تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 364 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه babak-89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان سلام من یک led 42lw4500 گرفتم با یک سینما خانگی مارشال اما نمی تونم صدای تلویزیون رو روی سنما پخش کنم دوستان یک راهنمایی در مورد وصل کردن کابلها بگید ممنون میشم.
    سلام
    براي اين كار ميتوانيد از كابل optical استفاده كنيد.

داره خودمونی میشه 2hamidpeyk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض آپديت جديد هم اومد

سلام
    1. منظورت چیه رو 200 هرتز تنظیمش کردی ؟ کدوم منورو میگی ؟ کجا باید بری ؟
    2.یعنی چی دانگل رو میفرستن . پولی دیگه ؟ رو تی وی که نمیدن ! جند ؟
    3.من هم با HDMI 1.4 دیدم هم با 1.3 فرقی نداشت . یعنی چیزی متوجه نمیشی .
    من هم موافقم. من با كابل ١/٣ ديدم بدون هيچ مشكلى البته كابل ١/٤ براى آينده سفارش دادم.
    منو تلويزيون تنظيم هرتزنداره تنظيم بلورى هم اگرداشته باشه من ٢٠٠ هرتزنديدم حداقل مال من حداكثرش ٦٠ هرتز است. ناگفته نماند كه refresh rateاگه واقعى باشه ١٠٠ با ٢٠٠ و٦٠٠ براى چشم قابل تشخيص نيست.
    دانگل هم كه يكى قيمت به ما نداد. كسى سيستم DNLA رو رو اسمارت تى وى هاى ال جى تست كرده؟
    پخش سه بعدى از روى هارد يا كامپيوترمشكلى نداره اگه كارت گرافيكش خوب باشه. ضمنا كامپيوتر يا لب تاپ وقتى وصل ميكنى بايد برى روى تنظيم كارت گرافيك وصفحه نمايش دوم را براش تعريف كنى وگرنه پخش ميكنه بصورت٢تصوير بغل هم ولى گزينه هاى 3D رو بجزتبديل ٢ بعدى به ٣ بعدى غير فعال ميبينيد.
    ضمنا براى 5700 آپديت جديد اومده ومن آپديت كردم.(4.3.10).
    من فرمت MKVرو با فلش پخش ميكنم بعضى ها رو صدا رو ساپورت نمى كنه وبرخى رو هم كه صداش پيش فرض انگليسى است ورو كامپيوترهم انگليسى فرانسه يا زبان ديگه پخش ميكنه !! من گزينه اى براى تنظيمش نديدم اگه تجربه اى داريد لطفا دريغ نكنيد

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض تبديل اكتيو به پسيو ميسرنيست

سلا من شنیدم تلوزیون های 3 بعدی اکتیو را در اینده می شود به بسیو تبدیل کرد ایا درست است
    سيستم پسيو براساس ارسال ٢ تصوير هم زمان پلاريزه يكي افقى وديگرى عمودى است كه بوسيله صفحات پلاريزه عينك فقط يكى براى هرچشم ارسال ميشه.(مثل سينماى ٣ بعدى سالنهاى سينما كه اولين اونه من سال ١٣٥٤ ديدم)
    اكتيو شاتر تصاوير چشم چپ وراست به تناوب وباسرعت بالا پخش كه عينك هم سمت چپ وراستش تاريك وروشن شده كه بسارپيچيده تره.
    كلا جهت اطلاع استفاده ازنورپلاريزه از سالهاى دور درالكترونيك ودرنمايشگرها سابقع داره مثلا ماشين حسابها(تا چندسال پيش كه اينجورى بود) اگر بازش كنى يه طلق روى نمايشگراعداد هست كه اگربرش دارى اعدادروشن وصفحه تيره است كه وقتى طلق راروش ميزارى برعكس ميشه واعداد مشكى ميشه وزمينه روشن يعنى نورپلاريزه وعلتش هم احتمالا صرفه جويى درمصرف برقه.
    مونيتورها روش يه لايه پلاريزه پلاستيكىداره كه اگه بازش كنى وانو ازش بكنى ديگه هيچى ديده نميشه واين صفحه پلاريزه است واگربا اون ورقه اى كه كندى عينك درست كنى تصوير رو فقط خودت مي بينى( اگرمونيتور ال سي دى قديمى داريدميتونيدامتحان كنيد باتينر چسبش كنده ميشه .توضيحات كاملش تو سايت zoomitهست)
    ممكنهدرتلويزيونهاى آينده اين امكان رو براش بزارن مثل ال جى وفيليپس كه ازهردونوع تكنيك استفاده ميكنن .
    من هم بدليل سادگى اين تكنيك ال جى 5700 گرفتم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    براي اين كار ميتوانيد از كابل optical استفاده كنيد.
    دوست عزیز از کابل optical هم استفاده کردم،نشد
    تو دفترچه سینما خانگی optical دی وی دی پلیر رو output نوشته .
    هیچ کدوم از پورتها input نیستند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من هم موافقم. من با كابل ١/٣ ديدم بدون هيچ مشكلى البته كابل ١/٤ براى آينده سفارش دادم.
    منو تلويزيون تنظيم هرتزنداره تنظيم بلورى هم اگرداشته باشه من ٢٠٠ هرتزنديدم حداقل مال من حداكثرش ٦٠ هرتز است. ناگفته نماند كه refresh rateاگه واقعى باشه ١٠٠ با ٢٠٠ و٦٠٠ براى چشم قابل تشخيص نيست.
    دانگل هم كه يكى قيمت به ما نداد. كسى سيستم DNLA رو رو اسمارت تى وى هاى ال جى تست كرده؟
    پخش سه بعدى از روى هارد يا كامپيوترمشكلى نداره اگه كارت گرافيكش خوب باشه. ضمنا كامپيوتر يا لب تاپ وقتى وصل ميكنى بايد برى روى تنظيم كارت گرافيك وصفحه نمايش دوم را براش تعريف كنى وگرنه پخش ميكنه بصورت٢تصوير بغل هم ولى گزينه هاى 3D رو بجزتبديل ٢ بعدى به ٣ بعدى غير فعال ميبينيد.
    ضمنا براى 5700 آپديت جديد اومده ومن آپديت كردم.(4.3.10).
    من فرمت MKVرو با فلش پخش ميكنم بعضى ها رو صدا رو ساپورت نمى كنه وبرخى رو هم كه صداش پيش فرض انگليسى است ورو كامپيوترهم انگليسى فرانسه يا زبان ديگه پخش ميكنه !! من گزينه اى براى تنظيمش نديدم اگه تجربه اى داريد لطفا دريغ نكنيد
    من یه بلوری سه بعدی ال جی هم گرفتم که توش کابل اچ دی ام ای بود با همون وصل کردم البته ننوشته که 1.4 هست یا نه ولی خوب چون بلوری من سه بعدی هست قائدتا باید 1.4 باشه و همینطور که دوستان هم گفتن من فرقی بیت 1.4 و 1.3 ندیدم راجه به هرتز هم باید بگم همون گزینه ترو موشن هست که تنظیم میکنین که چقدر باشه
    دوست عزیز اپدیت جدید 5700 چه چیزهایی رو اضافی میکنه؟؟

6. این کاربر از amirreza1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض سوال در مورد خرید سینمای خانگی

با سلام به همه دوستان من هم تصمیم گرفتم ظرف چند روز آینده 42lw57000 بخرم فقط موندم برای بهره مندی از کارت جایزه چه سینمای خانگی انتخاب کنم که هم قیمتش مناسب باشه زیر 300 تومان هم مشکل صدا رو نداشته باشه منتظر پیشنهاداتتون هستم.
    متشکرم.

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دئستان کابل 1.4 مهم نیست ! بلکه پورت 1.4 مهمه که اون رو باید tv و سینما داشته باشند . کابل 1.3 بیش تر از 90 درصد کارهای 1.4 رو میتونه انجام بده (به شرطی مرغوب باشه)

9. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

منو تلويزيون تنظيم هرتزنداره تنظيم بلورى هم اگرداشته باشه من ٢٠٠ هرتزنديدم حداقل مال من حداكثرش ٦٠ هرتز است

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دانگل هم كه يكى قيمت به ما نداد.
    نصاب آشنا بود . پیشش داشت 65 هزار میداد پول نبود پیشم نگرفتم . در ضمن گفت منتظر مغازه دارا نباش که بیارن . شاید تک و توک اونم اگر سفارش بدی و بیعانه بدی تازه از خود ما میگیرن میدن به شما .

من که با این LW65100 خیلی حال کردم . فقط داخلی نبودن وای فای و سنسور کنترل جادوییش یه کم حالگیریه .
    خواهشا اگر کسی کد ورود به منوی مخفیشو داره بده !؟
    آپدیت کردی چه تغییری کرد ؟
    راستی از شاتل زنگ زدن و گفتن مودم برات اومد بهمون زنگ بزن . منم از پادگان اومده بودم خوابه خواب اصلا متوجه نشدم دختره چی گفت و قضیه چی بود فقط گفتم باشه . حالا میدونید قضیه چیه ؟؟؟ بالاخره حجم 2.5 هست یا 25 ؟ اگر به کار نیاد اینترنته و مودمه ، میشه تبدیل به پولش کرد ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام به همه دوستان من هم تصمیم گرفتم ظرف چند روز آینده 42lw57000 بخرم فقط موندم برای بهره مندی از کارت جایزه چه سینمای خانگی انتخاب کنم که هم قیمتش مناسب باشه زیر 300 تومان هم مشکل صدا رو نداشته باشه منتظر پیشنهاداتتون هستم.
    متشکرم.
    پيشنهاد من اينه واقعا اگر3Dمى خواهى ببينى ٤٧ بگير من خودم قبلش ٤٦ داشتم تازه گى ٤٧ 5700 گرفتم ولى الان ميگم كاشكى ٥٥ ميگرفتم.
    اگرمشكل بودجه دارى بهتره بافروشنده كناربيايي ويه چيزى كم كنه وفقط ازكارت گارانتى سينماخانواده استفاده كنى تاكارت جايزه رو بگيرى وبعد بگردى يه بلورى مناسب بخرى من بندر سينماخانواده بلورى ال جى مدل TB966TZگرفتم بدون گارانتى كه ٤٣٠ حساب كرد و٧٠ تومن هم بابت كارت گارانتى ازم كسركرد( اون سينما DVDرا بدون كارت ميفروشه)يعنى ٥٠٠ آب خورد آخه بلورى كه با گارانتى بود ١م ٢٠٠ هزارتومن بود.
    DVD ديگه دوره اش تموم شده وال جى هم به همين خاطرزورميزنه اون هارو ردكنه بره. ديريازود ديسك هاى بلورى هم فراوان ميشه وخوب دى وى دى روهم ميخونه.
    من تهران نيستم ولى مطمئنا بلورى هاى مناسب پيدا ميشه بخصوص پايونير

13. این کاربر از 2hamidpeyk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •