نوبل چطوره؟
    اگه لطف کنی یه برنامه خوب بدی

18. این کاربر از ho1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

rpf

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •