بله,فقط لازمه که XP به بالا باشه دیگه پکش مهم نیست...
بله,فقط لازمه که XP به بالا باشه دیگه پکش مهم نیست...
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
ببخشید این سوال رو میپرسم ممکن هست قبلا بهش جواب داده شده باشه
ولی من پیدا نکردم تو انجمن
اولا که بازی رو خردیه بودم نصب نمیشد ... بعد از چند سری بازی خریدن بالاخره بازی رو سیستمم نصب شد
ولی حالا 3 تا بازی نسخه 3 رو دارم هر کدوم از یه شرکت متفاوت ولی همه هنگام اجرای بازی یه ارور میدن که اینه ....
این اولین ارور هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم دومی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم دوستان بگن چجوری اجراش کنم خیلی تو کفشم که بازی کنم این نسخش روووو
و اگه بازم بعد از اجرا به مشکلی برمیخورم همین الان بگید که بتونم همین جا رفعش کنم و باز سوال نپرسم
اين بازي خيلي مشكل داره
اول مرحله ي 4 رو انجام بده كرك و بريز به احتمال زياد مشكلت حل ميشه
1-اپديت كارت گرافيك
2-DirectX رو ميگن اين بازي رو 9 جواب ميده يه سري رو 11 نميدونم اين ديگه چي بازيه
3-اخرين Nvida PhysX
4-از كرك هايي كه قرار دادم وقتي بازي رو ريختي از مال Download ها استفاده كن
اين كرك ها رو امنحان كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدكرك و گرقتي انتي ويريوست خاموش باشه به خصوص NOD32کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازي به اين پر مشكلي نيست![]()
دوستان در بازی DIRT3 وقتی با وارد منوی بازی شدم به اشتباه گزینه ی استارت نیو گیم را زدم و وقتی خواستم از دوباره پروفایله خودم که تقریبا نیمی از بازی رو رفته بودم را لودکنم فید می داد میخواستم ببینم اگر کسی می تونه راهنماییم کنه که بتونم پروفایله قبلیم رو لود کنم خیلی ممنون میشوم.![]()
دوستان من پچ 1.1 رو گرفتم ولی وقتی اجراش میکنم بازی رو نمیشناسه. نسخه ی من بدون کرکه. چه کار کنم ؟
مشکلش حل شد. ولی حالا که پچ رو نصب کردم دیگه تو بازی نمیره.
میشه لینک دانلود کرک ورژن 1.1 بزارین.
ممنون.
من که میگم اگه این کارایی که شاهین گفت رو انجام دادی نشد ولش کن منم 1 هفته باهاش درگیر بودم
ولی اصلا اون انگار که نه انگار که نه انگار یه دل نه صد دل عاشق ولی...
آقا من دیرتو با کرک اجرا کردم از بازیو هم خیلی رد کردم اما حالا میخوام بازیو اجرا کنم close میده چه کنم ممنون میشم کمک کنین بدون کرک اجرا میشه اما save نمیکنه کمککککککک
من دیرتو اجرا میکردم اما حالا میخوام اجرا کنم close میده چه کنم بدون کرک اجرا میشه لطفا کمککککک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)