تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 314 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه Persian_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ویروس نه !!! همین دیروز یه scan کلی‌ کردم هیچی‌ نبود اونم با نوترون من چنتا عکس میزارم لطفا یه نگاه بندازین ،میگم نکنه به خاطر استفاده از وایفای نمیدونم !!!راستی‌ من از ا ت‌ای استفاده می‌کنم

اون پایین زده 103 پروسه در حال اجرا. همه برنامه ها تو ببند و task manager ببین تعداد پروسه ها رو چند تا زده؟ دقت کن هیچ صفحه و برنامه ای باز نباشه حتی ie .
    بعد بگو چه برنامه هایی اضافه ریختی تا ببینیم کدوماش فرایندی دارن که backgrand کار میکنن. مثلا vmware معمولا 4-5 تا به فرایند ها اضافه میکنه. win7 که نصب باشه و فقط برنامه های پیش فرض hp نصب باشن وقتی سیستم میاد بالا فکر کنم 92 فرایند باید فعال باشه.
    نورتون رو کی آپدیت کردی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

یک تستی را بهت میگم حتما انجام بده نتیجه اش رو بگو
    برو power options بعد بزارش روی حالت power saver. بعد تو برو توی advance setting توی همون وضیعت power saver بعد برو تو آپشن processor power managemnt بعد برو system cooling policy هر دو حالت on battery و plugged in رو بزار روی active ببین دمای لپ تاپ چقدر کاهش پیدا میکنه.
    راستی ببین رو power options ی که الان هستی اینا فعالند یا نه؟ فن روشن میشه؟
    اگر اینا جواب نداد برو تو کار ویروس...
    راستی مدل و مشخصات لپ تاپت چیه؟

---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------

بچه ها تنظیمی تو ویندوز سراغ دارین که فقط بشه با finger print بیاییم تو ویندوز و دیگه نیازی به پسورد نباشه؟
    مرسی‌ دوست عزیز رفتم هردوشون passive بودن ، رو حالت power serve

مال من 4295 us

خیلی‌ راحت این ۳ دکمه alt + ctrl + delete با هم بزن یه صفحه میاد گزینه change پسورد بزنی‌ finger print

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان كسي از فينگر پرينت اين لپ تاپ ها استفاده اي كرده ؟؟
    آيا از كاربردش راضي هستيد ؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان واسه این لپ تاپ چه کیفی رو پیشنهاد میکنین؟
    و برای اینکه از لپ تاپ به نحو خوبی استفاده کنم چه نکاتی رو پیشنهاد میکنین؟
    ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدین...
    سلام
    با توجه به وزنی که این لپ تاپ داره بهترین وسیله برای حملش کوله پشتی هست.
    کوله پشتی مناسب هم باید برای هر وسیله که میخوای با لپ تاپ حمل کنی باید یک جیب جدا و مناسب داشته باشه. زیاد سنگین نباشه و به اندازه کافی فم برای محافظت از لپ تاپ داشته باشه.
    بهترین کوله ای که پیدا کردم Targus بوده. سایز 15.6 case L مدل CN700 هم شیک بود هم کاربردی.
    یک تویه مخصوص داره که لپ تاپ رو میزاری توش و میندیش و میتونی اون تویه رو راحت دربیاری که هم بتونی از کوله واسه کار دیگه استفاده کنی یا اگر خواستی لپ تاپ با وسیله دیگه حمل کنی میتونی از این محافظ کوله استفاده کنی. قیمتش هم 58 بود. من از پایتخت خریدم. اینم دو تا عکس از این کوله پشتی

در مورد نگه داری...
    حتما موقعی که میخوای مدت زیاد روشنش بزاری یا کار سنگین ازش بکشی زیرش کول پد بزار این کار عمر لپ تاپ رو افزایش میده.
    اگر میخوای مدت زمان زیادی از باطری استفاده نکنی(چند ماه) مطمئن شو که باطری خالی هست. اگر باطری پر باشه و مدت زیادی استفاده نکنی خراب میشه.
    بهتره وقتی که لپ تاپ به برق هست باطری رو در بیاری. اگر همون زمان که به برق هست یک دفعه مجبور شده لپ تاپ رو جا به جا کنی . لپ تاپ را ببند تا خودش stand by یا همون sleep بشه بعد باطری رو بندار بعد فیش شارژر و جدا کن بعد لپ تاپ رو ببر صفجه اش رو که باز کنی میتونی به کار قبلیت ادامه بدی

زمانی که کار سبک از لپ تاپ میکشی سعی کن بزاریش رو حالت power saver البته بایدسیستم خونک کننده رو تو این وضیعت فعال کنی(پیش در حالت power saver فرض غیر فعال هست). با این کار لپ تاپ حرارت کمتری تولید میکنه و کمتر هم فن میگیره و میتونه به افزایش عمر مفید کمک کنه
    زمانی که کار گرافیکی یا بازی نمیکنی لپ تاپ را روی کارت گرافیک اینتل استفاده کن. به دلایل بالا.
    یک پارتیشن تو لپ تاپ است به شکل مخفی به اسم HP Tools سعی کن انگولکش نکنی. از این پارتیشن برای اجرای نرم افزار ریکاوری کمک میگیره.
    سعی کن پارتیشن ریکاور (D) که حجمش 14g هست را پاک نکنی. حتی اگر dvd ریکاور گرفته باشی. به چند دلیل
    اول اینکه ریکاور کردن از روی این پارتیشن خیلی سریع تر هست و نیازی نیست 2 ساعت وقت بزاری.
    دوم اینکه ریکاور کردن از این پارتیشن باعث میشه شما هر بار به dvd بک آپ مراجعه نکنی واسه ریکاور و این باعث میشه dvd ها سالم بمونن برای روزی که مثلا هارد آسیب دیده و عوض کردی یا همه درایو های هاردت پریده و ...
    سوم اینکه ممکنه مثلا درایو اپتکت(dvd rom) خراب بشه و یک دفعه مجبور بشی ریکاور کنی . اینجوری از روی این درایو ریکاور میکنی. پس بهتره این 14 گیگ رو نگه داری.
    سوالی بود در خدمتم.
    Last edited by Persian_1984; 31-05-2011 at 19:48.

5. 5 کاربر از Persian_1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

دوستان كسي از فينگر پرينت اين لپ تاپ ها استفاده اي كرده ؟؟
    آيا از كاربردش راضي هستيد ؟؟
    مال من ۴۲۹۵ خیلی‌ خوبه تقریبا دیگه حتا تو جی‌میل هم پسورد و یوزر وارد نمیکنم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مرسی‌ دوست عزیز رفتم هردوشون passive بودن ، رو حالت power serve

مال من 4295 us

خیلی‌ راحت این ۳ دکمه alt + ctrl + delete با هم بزن یه صفحه میاد گزینه change پسورد بزنی‌ finger print
    خب هر دو حالت بزار روی اکتیو بعد روی power saver بزار وضیعت لپ تاپ رو ببین دما پایین میاد.

اونجا که change password میزنم میکه پسور بزار روی سیستم. new password میخواد. من میخوام اصلا دیگه پسورد نداشته باشه. یعنی با وارد کردن یک عبارت نشه logon کرد. فقط با اثر انگشت logon بشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

اون پایین زده 103 پروسه در حال اجرا. همه برنامه ها تو ببند و task manager ببین تعداد پروسه ها رو چند تا زده؟ دقت کن هیچ صفحه و برنامه ای باز نباشه حتی ie .
    بعد بگو چه برنامه هایی اضافه ریختی تا ببینیم کدوماش فرایندی دارن که backgrand کار میکنن. مثلا vmware معمولا 4-5 تا به فرایند ها اضافه میکنه. win7 که نصب باشه و فقط برنامه های پیش فرض hp نصب باشن وقتی سیستم میاد بالا فکر کنم 92 فرایند باید فعال باشه.
    نورتون رو کی آپدیت کردی؟
    ممنون از لطفتون
    بود
    آیتونز و اربیت adobe reader 101 پروسه در حال اجرا
    دیروز بود ولی‌ حواسم نبود اول scan کردم بعد آپدیت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان فردا میخوام برم 6050 رو دیگه بخرم
    تاپیک جناب teknosys رو هم خوندم که چگونه تخشیص بدیم ریفر هست یا نه . شما هم چک کردین ؟
    اگه چیز دیگری هم به ذهنتون میرسه بگین که فردا چک کنم

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

خب هر دو حالت بزار روی اکتیو بعد روی power saver بزار وضیعت لپ تاپ رو ببین دما پایین میاد.

اونجا که change password میزنم میکه پسور بزار روی سیستم. new password میخواد. من میخوام اصلا دیگه پسورد نداشته باشه. یعنی با وارد کردن یک عبارت نشه logon کرد. فقط با اثر انگشت logon بشه.
    شما مگه finger printفعال نکردی ، ببین رو انگشت بکش یه صفحه میاد اول عزت پسورد می‌خواد بعد سوال می‌کنه که کدوم حالت می‌خوای ، من دارم از استفاده می‌کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما مگه finger printفعال نکردی ، ببین رو انگشت بکش یه صفحه میاد اول عزت پسورد می‌خواد بعد سوال می‌کنه که کدوم حالت می‌خوای ، من دارم از استفاده می‌کنم

برای من فعاله. وقتی انگشتم رو ثبت کردم ازم یک پسورد خواست. پسورد رو دادم . بعد هم با پسورد میشد بیام بالا هم با اثر انگشت. رفتم دستی توو ی user account پسورد رو حذف کردم حالا که روشن میکنم دو تا حالت واسه logon میاد که یکی با اثر انگشت هست که انگشت بکشی logon میشه دومیش همین که روش کلیک کنی بدون اینکه هیج پسوردی ازت بخواد logon میشه. یعنی الان رسما از سیستم محافظت نمیشه مگر اینکه پسورد هم بزارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •