اين بازيكن 21 ساله يكي از 8 بازيكني است كه به دليل اين رسوايي اخلاقي از اردوي تيم ملي مكزيك براي رقابت هاي كوپا آمريكا كنار گذاشته شدند.
سايت گل- جاناتان دوس سانتوس، بازيكن جوان بارسا، به دليل رسوايي اخلاقي اي كه در آستانه رقابت هاي كوپا آمريكا در تيم ملي مكزيك ايجاد كرد، عذرخواهي كرد.
اين بازيكن 21 ساله يكي از 8 بازيكني است كه به دليل اين رسوايي اخلاقي از اردوي تيم ملي مكزيك كنار گذاشته شدند.
او در گفتگو با سايت اختصاصي باشگاه بارسا گفت:" من تاييد مي كنم كه رفتارمان درست نبوده است. به خاطر كاري كه انجام دادم واقعا متاسفم و از اعضاي تيم، مربيان و همه مردم مكزيك عذرخواهي مي كنم. من اينجا هستم و مسئوليت كاري كه انجام داده ام را مي پذيرم.
من بايد از باشگاهم عذرخواهي كنم و همين طور از خانواده ام. من سابقه خوبي دارم. 9 سال است در اين باشگاه هستم و مشكلي نداشته ام."
من هميشه مقررات را رعايت مي كنم اما ما هم انسان هستيم و اشتباه مي كنيم. من قصد دارم براي جبران اين موضوع در مكزيك و همين طور بنياد بارسلونا كار كنم."
دوس سانتوس به دليل اين موضوع 3000 يورو جريمه شد و براي 6 ماه نيز نمي تواند تيم ملي كشورش را همراهي كند.