تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 62 از 269 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اینکه مربیان ایرانی حسودی کنندو .. چیز خیلی عجیبی نیست و شاید همه جای دنیا اتفاق بیافتد ولی اینکه دشمن تیم ملیشون باشند قابل قبول نیست .
    الان فرض می کنیم که همه امدند و از قرعه کشی سخت گفتند و اینکه احتمالا صعودمون خیلی کمه اون وقت همین سایت گل می امد و تیتر می زد که روحیه تیم ملی رو خراب نکنید یا امثالهم ! و احتمالا خیلی از دوستان هم که اون خبر رو اینجا پیست می کردند !!

همین چند وقت پیش بعد از لیست تیم ملی که پر از اسمهای عجیب و بازیکن نیمکت نشین و سکو نشین بود! هیچ یک از این به اصطلاح خبر نگاران! سخنرانی نکرد . ولی وای به حال روزایی که امثال دایی و قطبی و .. مربی تیم ملی بودند ، دیگه توجه نمی کردند که بازیکن تیم محبوبشون توی لیست تیم ملی هست یا نه ، به باد انتقاد می گرفتند . له می کردند !

من نمی خوام از مربیان ایرانی دفاع کنم ولی :
    بعضی وقت ها کمی از ذات ایرانی مون فاصله بگیریم بد نیست !!
    ای کاش میشد باور کرد اینا دلشون برای تیم ملی میسوزه اما لحن صحبتا اینقدر غیرحرفه ای و مغرضانست که....

متاسفانه یه گروه مشخص از مربیان ما برای به زیر کشیدن سرمربی تیم ملی همیشه در خط مقدم هستن...فرقیم نداره طرف ایرانی باشه یا خارجی...برخوردشون با قطبی و اسلافش نشون میده بحث خارجی بودن بهانست برای اینها!

گاهی کوته بینی میتونه کار رو به دشمنی با تیم ملی هم بکشونه, وقتی به جای "تیم ملی خوش شانس بود" گفته میشه "کی روش خوش شانس بود" معلومه با چه طرز فکری طرفیم.

سوءبرداشت نشه, منم از خارجی پرستی دل خوشی ندارم. و امیدوارم آدمای باسواد و منصفی مثل جلالی و... تیم کی روش رو حسابی نقد کنن. البته اینجور افراد قبلا نشون دادن اگه بخوان از تیم ملی انتقاد کنن بیشتر نقاط مثبت رو می بینن.

در ضمن خود شما با اون جمله آخر بدجوری کل ایرانیا رو مورد عنایت قرار دادی!

2. 9 کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

امیدوارم آدمای باسواد و منصفی مثل جلالی و... تیم کی روش رو حسابی نقد کنن.

در ضمن خود شما با اون جمله آخر بدجوری کل ایرانیا رو مورد عنایت قرار دادی!
    همین مجید جلالی که شما اون رو ادم باانصاف و با سوادی خطاب کردی هنوز ذهنیت منفی ازش سر قضیه ایجاد شبهه دوپینگ بازیکنان استقلال اهواز داریم .( درست یا نادرست ) .
    متاسفانه ما خیلی گول ظاهر ادم ها رو می خوریم!

جمله اخر من هم " ی" نسبیت داشت .. مجازی از مردم ایران ... چیز عجیبی نیست ... . توی ادبیات کمی کنکاش کنید متوجه می شید !!

4. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ساکروی: احتمال تعلیق فوتبال ایران وجود دارد

به گزارش خبرگزاری فارس سایت ساکر‌وی در گزارشی نوشت: پس از انتخاب مجدد علی کفاشیان به عنوان رئیس چهار سال آینده فدراسیون فوتبال، احتمال دارد فیفا فوتبال ایران را با تعلیق مواجه کند.

در این گزارش عنوان شده پس از انتخاب کفاشیان؛ از سوی سازمان‌های دولتی، بحث بازنشستگی او مطرح و اعلام شده مقامات بازنشسته دستگاه‌های دولتی حق ورود به پست‌‌های مدیریتی نهادهایی همچون ریاست فدراسیون فوتبال را ندارند.

مطابق این گزارش کفاشیان در تاریخ ۱۰ مارس (امروز) باید در دادگاه مخصوص کارکنان دولت حضور یابد.

در ادامه این گزارش آمده در صورتی که پس از حضور در این دادگاه، کفاشیان مجبور به استعفا شود، این احتمال هست که فیفا در این موضوع ورود کرده و بحث تعلیق را پیش کشد. این در حالی است که در نوامبر سال ۲۰۰۶ فیفا فوتبال ایران را به خاطر دخالت دولت، تعلیق کرد.

سازمان بازرسی کل کشور پیش از انتخابات فدراسیون فوتبال اعلام کرد بازنشستگان حق حضور در این انتخابات را ندارند اما فدراسیون فوتبال در پاسخ گفت که طبق اساسنامه این فدراسیون، نامزدی بازنشستگان منع قانونی ندارد.

پس از انتخاب کفاشیان به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال سازمان بازرسی کل کشور بار دیگر بر موضع خود پافشاری کرد و حتی گفته شد فشارهایی برای استعفای کفاشیان اعمال شده است. این در حالی است که فیفا صراحتا اعلام کرده هر گونه دخالتی به جز نظر فدراسیون‌ها و فیفا دخالت شخص ثالث محسوب شده و می‌تواند واکنش فدراسیون بین المللی را به همراه داشته باشد.

یکی سازمان بازرسی رو از برق بکشه

احتمال برگزاري مجدد انتخابات فدراسيون فوتبال

به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، نامه‌های سازمان بازرسی کل کشور در مورد ایرادهای وارد شده به انتخابات فدراسیون فوتبال و مطرح شدن موضوع غیرقانونی بودن احراز پست ریاست فدراسیون فوتبال توسط علی کفاشیان، احتمال برگزاری مجدد انتخابات در این فدراسیون را قوت بخشیده است.
    حمید سجادی معاون ورزش وزارت ورزش و جوانان در گفت‌وگو با سایت وزارت ورزش به سوالاتی که در خصوص احتمال برگزاری مجدد انتخابات و تاثیر این اقدام در مجامع بین‌المللی (فیفا) مطرح است، پاسخ گفت.
    * سوالی که برخی از کارشناسان فوتبال و رسانه‌های ورزشی مطرح می‌کنند این است که با وجود اطلاع مسئولان وزارت ورزش و جوانان از ایرادات سازمان بازرسی کل کشور به شرکت افراد بازنشسته در انتخابات فدراسیون فوتبال، چرا کفاشیان به عنوان یکی از کاندیداها تایید صلاحیت شد؟
    برای اینکه هیچ شبهه‌ای در مورد موضوع وزارت ورزش و جوانان در قبال علی کفاشیان باقی نماند لازم است به این نکته اشاره کنم که از بدو ورود عباسی به وزارت ورزش و جوانان بسیاری از کارشناسان بر این باور بودند که با ایجاد تغییرات در سطح مدیریتی فدراسیون فوتبال، وزیر ورزش و جوانان می‌تواند برگ برنده‌ای را نزد افکار عمومی به ویژه فوتبال دوستان برای خود داشته باشد، اما با وجود پیشنهادات بسیار، عباسی با اعتقاد بر محوریت قانون، رعایت همه مراحل قانونی مربوط به انتخاب رئیس فدراسیون فوتبال را مورد تاکید قرار داد و بر همین اساس انتخابات فدراسیون فوتبال روز 15 اسفند به ریاست وزیر ورزش و جوانان برگزار شد و عباسی هم به عنوان یک عضو مجمع به کاندیدای مورد نظر خود رای داد.
    احراز صلاحیت کاندیداها برای شرکت در انتخابات صرفا توسط شورایی که توسط خود هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال تشکیل شده بود انجام گرفت، وزارت ورزش و جوانان هیچ دخالتی در این خصوص نداشت و کسانی که غیر از این را مطرح می‌کنند، احتمالا از اطلاعات لازم درباره انتخابات فدراسیون برخوردار نیستند.
    البته این سوال هم مطرح است که علی رغبتی، مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت معاونت ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان که به عنوان یکی از اعضای کمیته سه نفره در تعیین صلاحیت نامزدها حضور داشت، چرا از ثبت نام کفاشیان جلوگیری و یا دیگران را نسبت به این مساله قانع نکرد؟
    فراموش نکنیم رغبتی به همراه فرشاد سپهر و مهدی محمدنبی، هر سه از سوی هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال انتخاب شده بودند، البته همه دوستان در سال‌های اخیر از ماه‌ها قبل از موضع‌گیری سازمان بازرسی کل کشور مطلع شده‌اند، مصاحبه‌های قبل از ثبت نام کاندیداهای محترم نیز موید این نکته است. ما هم قبل از برگزاری انتخابات در دو نوبت نامه‌های بازرسی کل کشور را به فدراسیون فوتبال ارجاع کردیم.
    شاید در این رابطه بود که در برخی رسانه‌ها عنوان شده بود وزیر برای اثبات بی‌طرفی خود در این انتخابات، رای سفید به داخل صندوق خواهند انداخت؟
    خیر، اصلا این طور نبوده است. من نمی‌دانم این حرف‌ها از کجا آمده است. وزیر در جلسه قبلی که در خصوص تغییر اساسنامه بود این موضوع را مطرح کردند و در مرحله مقدماتی انتخابات فدراسیون فوتبال هم که هر یک از کاندیداها به 10 رای علنی اعضای مجمع نیاز داشتند، به هیچ کدام از کاندیداها رای ندادند تا عملا بی‌طرفی خود را ثابت کنند، اما در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال به عنوان رئیس مجمع از ابتدای جلسه در تمامی مراحل انتخابات شرکت کرده و رای هم دادند.
    به نظر می‌رسد در مورد موضع سازمان بازرسی کل کشور مبنی بر غیرقانونی بودن حضور افراد بازنشسته، بازخرید و دوشغله در پست‌های دولتی به اندازه کافی اطلاع رسانی نشده است، شاید همین مساله یکی از دلایل بروز این همه شایعه باشد؟
    مساله ممنوعیت به کارگیری افراد بازنشسته‌ در سال 1384 در مجلس محترم شورای اسلامی به عنوان قانون تصویب شده است و وزارت ورزش و جوانان که از بودجه عمومی کشور استفاده می‌کند و فدراسیون فوتبال نیز مانند دیگر نهادهای دولتی عمومی موظف به رعایت این قانون است، بدیهی است این قانون مختص به وزارت ورزش و جوانان هم نیست. فرض هم این است که با انتشار قانون و ابلاغ آن به مبادی ذیربط همه از مفاد آن مطلع خواهند شد. در این راستا نامه‌‌های سازمان بازرسی کل کشور برحسب وظیفه قانونی وزارت ورزش و جوانان به فدراسیون فوتبال ابلاغ شد.
    با توجه به تمامی این شرایط و تحلیل‌ها احتمال برگزاری مجدد انتخابات فوتبال را تا چه اندازه جدی می‌دانید؟
    من فقط می‌توانم بگویم مجمع عمومی فدراسیون فوتبال براساس ضوابط اساسنامه فدراسیون و قوانین لازم الاجرای کشور و مطابق با نتیجه اقدامات قانونی سازمان بازرسی، در این خصوص عمل خواهد کرد.
    اگر انتخابات تجدید شود احتمال دخالت فیفا تا چه اندازه جدی خواهد بود؟
    من بعید می‌دانم فضایی برای دخالت فیفا وجود داشته باشد، چرا که یکسری از قوانین در هر کشوری جنبه داخلی دارد و کشورها در خصوص اجرای قوانین داخلی به حاکمیت ملی خود استناد می‌کنند. مگر اینکه از سوی فدراسیون فوتبال یک کشور مسائل دیگری مطرح شود.

Last edited by Kianoosh; 11-03-2012 at 11:58.

6. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

یکی سازمان بازرسی رو از برق بکشه
    اين يكي رو خيلي خوب اومدي
    ميگن يه حيف نوني بوده داشته راه ميرفته يهو يه چاله جلوش ميبينه به خودش ميگه اي بابا عجب وضعيه ها! باز هم بايد بخورم زمين
    شده حكايت اين جماعت وزارت ورزش

راه حل قضيه خيلي خيلي ساده است. وزارت ورزش از هيأت دولت براي فعاليت كفاشيان به عنوان بازنشسته مجوز بگيرد. ديگه لازم نيست حتماً رئيسش استعفا بده يا بركنار بشه و بعدش تعليق و هزار و يك مصيبت.

بابا جان چقدر بگيم كه فيفا رو فدراسيون فوتبال ايران زوم كرده از اون زوم هاي با FOV بسيار كم حالا هي شما بگين خبري نيست و جنجال رسانه ايه و از اين فرافكني ها!

خدايا خودت ختم به خير بكن

8. 6 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فيفا فوتبال ايران را براي مدت نامحدودي تعليق كرد

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت رسمي فيفا، كميته ويژه فيفا مركب از روساي اين سازمان و يك نماينده از هر قاره، فوتبال ايران را به دليل دخالت مسائل سياسي در امور اين فدراسيون و خدشه به قانون شماره 17 و تبصره‌هاي آن، از حضور در كليه صحنه‌هاي بين المللي محروم كرد. اين كميته اعلام كرد: فدراسيون ايران در شرايطي نبوده كه بر اساس قوانين فيفا، در آزادي عمل رفتار كرده باشد. تغيير مديريت آن نيز براساس قوانين عاليترين سازمان فوتبال جهان نبوده است. اين كميته اظهار داشت: تا هنگاميكه اوضاع فدراسيون ايران متاثر از قوانين فيفا و كنفدراسيون آسيا، عادي نشود و اساسنامه استانداردي برپايه قوانين وضع نشود و انتخابات جديد تحت كنترل اين دو نهاد برقرار نشود، اين تعليق به قوت خود باقي‌ است.

قیافه هاتون بعد از خوندن تیتر باید جالب باشه این خبر برای 85/09/02 هست و صرفا جهت یادآوری اتفاقاتی که ممکنه تکرار بشن ! امیدوارم تو آینده نزدیک همچین تیترهایی نبینیم!

اين يكي رو خيلي خوب اومدي
    ميگن يه حيف نوني بوده داشته راه ميرفته يهو يه چاله جلوش ميبينه به خودش ميگه اي بابا عجب وضعيه ها! باز هم بايد بخورم زمين
    شده حكايت اين جماعت وزارت ورزش

راه حل قضيه خيلي خيلي ساده است. وزارت ورزش از هيأت دولت براي فعاليت كفاشيان به عنوان بازنشسته مجوز بگيرد. ديگه لازم نيست حتماً رئيسش استعفا بده يا بركنار بشه و بعدش تعليق و هزار و يك مصيبت.

بابا جان چقدر بگيم كه فيفا رو فدراسيون فوتبال ايران زوم كرده از اون زوم هاي با FOV بسيار كم حالا هي شما بگين خبري نيست و جنجال رسانه ايه و از اين فرافكني ها!

آخه بحث اصلا بازنشستگی و مشکل قانونی نیست انقدر مدیر و رئیس بازنشسته با مجوز و چند شغله و ... داریم!بالاخره بازیگرهای اصلی دارن رو میشن

علی‌آبادی: وزارت ورزش دخالت نکرد، کفاشیان رای آورد/بازنشستگی مسئله اصلی نیست!

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، محمد علی‌آبادی، رئیس کمیته ملی المپیک درباره برگزاری نمایشگاه برای فروش هدایای خود به منظور کمک به موسسه خیریه گفت: در سال‌های گذشته که سمت‌های مختلفی داشتم هدایایی گرفته بودم و با توجه به هفته نیکوکاری تصمیم گرفتم آنها را به فروش برسانم تا منافع آن به موسسه خیریه برسد.(کلا شما خودتو از هر گونه مسئولیت شغل خدمت و ... بازنشست کنی بشینی تو خونه بافتنی ببافی خیلی بیشتر کمک کردی به مردم )

وی ادامه داد: کتاب‌ها و تابلوها فروش زیادی داشت اما نوع جنس مهم نیست،() مهم این است افرادی برای کار خیر در این مکان حضور دارند.

رئیس کمیته ملی المپیک درباره تبدیل بعضی از فدراسیون‌ها به انجمن، اظهار داشت: کمیته ملی المپیک ارتباط کاری با این بخش ندارد اما اگر رشته‌هایی که در دنیا به عنوان فدراسیون شناخته شده، ما هم داشته باشیم بهتر است. بعضی از رشته‌ها فدراسیون جهانی ندارند بنابراین تفاوتی نمی‌کند ما هم در ایران فدراسیون داشته باشیم یا نه.

علی‌آبادی درباره انتخابات فدراسیون فوتبال و اعتراض به بازنشسته بودن کفاشیان تصریح کرد: افراد بازنشسته در بخش‌های مختلف کشور در حال فعالیت هستند. این از اختیارات دولت است که اگر بازنشسته‌ها برای کاری مفید باشند آنها را به خدمت بگیرد و از وجود آنها استفاده کند. فکر می‌کنم این موضوع اصلی نیست.

وی اضافه کرد: کفاشیان رأی آورد و وزارت ورزش وی را به عنوان فرد تأیید شده ثبت‌نام کرد. وزارت ورزش نیز کار را به صورت آزاد گذاشت و دخالتی نداشت همین باعث شد تا کفاشیان انتخاب شود.

رئیس کمیته ملی المپیک درباره برنامه وزارت ورزش مبنی بر تمکین قانون، عنوان کرد: این قانون است. مجمع برگزار شده و ممکن است تبعاتی را به دنبال داشته باشد. بحث دیگر که آقایان مطرح می‌کنند بازنشسته بودن کفاشیان است، اگر بخواهند با کمی گذشت نگاه کنند می‌توانند درخواست کنند مانند دیگر بازنشسته‌ها کفاشیان به فعالیتش ادامه دهد. البته ابهامی وجود دارد و آن هم این است که اصولا کسانی که در فدراسیون‌ها که نهادهای عمومی غیر دولتی هستند، حضور دارند الزاما باید بازنشسته باشند؟ بنابراین موضوع بازنشسته بودن یا نبودن نیست.

علی‌‌آبادی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا زمانی که وی کفاشیان را برای ریاست فدراسیون پیشنهاد کرد این فشار برای بازنشسته بودن وی مطرح بود، گفت: آن زمان فشاری نبود!

محتوای مخفی: به رای مجمع احترام بگذارید/10 رئیس دیگر بازنشسته اند چرا به کفاشیان ایراد می گیرید؟ 

علی پروین در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص اتفاقات رخ داده پس از انتخابات فدراسیون فوتبال عنوان کرد: مجمع فدراسیون فوتبال به علی کفاشیان رای داد و نمی‌دانم چرا به این رای احترام گذاشته نمی‌شود. مجمع فدراسیون کفاشیان را رئیس فوتبال ایران می‌داند اما متاسفانه برخی چوب لای چرخ می‌گذارند و می‌خواهند از آب گل‌آلود ماهی بگیرند.

وی افزود: می‌گویند کفاشیان بازنشسته است؛ من از شما سؤال می‌کنم مگر خودتان نمی‌گویید 10 رئیس فدراسیون دیگر بازنشسته هستند پس چرا فقط به این بنده خدا گیر داده‌اید؟ کفاشیان در مجمعی سالم رای آورد و نشانگر این بود که اعضای مجمع می‌خواهند به کفاشیان فرصت دهند ولی حالا این بحث مطرح شده که او بازنشسته است.

پروین تاکید کرد: کاری نکنید که فیفا دخالت کند و بعد کاسه چه کنم، چه کنم دستمان بگیریم. فیفا دخالت دولت در فوتبال را نمی‌پذیرد. همه باید از کفاشیان حمایت کنیم، او 4 سال خاک این فوتبال را خورده و تمام دردها را می‌داند.

وی گفت: بحرینی‌ها این خبرها را کف دست فیفا می‌گذارند تا ما را کنار بگذارند و خودشان به مرحله بعدی جام جهانی بروند. کفاشیان برگزیده مجمع فدراسیون فوتبال است و باید به او احترام بگذاریم. او برای آینده فوتبال برنامه ریزی دارد.

پروین خاطرنشان کرد: بحث دو شغله یا بازنشسته بودن مشکلات ما را چند برابر می‌کند و با این شرایط باید نگران روزی باشیم که فیفا ما را تعلیق کند. مگر نمی‌گوییم می‌خواهیم فضایی در فوتبال‌مان باشد که بهترین تصمیم‌ها را بگیریم و مردم ما از فوتبال و موفقیت تیم ملی لذت ببرند، پس باید به رای مجمع احترام بگذارید؛ کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال است.

با توجه به اینکه ما سابقه دار هم هستیم پیش فیفا مطمئن باشید خدای نکرده اگه اتفاقی بیوفته این بار از اون تو بمیری ها نیست! اما من فکر می کنم فعلا فضای گروکشی و جنگ زرگری هست خیلی جدی نشده هنوز

بازي خطرناك مسوولان وزارت ورزش: شايد تعليق نشويم!

سايت گل – سيدحميد سجادي معاون وزارت ورزش امروز در گفت‌وگويي كه در تمام خبرگزاري‌ها منتشر شده است، با اظهارنظرهای عجيب و شگفت‌انگيز از نارضایتی سوزارت ورزش از انتخاب کفاشیان رونمایی می کند.
    حميد سجادي كه در برنامه ورزش و مردم و در آن گفت‌‌وگوي تلفني نيز تلحويا اعلام كرده بود كه از انتخاب علي كفاشيان به عنوان رئيس فدراسيون خوشحال نیست در مصاحبه‌اي جديد ادعا مي‌كند فيفا در انتخابات فدراسيون فوتبال ايران دخالت نخواهد كرد.
    گفت‌وگويي كه در پايگاه خبري وزارت ورزش قرار گرفته و اثبات مي‌كند اين نهاد دولتي به هيچ وجه انتخاب كفاشيان را برنمی تابد:از بدو ورود دکتر عباسی به وزارت ورزش و جوانان بسیاری از کارشناسان بر این باور بودند که با ایجاد تغییرات درسطح مدیریتی فدراسیون فوتبال، وزیر ورزش و جوانان می تواند برگ برنده ای را نزد افکار عمومی بویژه فوتبال دوستان برای خود داشته باشند...
    سجادي در اين مصاحبه گفته است:«مساله ممنوعیت بکارگیری افراد بازنشسته‌ در سال 1384 در مجلس محترم شورای اسلامی به عنوان قانون تصوب شده است و وزارت ورزش و جوانان که از بودجه عمومی کشور استفاده می نماید و بالطبع فدراسیون فوتبال نیز مانند دیگر نهادهای دولتی عمومی موظف به رعایت این قانون می باشد، بدیهی است این قانون مختص به وزارت ورزش و جوانان هم نیست. فرض هم این است که با انتشار قانون و ابلاغ آن به مبادی ذیربط همه از مفاد آن مطلع خواهند شد. در این راستا نامه‌ های سازمان بازرسی کل کشور برحسب وظیفه قانونی وزارت ورزش و جوانان به فدراسیون فوتبال ابلاغ شد. »
    و در پايان به نوعي فدراسيون فوتبال را متهم كرده كه به فيفا راپورت غلط مي‌دهد. او گفته است:«من بعید می دانم فضایی برای دخالت فیفا وجود داشته باشد، چرا که یکسری از قوانین در هر کشوری جنبه داخلی دارد و کشورها در خصوص اجرای قوانین داخلی به حاکمیت ملی خود استناد می کنند. مگر اینکه از سوی فدراسیون فوتبال یک کشور مسایل دیگری مطرح شود. »
    اين حرف‌هاي سجادي به شدت يادآور فضايي است كه در تعليق قبلي فدراسيون فوتبال ايران ايجاد شد. در آن زمان هم مديران سازمان احتمال تعليق را تكذيب مي‌كردند و داريوش مصطفوي دبير وقت فدراسيون هم موكدا بر اين نظر بود كه فيفا هيچ غلطي نمي‌تواند بكند اما نتيجه همه ادعاها تعليقي بود كه گريبان فوتبال ايران را گرفت.
    در حال حاضر با توجه به شرايط خاص فوتبال ايران و سوابق قبلي و موقعيت حساسي كه در آن قرار داريم بي‌احتياطي در اين زمينه خيانتي بزرگ به ورزش كشور و فوتبال ايران محسوب مي‌شود مگر آنكه آقاي سجادي و دوستانش نظر متفاوتي در اين زمينه داشته باشند.
    متأسفيم كه بعد از تجربه تلخي كه يك بار گذرانده‌ايم دوباره اسير همان تفكري هستيم كه در نهايت و در كلان فوتبال ايران را به وضعيت فعلي گرفتار كرده است؛ فوتبال دولتی و هزینه زایی که توان برگزاری بی تنش یک فینال را ندارد.

رو خدا زیاد حساب نکن!

دوست من
    خدا بگم چیکارت نکنه
    یعنی یه لحظه تا سکته رفتم ها جالبه بعد از خوندن تیتر باقیشو نخوندم اول یه مشت بد و بیراه گفتم به مسئولین بعد اومدم پایین دیدم که باید برای بد و بیراه گفتن به مسئولین چند روزی صبر کنم
    دیگه از این کارا نکنید لطفا قلب طرفدارای فوتبال ایران اینقدر سکته های خفیف کرده که به مویی بنده
    آخرش بد و بیراه ها رو به من دادی یا نگه داشتی برا مسئولین؟

اینم تایید انتخابات توسط فیفا که اسم رئیس و نایب اول رو ثبت کرده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلا چقدر جالب شده که منتقدین درجه یک کفاشیان هم الان ازش حمایت می کنن و یک صدا و متحد همه از ترس تعلیق به ریاست مجدد کفاشیان راضی هستند!
    Last edited by Kianoosh; 11-03-2012 at 18:42.

10. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قیافه هاتون بعد از خوندن تیتر باید جالب باشه این خبر برای 85/09/02 هست و صرفا جهت یادآوری اتفاقاتی که ممکنه تکرار بشن ! امیدوارم تو آینده نزدیک همچین تیترهایی نبینیم!
    دوست من
    خدا بگم چیکارت نکنه
    یعنی یه لحظه تا سکته رفتم ها جالبه بعد از خوندن تیتر باقیشو نخوندم اول یه مشت بد و بیراه گفتم به مسئولین بعد اومدم پایین دیدم که باید برای بد و بیراه گفتن به مسئولین چند روزی صبر کنم
    دیگه از این کارا نکنید لطفا قلب طرفدارای فوتبال ایران اینقدر سکته های خفیف کرده که به مویی بنده

12. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درج نام کفاشیان و آیت‌الهی در سایت فیفا
    فیفا اعضای جدید فدراسیون فوتبال ایران را به رسمیت شناخت
    خبرگزاری فارس: فیفا نام رئیس و نایب رئیس جدید فدراسیون فوتبال ایران را در سایت خود منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، سایت رسمی فیفا نام علی کفاشیان و هادی آیت‌الهی را به عنوان رئیس و نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال ایران درج کرد.
    به این ترتیب فیفا انتخابات فدراسیون ایران را تایید و اعضای جدید هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال ما را به رسمیت شناخته است.
    این در حالی است که نهادهای نظارتی معتقدند که علی کفاشیان به دلیل بازنشسته بودن نمی‌تواند رئیس فدراسیون فوتبال ایران بماند.
    برخی از ناظران و کارشناسان مستقل فوتبال معتقدند در صورت تغییر رئیس فدراسیون فوتبال ایران، احتمال تعلیق فوتبال ایران وجود دارد.

غفاری: برکناری کفاشیان خارج از اراده مجمع یعنی تعلیق فدراسیون و حذف تیم ملی

هر عنوان دولتی که دست به ایجاد تغییرات در تصمیم مجمع بزند، بی تردید زمینه تعلیق فوتبال ایران را فراهم ساخته است و فوتبال ما را به دوران گرفتاری تعلیق بازمی‌گرداند

سایت گل- رییس اسبق کمیته بین الملل فدراسیون فوتبال که در زمان تعلیق فدراسیون یکی از نمایندگان فیفا در تدوین اساسنامه جدید بود با صراحت اعلام کرد، هر اقدامی خارج از اراده مجمع فدراسیون فوتبال برای تغییر نتایج انتخابات، به تعلیق فوتبال ایران و کنار رفتن تیم ملی از مرحله نهایی راهیابی به جام جهانی خواهد شد.
    به گزارش سایت گل، حسن غفاری در گفت‌وگو با قانون اظهار کرد: «انتخابات فدراسیون فوتبال در روز 15 اسفند طبق مقررات و آیین نامه فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار شده و نماینده AFC هم در آن حضور داشته و همه چیز را زیر نظر گرفته است و ضمن تایید قانونی بودن آن پیام تبریک این کنفدراسیون هم به دست فدراسیون فوتبال ایران رسیده است، اکنون اگر این انتخاب هر ایرادی از نظر قوانین داخلی کشور داشته باز هم این برعهده مجمع فدراسیون فوتبال است که تشکیل جلسه داده و تصمیم گیری کند.»

وی ادامه داد:« هر عنوان دولتی که دست به ایجاد تغییرات در تصمیم مجمع بزند، بی تردید زمینه تعلیق فوتبال ایران را فراهم ساخته است و فوتبال ما را به دوران گرفتاری تعلیق بازمی‌گرداند. بنابراین وقتی فوتبال ما یکبار طعم تعلیق را چشیده است چرا باید دوباره همان راه را برویم؟»
    غفاری درباره این استدلال که گفته می‌شود سازمان بازرسی زیر مجموعه قوه قضاییه بوده و تصمیمش برای برکناری کفاشیان دخالت دولت محسوب نخواهد شد هم به قانون گفت: «من در حال حاضر اطلاعی درباره حوزه فعالیت این سازمان و اینکه زیرمجموعه کدام قوه است ندارم اما آنچه که ملاک تصمیم گیری است همان آیین نامه فیفا و اساسنامه‌ای است که با مهر تایید آن توسط فیفا، فوتبال ایران تعلیق شده و تمامی این‌ها به ما می‌گوید که تنها مجمع فدراسیون فوتبال می‌تواند تشکیل جلسه داده و درباره ریاست فدراسیون تصمیم گیری کند و تغییرات به هر دلیل دیگر موجب تعلیق فوتبال ایران خواهد شد.»
    وی درباره اینکه در صورت تعلیق فوتبال ایران چه اتفاقی برای تیم ملی خواهد افتاد هم تصریح کرد: «با تعلیق فعالیت بین‌المللی کلیه تیم‌های ملی فدراسیون در تمامی رده‌ها تعطیل می‌شود و تیم‌های ایران از تمامی مسابقاتی که در آن حضور دارند کنار گذاشته می‌شوند.»

اختصاصی گل: تردید گوچی برای سفر به ایـران

وی تاکنون در 20 بازی که برای این تیم به میدان رفته است تعداد 10 گل به ثمر رسانده و 5 پاس گل نیز در کارنامه وی وجود دارد

سایت گل - فوتبالیست ایرانی الاصل شاغل در لیگ بلژیک به دلیل سپری نکردن خدمت سربازی و ترس از ممنوع الخروج شدن برای سفر به ایران تردید دارد.
    به گزارش سایت گل، رضا قوچان نژاد که در فوتبال هلند و بلژیک به گوچی مشهور است فوتبال خود را از تیم مشهور هیرنوین (Heerenveen) هلند آغاز کرده اما پس از یک مصدومیت نسبتا شدید از این تیم کنار گذاشته شده و بعد از جدایی از هیرنوین به تیمهای دسته دومی فوتبال هلند پیوسته است و هم اکنون نیز در لیگ حرفه ای بلژیک و تیم سنت ترویدن(Sint-Truiden) مشغول به بازی است.

وی تاکنون در 20 بازی که برای این تیم به میدان رفته است تعداد 10 گل به ثمر رسانده و 5 پاس گل نیز در کارنامه وی وجود دارد. گوچی همچنین در طی دو بازی انجام داده در جام حذفی بلژیک یک گل و یک پاس گل داشته است و از این حیث چه در لیگ و چه در جام حذفی بهترین بازیکن تیمش محسوب می شود.
    از دیگر نکات جالب توجه در کارنامه این بازیکن، به ثمر رساندن سریعترین گل فوتبال هلند است. قوچان نژاد اوایل سال 2010 در نخستین بازی که برای تیم "کامبیور" به میدان رفت توانست در نهمین ثانیه مسابقه توپ را وارد دروازه "ویندام" کند.

گوچی چندی پیش به شدت مورد توجه کارلوس کی‌روش قرار گرفت و صحبتهایی در خصوص دعوت وی به تیم ملی بر سر زبان ها افتاد اما اگرچه خود این بازیکن علاقه فراوانی برای حضور در ایران و مذاکره با مسئولان فوتبال کشورمان دارد اما به دلیل نگذراندن خدمت سربازی، از آمدن به ایران و به تبع آن ممنوع الخروج شدن واهمه دارد.

مشکل سربازی
    بعضی از نزدیکان رضا به وی توصیه کرده اند که قبل از سفر به ایران و گفتگو با کادرفنی تیم ملی حتما مسئله خدمت سربازی را حل کند تا برای ادامه فوتبالش در اروپا دچار مشکل نشود. در همین حال برخی شنیده ها نیز حاکی از آن است که در صورت حل شدن مسئله سربازی رضا قوچان نژاد، وی قصد حضور در لیگ برتر ایران و پیوستن به یکی از دو تیم پرسپولیس یا استقلال را دارد.
    جبار قوچان نژاد مدیربرنامه های این بازیکن در ایران، در این باره به سایت گل می گوید:«اگر مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان نظام وظیفه همکاری های لازم را جهت رفع مشکل خدمت رضا انجام دهند، این احتمال وجود دارد که وی در آینده ای نزدیک حتی به یکی از دو تیم پرسپولیس یا استقلال بپیوندد.»
    قوچان نژاد در خصوص قطعی شدن حضور این بازیکن در تیم ملی نیز می گوید:«در این زمینه صحبت هایی با کادرفنی تیم ملی انجام شده است و آقای کی روش نسبت به رضا نظر مثبت و مساعدی دارند. با این وجود امیدوارم هرچه سریعتر شرایط حضور این بازیکن جوان و آینده دار در ایران و تیم ملی کشورمان فراهم شود و همانطور که اشکان دژاگه در اولین بازی ملی برای کشورش گلزنی کرد رضا هم بتواند به این موفقیت بزرگ دست یابد.»

قوچان نژاد در لیست بعدی کی روش

او در اردوی اردیبهشت ماه به اردو تیم ملی دعوت می شود و اولین بازی خود را مقابل ازبکستان انجام خواهد داد

سایت گل - کارلوس کی روش از حضور اشکان دژاگاه در تیمش به شدت خوشحال است و در جایی گفته است " کلاس بازی اش فرق داشت ".
    روند خوب دژاگاه باعث شد تا کی روش به فکر دو رگه های دیگر هم باشد و صید بعدی سرمربی ایران مهاجمی است که 12 گل در لیگ بلژِیک زده است .
    رضا قوچان نژاد مهاجم تیم سنت ترویدن بلژیک آنقدر خوب بوده است که در سفر اروپایی کی روش این مربی را به بلژِیک بکشد تابا او برای پوشیدن پیراهن تیم ایران صحبت کند .
    کی روش آنقدر اعتبار دارد که کمتر بازیکنی بخواهد مقابلش پاسخ منفی بدهد . گوچی هم پس از دژاگاه پذیرفت شاگرد کی روش در تیم ملی ایران شود . در لیست آینده کی روش منتظر اسم قوچان نژاد هم باشید زیرا قرار است او هم به تیم ملی ایران دعوت شود تا در کنار اشکان دژاگاه در مقدماتی جام جهانی برای ایران بازی کند .
    او در اردوی اردیبهشت ماه به اردو تیم ملی دعوت می شود واحتمالا اولین بازی خود را مقابل ازبکستان انجام خواهد داد.

قوچان نژاد برای تیم سنت ترویدن بلژیک در این فصل 12 گل به ثمر رسانده است

14. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کفاشیان در دادسرای کارکنان دولت حاضر شد

به گزارش خبرگزاری فارس، علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال صبح امروز در دادسرای کارکنان ویژه دولت حضور پیدا کرد.

سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرده کفاشیان به دلیل بازنشسته بودن نمی‌تواند به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال به فعالیتش ادامه دهد و بر همین اساس از وی به دادسرای کارکنان دولت شکایت کرد و امروز کفاشیان به همراه فرشاد سپهر مسئول حقوقی فدراسیون در دادسرا حاضر شده تا در این باره توضیحات خود را ارائه کند.

سازمان بازرسی کل کشور در حالی به علی کفاشیان که به تازگی در پست ریاست فدراسیون فوتبال ابقا شده، ایراد وارد کرده که چند رئیس فدراسیون دیگر هم بازنشسته هستند اما توجهی به آنها نشده و وزیر ورزش نیز اعلام کرده هر چه سازمان بازرسی بگوید ما تمکین می‌کنیم!

به گزارش فارس، این اتفاقات در حالی رخ می‌دهد که فدارسیون بین‌المللی فوتبال(فیفا) صراحتا اعلام کرده به جز خود و فدراسیون‌های عضو، دخالت هر تشکیلات دیگری، دخالت شخص ثالث تلقی می‌شود و عکس العمل فیفا را در پی دارد. این عکس‌العمل می‌تواند تعلیق فوتبال ایران باشد چرا که فیفا نمی‌پذیرد که یک نهاد غیر ورزشی در امور فوتبال ورود و دخالت کند.

روز گذشته نیز سایت وزارت ورزش از احتمال برگزاری مجدد انتخابات فدراسیون فوتبال خبر داده بود. در روزهای اخیر هم خبرهایی مبنی بر فشار به کفاشیان برای استعفا منتشر شده است. همه این اتفاقات نشان می‌دهد تلاش‌هایی برای ورود به فوتبال از سوی برخی افراد صورت گرفته که مطمئنا عواقب بدی برای فوتبال ایران به دنبال خواهد داشت.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

حالا اينو داشته باشين :

خبر آنلاين :
    تشکیلات حقوقی فیفا و دایره حقوقی کنفدراسیون فوتبال آسیا، پرونده ای ویژه برای اتفاقات فوتبال ایران باز کرده اند.
    به گزارش خبرآنلاین، اخبار مربوط به فشارهای غیر فوتبالی به فدراسیون فوتبال، در دستور بررسی کار کمیته ویژه در کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار گرفته است. انتخابات فدراسیون فوتبال پیش از برگزاری هم یکی از چالش های مهم فدراسیون جهانی برای اجرای اساسنامه این ارگان بین المللی و اجرای بند یک آن یعنی استقلال فدراسیون های فوتبال کشورهای دنیا بود.
    به همین دلیل هم بود که «کیم مون» نفر دوم تشکیلات بین المللی کنفدراسیون فوتبال آسیا به نمایندگی از فیفا یک روز قبل از مجمع وارد تهران شد و سایه به سایه علی کفاشیان در تمام زمان برگزاری مجمع حرکت می کرد. حتی در پایان انتخابات او در گزارشی رسما علی کفاشیان را به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال ایران به فیفا و AFC اعلام کرد. فدراسیون فوتبال هم در نامه ای نتایج انتخابات را به این دو نهاد بین المللی ارسال کرد تا از نظر مراجع اصلی متولی فوتبال جهان و آسیا، کفاشیان برگزیده قانونی مجمع فوتبال ایران شناخته شود؛ کسی که برای مدت 4 سال هیچ نیرویی خارج از فوتبال قادر به عزلش نخواهد بود.
    اما اخبار منتشره از ارگان های رسمی چون وزارت ورزش و سایرنهادها به یکی از چالش های دوباره کمیته مورد نظر تبدیل شده و گروهی از کارشناسان کنفدراسیون فوتبال آسیا موظف شده اند تا پرونده مربوط به ایران را بررسی کنند و حتی چندین بار تماس هایی با مسئولان ذیربط فوتبال ایران در این زمینه صورت گرفته شده تا توضیحاتی درباره اتفاقات بعد از مجمع فدراسیون فوتبال و اخبار منتشره در این زمینه داده شود. فیفا و AFC برای اجرای بند 2 از ماده 6 اساسنامه فدراسیون بین المللی که اشاره دارد به دفاع تمام قد از انتخاب مجامع فدراسیون های ملی در برابر هر نوع دخالت دولتی یا حاکمیتی پای رای مجمع فدراسیون فوتبال ایران خواهند ایستاد. اگرچه گروهی از کارشناس های حقوقی وزارت ورزش بر این گمان هستند که دستگاه قضایی مستقل از دولت عمل می کند اما فیفا در آخرین نامه به فدراسیون فوتبال ایران این نکته را متذکر شده که از نظر این نهاد تمام ارگان های نظارتی و حاکمیتی که خارج از چارچوب مجمع باشند از نظر فیفا مرجع دولت محسوب می شوند و دخالت شان عواقبی سخت برای عضویت کشورهای متخلف در فیفا به همراه خواهد داشت.
    همچنین در پیام غیر رسمی فیفا به فدراسیون فوتبال مثال هایی ذکر شده همچون تعلیق فدارسیون فوتبال عراق که به دلیل حمله ارتش به فدراسیون فوتبال این کشور و تصرف آن مقر اشاره کرده و همچنین تعلیق فوتبال ملی اندونزی به دلیل حمله پلیس به مجمع فدراسیون فوتبال آن کشور. مثال های دیگری هم از جمله هشدارهای جدی به اسپانیا و یونان به دلیل دخالت های دستگاه های غیر فوتبالی در امور فوتبال این کشورها نیز ذکر شده است.
    روند طی شده در پرونده فوتبال ایران و شایعه استعفای قریب الوقوع کفاشیان نامه تعلیق فوتبال ملی ایران را باری دیگر روی میز کار گروه ویژه فیفا قرار می دهد؛ اتفاقی که می تواند تیم ملی ایران را از جام جهانی، باشگاههای ایران را از حضور در لیگ قهرمانان آسیا، تیم های رده سنی مختلف را از حضور در تورنمنت های بین المللی و داوران ایران را از قضاوت در لیگ هایی غیر از لیگ های داخلی محروم کنند. به عبارتی واضح تر باید با حسرت ببینیم که چطور تیم حذف شده عربستان با بلیت ما برای رقابت در مسیر جام جهانی حضور پیدا می کند و خیلی ساده ایران شانس حضور در این تورنمنت مهم و حضور کارلوس کروش در فوتبال مان را به یکباره از دست می دهد.

همه این اتفاقات در حالی رخ می دهد که وزارت ورزش می توانست با یک مجوز ساده از هیات دولت برای علی کفاشیان جلوی همه این مسایل را بگیرد که در این صورت نه تنها به رای مجمع احترام می گذاشت، بلکه اساسنامه مورد تائید هیات وزیران و البته قوانین تصویب شده در مجلس شورای اسلامی را که برای اجرا به نهاد قضایی فرستاده شده هم محترم می شمرد.

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ================

من يك سئوالي دارم.

آيا تا زماني كه كفاشيان استعفا نداده و تركيب هيئت رئيسه فدارسيوني كه بعد از انتخابات قانوني مجمع تشكيل شده، ثابت باشه، صرفاً به دليل اعمال فشار براي استعفا هم امكان تعليق وجود داره يا نه؟

چون تمام تعليق هاي فيفا در شرايطي اتفاق افتاده كه وقوع عملي غير قانوني به اثبات رسيده نه اينكه فشار يا تهديد بوده باشه. آيا كسي سابقه اي از فيفا ميتونه ارائه بده كه به دليل فشارهاي دولتي فدراسيوني را تعليق كرده باشه؟

البته من فكر ميكنم اين فشار ها از آنجا كه از طرف قوه قضائيه اعمال ميشه ضمانت اجرايي زيادي دارن و به نوعي به دخالت در امور فدراسيون تعبير ميشه كه به نظرم اين از هر نوع عمل غير قانوني محرز هم بدتره.

مثلاً فكر كنين شما رئيسي دارين كه بهتون تكليف ميكنه كه از قانون مد نظر اون تبعيت كنيد اما شما به هر دليلي از كس ديگري دستور بگيريد كه از نطر رئيستون كاملاً بي اعتباره پس زماني كه رئيستون بفهمه شما دارين زير دست اون كار ميكنين ولي قوانين شخص ديگري را اجرا ميكنين چه بلايي سرتون مياره؟

فقط خداكنه فيفا با اين ديد به مساله نگاه نكنه وگرنه همين الآن كارمون تمومه.

همونطور كه ميدونين فدراسيون فوتبال ايران وقتي كه رفع تعليق شد اساسنامه اي تنظيم كرد كه به تأييد فيفا رسيد و همين براي فيفا كافي بود ولي از اونجا كه اينجا ايران است فدراسيون براي جلب نظر دولت و يا مطابق آئين نامه هاي دروني، اساسنامه را به تصويب هيئت وزيران نيز رساند (در حاليكه از نظر فيفا به دليل غير دولتي بودن فدراسيون، هيچ توجيهي براي اين كار وجود نداشت) همين يعني دخالت دولت در امور فدراسيون. حالا اينكه سازمان بازرسي كل كشور هم به خودش اجازه ميده در اين امور وارد بشه به دليل چنين قانون هايي هست كه دوپهلو ست و اجازه ورود هر دو طرف را به قضيه ميده پس وظيفه فدراسيون بوده و هست كه اين مسأله را يكبار براي هميشه تمام كنه و به قول معروف مرگ يه بار، شيون هم يه بار، تا دفعه بعد ديگه از اين درگيريهاي رواني كننده خبري نباشه و به خاطر اين مسائل، فوتبال ما دچار تشنج ساخته دست خود نشه.

اميدوارم كار از كار نگذشته باشه.

راستي من نفهميدم اگر ايران تعليق بشه چرا عربستان بايد بالا بياد مگه بحرين تو گروه ما نبود؟ پس بحرين جايگزين ما ميشه ديگه!

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

قبل از اینکه این خبر رو ارسال کنم، اینو بگم که به نظرم نقش رسانه‌ها تو تغییر نظر وزارت ورزش بسیار بسیار مهمه ... بارها شده رسانه‌ها تونستن با فشاری که بر سیاسیون وارد می‌کنند، نظر اون‌ها رو با خودشون همراه کنن ...
    این بار هم مطمئنم اگه بخوان (که تا حالا به خوبی خواستن) می‌تونن با فشار بر وزارت ورزش و همراهی افکار عمومی، این قضیه رو فیصله بدن ... (هر چند ممکنه همش یه بازی سیاسی باشه و آخر سر آقای رئیس‌جمهور به عنوان ناجی وارد بشه و ...)

تشکیلات حقوقی فیفا و دایره حقوقی کنفدراسیون فوتبال آسیا، پرونده ای ویژه برای اتفاقات فوتبال ایران باز کرده اند.

به گزارش خبرآنلاین، اخبار مربوط به فشارهای غیر فوتبالی به فدراسیون فوتبال، در دستور بررسی کار کمیته ویژه در کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار گرفته است. انتخابات فدراسیون فوتبال پیش از برگزاری هم یکی از چالش های مهم فدراسیون جهانی برای اجرای اساسنامه این ارگان بین المللی و اجرای بند یک آن یعنی استقلال فدراسیون های فوتبال کشورهای دنیا بود.

به همین دلیل هم بود که «کیم مون» نفر دوم تشکیلات بین المللی کنفدراسیون فوتبال آسیا به نمایندگی از فیفا یک روز قبل از مجمع وارد تهران شد و سایه به سایه علی کفاشیان در تمام زمان برگزاری مجمع حرکت می کرد. حتی در پایان انتخابات او در گزارشی رسما علی کفاشیان را به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال ایران به فیفا و AFC اعلام کرد. فدراسیون فوتبال هم در نامه ای نتایج انتخابات را به این دو نهاد بین المللی ارسال کرد تا از نظر مراجع اصلی متولی فوتبال جهان و آسیا، کفاشیان برگزیده قانونی مجمع فوتبال ایران شناخته شود؛ کسی که برای مدت 4 سال هیچ نیرویی خارج از فوتبال قادر به عزلش نخواهد بود.

اما اخبار منتشره از ارگان های رسمی چون وزارت ورزش و سایرنهادها به یکی از چالش های دوباره کمیته مورد نظر تبدیل شده و گروهی از کارشناسان کنفدراسیون فوتبال آسیا موظف شده اند تا پرونده مربوط به ایران را بررسی کنند و حتی چندین بار تماس هایی با مسئولان ذیربط فوتبال ایران در این زمینه صورت گرفته شده تا توضیحاتی درباره اتفاقات بعد از مجمع فدراسیون فوتبال و اخبار منتشره در این زمینه داده شود. فیفا و AFC برای اجرای بند 2 از ماده 6 اساسنامه فدراسیون بین المللی که اشاره دارد به دفاع تمام قد از انتخاب مجامع فدراسیون های ملی در برابر هر نوع دخالت دولتی یا حاکمیتی پای رای مجمع فدراسیون فوتبال ایران خواهند ایستاد. اگرچه گروهی از کارشناس های حقوقی وزارت ورزش بر این گمان هستند که دستگاه قضایی مستقل از دولت عمل می کند اما فیفا در آخرین نامه به فدراسیون فوتبال ایران این نکته را متذکر شده که از نظر این نهاد تمام ارگان های نظارتی و حاکمیتی که خارج از چارچوب مجمع باشند از نظر فیفا مرجع دولت محسوب می شوند و دخالت شان عواقبی سخت برای عضویت کشورهای متخلف در فیفا به همراه خواهد داشت.

همچنین در پیام غیر رسمی فیفا به فدراسیون فوتبال مثال هایی ذکر شده همچون تعلیق فدارسیون فوتبال عراق که به دلیل حمله ارتش به فدراسیون فوتبال این کشور و تصرف آن مقر اشاره کرده و همچنین تعلیق فوتبال ملی اندونزی به دلیل حمله پلیس به مجمع فدراسیون فوتبال آن کشور. مثال های دیگری هم از جمله هشدارهای جدی به اسپانیا و یونان به دلیل دخالت های دستگاه های غیر فوتبالی در امور فوتبال این کشورها نیز ذکر شده است.
    روند طی شده در پرونده فوتبال ایران و شایعه استعفای قریب الوقوع کفاشیان نامه تعلیق فوتبال ملی ایران را باری دیگر روی میز کار گروه ویژه فیفا قرار می دهد؛ اتفاقی که می تواند تیم ملی ایران را از جام جهانی، باشگاههای ایران را از حضور در لیگ قهرمانان آسیا، تیم های رده سنی مختلف را از حضور در تورنمنت های بین المللی و داوران ایران را از قضاوت در لیگ هایی غیر از لیگ های داخلی محروم کنند. به عبارتی واضح تر باید با حسرت ببینیم که چطور تیم حذف شده عربستان با بلیت ما برای رقابت در مسیر جام جهانی حضور پیدا می کند و خیلی ساده ایران شانس حضور در این تورنمنت مهم و حضور کارلوس کروش در فوتبال مان را به یکباره از دست می دهد.
    همه این اتفاقات در حالی رخ می دهد که وزارت ورزش می توانست با یک مجوز ساده از هیات دولت برای علی کفاشیان جلوی همه این مسایل را بگیرد که در این صورت نه تنها به رای مجمع احترام می گذاشت، بلکه اساسنامه مورد تائید هیات وزیران و البته قوانین تصویب شده در مجلس شورای اسلامی را که برای اجرا به نهاد قضایی فرستاده شده هم محترم می شمرد

18. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •