دوست عزیز خیلی دوست دارم اینها رو که گذاشتی دانلود کنم
ولی نمیشه!!!!!
این پیغام میاد :
404 - كامپوننت یافت نشد
.......
هر یک از دوستان که میتواند لطفا پیگیری کند....
دوست عزیز خیلی دوست دارم اینها رو که گذاشتی دانلود کنم
ولی نمیشه!!!!!
این پیغام میاد :
404 - كامپوننت یافت نشد
.......
هر یک از دوستان که میتواند لطفا پیگیری کند....
سروش جان، پژمان نوری بازیکن خوب و بزرگیه؛
تو چند فصلی هم که پرسپولیس بود با تمام وجودش واسه تیم بازی می کرد؛
هر جای زمین هم که میذاشتنش (ازدفاع وسط تا هافبک دفاعی و هافبک چپ و ...)، بازم یکی از بهترین های تیم بود؛
حاشیه ای هم تو فوتبال ایران نداشته این بازیکن تا حالا...
منتها اون قضیه خوشحالی بعد از گلش، جریانش فرق می کرد و خود نوری هم تو نود، دلیلشو گفت...
من براش آرزوی موفقیت دارم؛ هر جا که هست...
فقط دوتای آخری دانلود میشه
.
بقیهشون هم سالمن فرشید جان، فقط متن خارج از code رو هم باید به لینک اضافه کنین ...
یعنی مثلاً لینک گل کریمی به الهلال به این شکل سالمه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي انجام 2 بازي تداركاتي حريفان پرسپوليس در تركيه مشخص شدند
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پرسپوليس روزهاي جمعه و دوشنبه در تركيه در 2 ديدار تداركاتي به ميدان خواهد رفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال پرسپوليس براي تشكيل اردوي 9 روزه عازم تركيه شده و تمرينات اين تيم در 2 نوبت صبح و بعداز ظهر پيگيري ميشود.
پس از رايزنيهاي انجام شده بالاخره حريفان پرسپوليس براي ديدار تداركاتي مشخص شدند.
بدين ترتيب تيم فوتبال پرسپوليس روز جمعه ابتدا به مصاف گونيا اسپورت كه فصل قبل در ليگ برتر تركيه بود و به ليگ پايينتر سقوط كرد، ميرود
و روز دوشنبه با گزتپه كه در ليگ يك تركيه توپ ميزند مصاف خواهد كرد.
انتهاي پيام/
Last edited by aligol172; 20-07-2011 at 15:17.
دوستانی که مشکل برای دانلود دارن و یکسری گلهای دیگه رو میتونن از ادرس زیر دانلود کنن
این هم لینکی هست که گلهاش رو برای دانلود گذاشتم
البته کامنت من هم در رد این مسائل نبود ، منظورم این بود که چیزی که بیش تر از همه چیز اهمیت داره پرسپولیس هست ، نام و پیراهن این تیم که از هر اسم و بازیکنی بزرگتر هست /سروش جان، پژمان نوری بازیکن خوب و بزرگیه؛
تو چند فصلی هم که پرسپولیس بود با تمام وجودش واسه تیم بازی می کرد؛
هر جای زمین هم که میذاشتنش (ازدفاع وسط تا هافبک دفاعی و هافبک چپ و ...)، بازم یکی از بهترین های تیم بود؛
حاشیه ای هم تو فوتبال ایران نداشته این بازیکن تا حالا...
منتها اون قضیه خوشحالی بعد از گلش، جریانش فرق می کرد و خود نوری هم تو نود، دلیلشو گفت...
من براش آرزوی موفقیت دارم؛ هر جا که هست...
پیراهنی که سالها بر تن امثال پروین بزرگ، پنجعلی ، کلانی ، بهزادی
و امثال این عزیزان بوده مطمئنا اندازه و برازنده ی خیلی ها نیست ،
به هرحال توجیهات همیشه هست ، اما هیچوقت نمیشه چنین دلگیریهایی رو فراموش کرد ، مثل قضیه ی شیث رضایی و بازوبند /
حيف شد پژمان نيامد يكي از خوب هاي ايران بود خوشحالي بعد از گلشم كه معلوم بود بر عليه شخصه نه پرسپوليس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)