تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 103 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1029

نام تاپيک: Hitman: Absolution

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

بازی واقعا داره جذاب میشه ... هر مرحله از مرحله ی قبلی بهتره.
    دیالوگای npc ها خیلی جالبه و آدم دوس داره هی گوش کنه.
    با اینکه هر مرحله رو ده بار بازی میکنم تا ردش کنم ولی اصلا خسته کننده نیست.
    چون هر دفعه چیز جدیدی کشف میکنی.
    آره ،ولی این که نمیشه آدم خودش اسلحه انتخاب کنه خیلی اذیت میکنه ، تو Blood Money این مرحله ی انتخاب اسلحه و upgrade کردن خیلی ساده و درعین حال جذاب بود!

آخه با یه اسلحه ای که Silencer نداره ....چی بگم آخه !دی ! همونطور که حامد گفت اسلحه ی نقره ای کلتش واقعا محشره ومثل سری قبل به نظر من این اسلحه باید ثابت میموند تو بازی

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

محتوای مخفی: مرحله بعد از هتل 
    چه حالی داد!مرحله ی بعد هتل که همه جا ترکید و باید فرار میکردیم واقعا قشنگ کار شده بود.به خصوص محوطه ای که دود داشت و سه تا پلیسم بودن.دقیقا هیتمنی بازیش کردم(از نظر ابهت).رفتم جلو اولی اومد چون دود بود وقتی رفتم جلوش تازه منو دید از نزدیک کشتمش.دومیم همین طور.سومیو از کنارش داشتم رد میشدم هدشات کردم : دی

حالا بعدشو موندم!توی کتابخونه پره پلیس.یکیشونو کشتم کردم تو گونی لباسشم پوشیدم.ولی به قدری زیادن Instinct تموم میکنم و وسطای راه میبینن منو(تا جایی که شده مخفیانه حرکت کردم!)
    تا الآن مرحله هتل بدترین مرحله بوده.عاشق مراحلیم که توی یه محوطه که هم پلیس داره هم آدم عادی بهم چند نفرو بده بگه بکششون.بدون هیچ چیز دیگه ای و آزادی عمل کامل داشته باشم.مثل Chinatown Boss.
    اهم اهم اهم!!

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

از روی دیوار که میای پایین برو سمت چپ از لبه دیوار برو پایین یک جلوتر یک نفر ایستاده که پشتش به تو عه بعد از چند ثانیه میره جلوتر و اون سرباز دیگه رو هم صدا میکنه وقتی اون یکی اومد طرفش دوباره بر میگرده که بره سر جاش تو سریع باید از پشت سرش یواش بری از دری که میره کنارش می ایسته رد بشی
    بعدش باید بری پشت قفسه ها قایم بشی
    از همون دری که اومدی جلوتر ( دقیقا روبه روی در ) یک Check Point هست که میتونی سیو کنی
    البته باید خیلی تکرار کنی تا حرکت سرباز ها رو یاد بگیری و بدونی از کدوم طرف میرن
    اگه نتونستی بگو یا فیلم میگیرم یا عکس میزارم

4. 2 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

باید اعتراف کنم رو درجه سختی Hard و به اینور بازی وحشتناک AI اش میره بالا ، اتمسفر هیتمن هم کم کم شکل خودشو رفته رفته میگیره که خیلی عالیه ! بازی واقعا از هر نظر عالیه فقط داستانش خوب پیش نمیره یه کم گیج شدم به نظرم تو بیان داستان خوب عمل نکردن !
    Last edited by mjorh; 30-11-2012 at 14:29.

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

ایــــــــــــــــول...منم اومدم...!
    بالاخره بعد از مشقت های فراوان و عبور از هفت خان رستم، تونستم بازی رو اجرا کنم.....!
    عجب بازیی هست..
    پیشنهاد میکنم توی تنظیمات کنترل Lock cover رو off کنید تا اونجوری راحتتر بتونید از کاور خارج بشید...وگرنه میچسبه به کاور ول کن نیست...!
    فقط مسخره اش اینجاست یه دکمه هست که میزنی پشت دیوار رو نشون میده و موقعیت دشمن رو نمایش میده.. ای کاش چنین قابلیتی تو بازی نبود...چون اینجوری واقعا بی مزه شده...

داره خودمونی میشه f@r@z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

آقا بیاین رکوردتون رو تو این مرحله بگین:

محتوای مخفی: give my silverbollars back 
    تو اون مرحله که 47 واسه پس گرفتن اسلحه هاش به اون اسلحه فروشی می ره ، واسه پس گرفتنش باید با اون دختره مسابقه تیر اندازی بده که حداقل امتیاز واسه برنده شدن فکر کنم 417 بود.
    امتیاز من شدش 530
    اینم بگم بهترین اسلحه واسه برنده شدن همون کلت لوله بلندی هستش که بازی بهتون میده. با اسلحه های دیگه تو اسلحه فروشی عوض نکنید.
    Last edited by f@r@z; 30-11-2012 at 19:16.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

فقط مسخره اش اینجاست یه دکمه هست که میزنی پشت دیوار رو نشون میده و موقعیت دشمن رو نمایش میده.. ای کاش چنین قابلیتی تو بازی نبود...چون اینجوری واقعا بی مزه شده...
    عه ! اتفاقا این ویژگی باعث میشه گیمر بتونه از بازی لذت بیشتری ببره ...
    چون میتونیم حرکت دشمنارو ببینیم و برای کار خودمون برنامه ریزی کنیم.
    ولی من با منطقش مشکل دارم! تو بازی بتمن همچین چیزی بود ولی بتمن با تکنولوژی روز همچین چیزی واسه خودش ساخته بود.
    اما مامور 47 چرا این ویژگی رو داره ؟
    چون یه انسان شبیه سازی شده س و این نیرو توی ذاتشه.
    اما این دلیل اصلا قانع کننده نیس
    اصا من یادم میفته مامور 47 انسان شبیه سازی شده س حالم گرفته میشه ...

یه چیز جالب توی بازی دیدم خیلی حال کردم.
    پلیسه داشت با بی سیم گزارش میداد که الان تو صحنه چه چیزایی داره میبینه.
    رفتم پشت سرش داشتم به حرفاش گوش میدادم.
    تا رفتم بعد یکی دو ثانیه به طرفی که داشت باش صحبت میکرد گفت یه لحظه وایسا.
    بعد برگشت یه مشت خابوند در گوشم

سوپرایز شدم و اونجا بود که گفتم :
    این هوش مصنوعی ست
    این هوش مصنوعی ست
    این هوش مصنوعی ست

9. 6 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خب علی آقا شما اینکارو نکن ...من خودم اصن از INSTINCT استفاده نمی کنم ...کسی که حرفه ای باشه و هیتمن باز هیچ وقت نمیاد از این قرطی بازیا استفاده کنه !دی ! قابل توجه آقا مجید !

عه ! اتفاقا این ویژگی باعث میشه گیمر بتونه از بازی لذت بیشتری ببره ...
    جمع کن این بچه بازیارو ... مردی بدون INSTINCT برو ...!

11. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من که دارم بازی رو روی purist میرم و خیلی به واقعیت شبیهه چون آدم تو واقعیت نمیدونه که دشمنا دارن کجا میرن یا چی کار میکنن ولی چند تا مورد آزار دهنده هست
    1-instinct باید توی این درجه سختی نامحدود باشه چون آدم تو واقعیت میتونه هر چه قدر که میخواد صورتش رو بپوشونه یا کلاهش رو بکشه پایین
    2-شک کردن آدم هایی که لباسشون با هیتمن یکی هست هم غیر طبیعی هست چون اونا که همه رو نمیشناسن که بخوان بفهمن که ما مثلا پلیس نیستیم یا ....
    3-باید instinct رو نشون بده که ما بفهمیم چه قدر ازش مونده نه این که با بسم الله و .... ازش استفاده کنیم

داره خودمونی میشه f@r@z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

خب علی آقا شما اینکارو نکن ...من خودم اصن از INSTINCT استفاده نمی کنم ...کسی که حرفه ای باشه و هیتمن باز هیچ وقت نمیاد از این قرطی بازیا استفاده کنه !دی ! قابل توجه آقا مجید !

جمع کن این بچه بازیارو ... مردی بدون INSTINCT برو ...!
    شما تو چشمای من نگاه کن بگو از اول بازی یه بار هم از instinct استفاده نکردی...!

ولی گذشته از شوخی من یکی که بدون instinct این کچله رو به سر منزل مقصود نمی تونم برسونم! همون اول مرحله هم به اینستینکت میرم ببینم اون دایره های زرد کجا دارن پرپر می زنن، در ضمن لزوم این کار موقعی که بخوای بدون کشت و کشتار به هدفت برسی بیشتر می شه، چون از اول بازی که دیدم واسه قتل های بی مورد یا blown شدن و کلا سوتی دادن امتیاز منفی میده اصل رو به نگرفتن امتیاز منفی گذاشتم تا استفاده نکردن از این ویژگی. ( واقعا این منفی ها بد جوری رو اعصابمه) در کل فکر کنم بهتر باشه بسته به درجه سختی که انتخاب می کنید، از همه امکاناتی که بازی می ده استفاده کنید چون به جذابیت بازی واقعا کمک می کنه.( حداقل واسه دفعه اول که می خواید یه دور بازی رو تموم کنید)
    در ضمن امتیازی که خود بازی تو اغلب مراحل به من می ده VETEREN هست

Last edited by f@r@z; 30-11-2012 at 20:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •