پرسنالیتی بالاست که تو فیفام بالاست.اما من منتظر میمونم تا یکی از این سایتهای معتبر به این دوبازی امتیاز بده تا بفهمیم کدوم بهتره.دروازه بانها که خیلی نفهم هستن.
پرسنالیتی بالاست که تو فیفام بالاست.اما من منتظر میمونم تا یکی از این سایتهای معتبر به این دوبازی امتیاز بده تا بفهمیم کدوم بهتره.دروازه بانها که خیلی نفهم هستن.
خب اینکه از پیش معلومه امتیاز کدوم بیشتره شرکت EA بخاطر داشتن پول های کلان و خرید تمامی تیمها حتی تیم های دسته دوم هر لیگ برتری داره نسبت به شرکت کونامی
بیچاره کونامی![]()
سلام
داداش یه نگاه به این انجمن بندازه تازه روی آرامش بعد اون کل کل دیده
خواهشا بیخیال شو دیگه حوصله نداریم بیایم ببینیم چند صفحه با کل کل گذشته
مرسی و دمت گرم که رعایت میکنی![]()
امروز من یه چند جایی سر زدم گفتند هنوز نیومده.
اگه کسی خریده یه ندایی هم به ما بده.
کسی نسخه کم حجم دانلود کرده؟ چطوریه؟ نصبش دردسر نداره؟
اگه نمیخوای صبر کنی تنها راه دانلوده من خودم دیشب ساعت 1 گذاشتم دانلود صبح پاشودم دیدم دان شده از شانس خوبم دیشب سرعت دانلود بامدادیش خوب بود
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
من دان نکردم اما یکی از رفقا دان کرده اوکی داده
ایول پس بازی انگار خیلی سخت شده و میشه بیشتر ازش لذت برد من اونقدر بازی خواهم کرد تا بتونم از این سوپراستار(اسم کاربری منه ها دقت بکنید) ببرم البته هنوز بازی دستم نرسیده که ببینم چقدر سخته ولی ارزو دارم که خیلی سخت باشه چی میشه وا
![]()
منم میگفتم چه شود اما بعد شیش بازی دیگه دل زده شدم البته من مستر لیگ زدم واقعا اعصابم بهم ریخت 6 بازی یه گل زدم
فکر هم نکنید آماتورم نه ولی دیگه کلی بازی بازنده شدن دیگه رو اعصابه البته بیرون مسترلیگ دو بازی کردم یکیشو 2-1 بردم اون یکی رو که خودت میدونی..........!!!!!!
ما که هنوز بازی رو ندیدیم ببینیم چی از آب درومدهولی مثل اینکه دوستان خیلی حال کردن باهاش ، امیدوارم که خوب باشه
راستی مگاسیستم ارومیه آورده بازی رو؟
بازی رو همین الان نصب کردم و با اون آپشن فایلی که توی چند صفحه قبل بود تونستم درجه سختی superstar رو فعال کنم
یه بازی بارسلون - منچستر زدم که 1-1 شدیم
واقعا بازی شما رو به چالش میکشه و لذتش خیلی خیلی بیشتر از دمو هستش
فقط زبان انګلیسی نداشت که اونم الان دارم دان میکنم
بعد از ۱۰ ساعت بازی تازه میشه در موردش نقد نوشت
حالا خیلی زوده که دوستان درمورد بازی قضاوت میکنن
ولی تا اینجا کونامی ترکونده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)