تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 130 اولاول ... 125258596061626364656672112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1298

نام تاپيک: سریال ساختمان پزشکان

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

ببینید دوستان من قبول دارم که واسه خنده و حتی انتقاد و نشون دادن واقعیات جامعه یکم زیاده روی مشکلی نداره

اما مهم اینجاست که مانور فقط روی یک چیز خاص نباشه و اعتدال برقرار باشه و همینطور به توهین منجر نشه

اگه اینجا در مورد سپاهان و ذوب آهن حرف زد و مثلا بین نیما و ناصر هم بحث در مورد پرسپولیس و استقلال با همین لحن شکل میگرفت اونوقت عدالت وجود داشت

اما وقتی دائما داره روی اصفهان و اصفهانی بودن آقاجون مانور میده دیگه از حد میگذره

در قسمت های قبلی خیلی روی خساست آقاجون مانور بود و جایی که صدای خیلی از اصفهانی ها رو در آورد اونجا بود آقاجون کلید یخچال رو انداخته بود دور گردنش

قبول کنید دیگه داره زیاد مانور میده روی این موضوع

در کل اسم این برنامه ساختمان پزشکان هست ولی ما کمترین مانور رو روی پزشکان میبینیم

کلا داره از محور انتقادی دور میشه و وارد محور خنده و هجو شده بیشتر

اوایل انتقادات جالبی داشت اما حالا فقط طنز!

2. 5 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

ببینید دوستان من قبول دارم که واسه خنده و حتی انتقاد و نشون دادن واقعیات جامعه یکم زیاده روی مشکلی نداره

اما مهم اینجاست که مانور فقط روی یک چیز خاص نباشه و اعتدال برقرار باشه و همینطور به توهین منجر نشه

اگه اینجا در مورد سپاهان و ذوب آهن حرف زد و مثلا بین نیما و ناصر هم بحث در مورد پرسپولیس و استقلال با همین لحن شکل میگرفت اونوقت عدالت وجود داشت

اما وقتی دائما داره روی اصفهان و اصفهانی بودن آقاجون مانور میده دیگه از حد میگذره

در قسمت های قبلی خیلی روی خساست آقاجون مانور بود و جایی که صدای خیلی از اصفهانی ها رو در آورد اونجا بود آقاجون کلید یخچال رو انداخته بود دور گردنش

قبول کنید دیگه داره زیاد مانور میده روی این موضوع

در کل اسم این برنامه ساختمان پزشکان هست ولی ما کمترین مانور رو روی پزشکان میبینیم

کلا داره از محور انتقادی دور میشه و وارد محور خنده و هجو شده بیشتر

ایرانی جماعت شاهکاره
    وقتی بزرگترین توهین ها بهش میشه ، فقط میشینه سرشو تکون میده

ولی وای به حال روزی که فکر کنه داره بهش توهین اینجوری میشه

بابا ما یه چیزی داریم به نام اغراق توی کمدی، حالا خوبه بازم اینجا همچین اینجوری هم نیست
    من اصلا اصفهانی نیستم ولی هر وقت فرید رو می بینم یاد بابا بزرگ خودم میوفتم، تقریبا همه حرکاتش مثل اونه،

خود بازیگر اصفهانیه ، کلی عوامل اصفهانی دیگه هم تو کار هستن ، نمی دونم چرا به اونا بر نمیخوره ، ولی به ملت همیشه در صحنه بر می خوره

4. 9 کاربر از dimah2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

خود بازیگر اصفهانیه ، کلی عوامل اصفهانی دیگه هم تو کار هستن ، نمی دونم چرا به اونا بر نمیخوره ، ولی به ملت همیشه در صحنه بر می خوره
    عزیز من این که نشد حرف ، چون بقیه بد ترین توهین ها رو به ما کردن پس ما دیگه هیچی نباید بگیم جلوی توهین ها؟ البته من این کار ساختمان پزشکان رو توهین نمیدونم ولی خوب زیاده روی کردند

6. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

دوستان عزيز و گل اصفهاني ... ناراحت نشيد ...

بيشتر قصد اين عزيزان انتقاد از كليت فوتبال خراب كشورمون بود ... حالا استقلال و پرسپوليس و ذوب آهن و سپاهان ... فرقي نداره.

وقتي تو اين فوتبال ميلياردي خرج ميشه و فقط سالي 200-300 بازيكن پول ميزنن به جيب و هيچ فايده و عايدي براي باشگاه ها نداره ... اين فوتبال ارزش دفاع كردن نداره دوستان.

بيشتر به جنبه ي انتقادش فكر كنيد ... و كليتش ... من يه استقلالي هستم اما خدا شاهده راضي نيستم وقتي پولي از توي اين فوتبال درنمياد و بار اقتصادي نداره ... حتي 10 ميليون هم درش خرج بشه ...

من اگه به جاي كارگردان و نويسنده ها بودم اين موضوع رو حتما در خلال برنامه قرار ميدادم و اين موضوع رو صريحا ميگفتم.
    موفق باشيد.

8. 10 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

ممنون به خاطر لطف دوستان عزیز نسبت به هموطناشون ...

ولی باور کنید ما قصد اعتراض بیخود نداریم ... هر جا هرچیزی که حقیقت باشه بدون ترس اعلام میکنیم ...

ولی چیزای دور از حقیقت و مسائل تبعیض آمیز غیر قابل بیخیال شدن هست !

این پست رو خیلی وقت پیش همین تاپیک گذاشتم ، ببینین ( به قسمت مترو دقت کنین ) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میتونستم به جاش بگم مگه ما اصفهانی ها مترو ندیده ایم ! و اعتراض الکی بکنم ولی حقیقت همون چیزیه که گفتم !

ممنون به خاطر لطف عزیزان

10. 2 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

عزیز من این که نشد حرف ، چون بقیه بد ترین توهین ها رو به ما کردن پس ما دیگه هیچی نباید بگیم جلوی توهین ها؟ البته من این کار ساختمان پزشکان رو توهین نمیدونم ولی خوب زیاده روی کردند
    ربط کامنت شما رو با پست من نمی فهمم
    ---
    حرف سر این فیلم بود،
    --
    خیلی رگ غیرتت می خواد باد کنه ، کلی جاهای دیگه هست ، می تونی بری اونجا صرفش کنی ، دیوار کوتاه تر از این بدبختا پیدا نکردید میخواید همه دق دلیتونو رو اینا خراب کنید

اصلا وقتی بعضی حرفا رو از بعضی ها میشنوم شدیدا مخم سوت می کشه ، ول کردن اصل و چسبیدن به فرع،

صد سالی یه بار یه فیلم موفق می سازن که توش 4 تا نفر از قومیت های دیگه هم هست، بلکه ما هم بفهمیم که فارسی فقط این فارسی معیار نیست
    اصفهانی و اراکی و ... هم داریم ، امثال شما بیایید اینجوری داد بی داد کنید،

هنوز توی چند صد سال قبل گیر کردیم که باس روز عمر کشون کلی کشته بدیم

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

پژمان جان
    به نظرم شما زیادی سخت گرفتی جریان رو.
    اول اینکه سپاهان و ذوب آهن تا جایی که من یادمه (خصوصا تو این چند سال اخیر) واقعا هم طرفدارای خاص خودشون رو داشتند و هم این طرفدارا کری و کل کل ویژه خودشون رو داشتند که ما سال گذشته این کل کل ها رو بعد از فینالیست شدن ذوب تو آسیا بین مدیران این دو تیم به صورت علنی شاهد بودیم.ضمن اینکه فکر نکنم شکی تو این جمله باشه که" بعد دربی سرخابی، یکی از بزرگترین دربی های کشور، همین بازی سپاهان ذوبه."
    دوم اینکه این صحبتی که تو قسمت امشب سریال پخش شد، حرفای تازه و جدیدی نبوده، دقیقا بحث داوری و فدراسیون و.. از طریق رسانه ملی و برنامه هاش مثل نود و ورزش و مردم و... از طرف اشخاص حقیقی مطرح شده و تو جراید و خبرگزاری ها هم گمانه زنی شده.
    سوم اینکه این بحث کل کل از طرف دو کارکتر (برادر های دو قلو) که هر دو اصفهانی هستند گفته شده... باز اگه این حرف از دهان شخصیت نیما افشار یا برادرش ناصر خارج میشد، میشد گذاشتش رو توهین.
    چهارم اینکه قرار نیست فرضا یه تیم شهرستانی نقد میشه، تیم های تهرانی هم نقد بشن... این یه واقعیته که تیم های تهرانی چندین ساله تو فوتبال باشگاهی ایران آقایی نمی کنند و اصفهان _به قول صالح علاء_ در دقیقه اکنون قطب اول فوتبال ایرانه.
    پنجم اینکه تو خیلی از طنز های کشورمون_چه سریال چه فیلم سینمایی، با کارگردان های مختلف مثل مدیری یا عطاران یا مظلومی یا..._ بخش های یا شاید قسمت هایی به نقد تیم های ترانی قرمز و آبی با این همه طرفدار پرداخته شده... چون ساختمان پزشکان سریاله، به خاطر بیارید کل کل های داوود و فرهاد در پاورچین تا علی علی گفتن مسعود شصت چی در مرد دو هزار چهره...
    +
    این حرفم رو به هیچ وجه به جمع اصفهانی های عزیز نمیخوام تعمیم بدم... چون کلی کردن موارد جزئی غلطه...، اما اصفهانی هایی که من میشناسم در زمینه مالی خیلی مقتصد هستند. طبیعتا مقتصد بودن دید مثبت قضیست و خساست دید منفی، بستگی داره بیننده چطوری نگاه کنه.
    ضمن اینکه این خیلی خوبه که کارگردان مجموعه اصفهانی است.
    موافقم... البته این دلیل میتونه ناشی از این باشه که کارگردان و نویسنده ها به خواست خودشون یا بالاجبار مانور روی کارکتر های پزشک در ساختمان پزشکان ندادند.
    خوب طنز، خنده تلخیه که پشت اون فقط شادی ناشی از خندیدن نباشه... تلخ و ناراحتی ای از نقد و حرف حق هم در کنار هست که انسان بهش فکر می کنه...
    به نظرم کماکان ساختمان پزشگان ماهیت انتقادی به همراه خنده خودش رو داره.
    .
    any way
    .
    درباره این قسمت...
    به نظرم این قسمت از نظر شوخی ها و بگو بخند ها خیلی خیلی خوب بود... بازی تمامی بازیگرای اصلی واقعا به مرز کمال رسیده... اوایل سریال اگه فقط دهقان یا تشکر بار خنده سریال رو بردوشون داشتند، الان همگی بازیگران واقعا با بازی خوبشون و البته متن عالی نویسنده ها، خنده رو روی لب آدم میارند.
    راستی... من یه جا رو احساس کردم سانسور کردند... البته فقط حدسه (فکر بد نکنید)
      محتوای مخفی: :دی 

نیما: حالا کجاش و چطوریش مهم نیست آقا جون. مهم اینه که ما میدونیم.
    آقا جون: اون وقت نیما جون، مادرت هم میدونه؟
    نیما: نه، ناصر میخواست بهش بگه من نذاشتم.
    آقا جون: خوب کاری کردی، مادرت رو که میشناسی. کشکی کشکی... [بخش سانسور شده]
    نازنین: ببخشید پدر جون، جسارت نباشه، همچین کشکی کشکی نبود، به اندازه کافی قضیه گنده هست!
    .
    نیما، این حرفا رو بزار کنا، من فقط یه سوال دارم. چرا؟
    آقا جون: بابا جون، آخه خوش میگذره!

به قول رشید پور:"من فقط نگاه می کنم"
    پ.ن:
    راستی شرمنده، یه نمونه پستم فوتبالی شد...

13. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کاری به بحث دیشبشون ندارم ولی این کارشون دیگه خیلی زشت بود خدایی
    یعنی چی آخه کلید یخچال رو میندازن دور گردنش

به قول شما شوخی هم دیگه حدی داره !!!

کاری به بقیه بحث هاشون ندارم ولی نمیدونم چطور دوستان این رو فقط شوخی میدونن ؟؟!!

15. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

خوشم میاد کمتر کسی اینجا معنی اصلی طنز رو میفهمه....و جایی که باید در مورد رگ و ریشش تعصب نشون بده نمیده!

منم دختر عمه ام خیلی وقته با یک آدم شریف اصفهانی وصلت کرده تاجر فرش هم هست خب مقتصد هست...البته خب این صفت باید دید چرا در ژن وجود داره یا از کجا اومده

خب بیننده باید خودش عاقل باشه و همه چیز رو بفهمه...مثلا یک بیننده ناشی که در یک استان دیگه قرار داره میگه خب پس بر این استدلال اصفهانی ها خیلی خسیس هستند!

جالبه چند هفته پیش توی یک جمع نشسته بودیم یک زن گفت که به نظر من تحقیر شدن نیما و زور گفتن برادرش و همینطور تبعیض مادر و پدرش خیلی دیگه زشت شده نباید اینطوری کنند!بد آموزی داره!!!!من خندم گرفته بود گفتم خب قالب طنز هست دیگه گفت خب درسته با خنده میگن ولی زشته!فکر کرده دارم میگم چون با شوخی داره میگه مشکلی نداره ولی اصلا نمیدونست طنز محتواش چیه؟!

=======

اینم یادم رفت...مثلا یارو لکسس RX350 داشت روی سپرش خط افتاده بود که نیما اینکار رو کرد...دیگه نمیشد اون رو آدم،آدم متمدنی شناخت میخواست به خاطر اون خط بزنه آدمه رو بکشه....ببخشید قصد فخر فروشی ندارم ولی خب ما هم جز این قشر بالا هستیم...90% اینطور اتفاق ها که رخ میده افراد سپر رو عوض نمیکنند شاید خسارت رو بگیرن میزارن وقتی تصادفی چیزی اتفاق افتاد کلا سپر رو عوض کنند

پس باید افراد پولدار هم اعتراض کنند بگن چرا با شخصیت ما اینطوری بازی شده!؟
    Last edited by meha; 05-07-2011 at 10:28.

17. 3 کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بی‌خیال این بحثا ... قسمت امشب رو بچسبید ...

این خبر هم جالبه! چقدر سن بهنام تشکرو بردن بالا

تصویربرداری فیلم تلویزیونی «پاپوش» به کارگردانی منوچهر هادی و تهیه‌کنندگی انوش جعفریان به زودی به نیمه می‌رسد.

به گزارش خبرآنلاین، این تله‌فیلم ششم تیرماه در لوکیشنی حوالی جنت‌آباد کلید خورد.

اتوبان همت و شهران دیگر لوکیشن‌های پروژه هستند و آخر هفته جاری نیز ضبط تصاویر مربوط به سکانس‌های تصادف در خیابان‌های تهران شروع می‌شود. تدوین همزمان توسط کارگردان آغاز شده است.

بهنام تشکر در صحنه‌ای از فیلم تلویزیونی «پاپوش»

بهنام تشکر، اصغر محبی، زهره حمیدی، حدیث میرامینی، مسعود هادی، علیرضا اسدی، حسن کریمخان‌زند، محمدرضا خادم، علی سخنگو، مهناز رضازاده، الهه فرشچی، کتایون صالحی، کاوه نوید و (با حضور) محمدرضا داودنژاد در «پاپوش» بازی می‌کنند.

این تله‌فیلم مضمونی پلیسی- اجتماعی دارد و در خلاصه داستان آن آمده: گروهی از قاچاقچیان اشیا عتیقه قصد دارند چند شیء باستانی را به طور غیرقانونی از کشور خارج کنند. آنان درصدد بر می‌آیند برای اجرای این نقشه، پاپوشی برای یک مأمور گمرک درست کنند. آنان به همین دلیل، دختر او را گروگان می‌گیرند تا مأمور گمرک مجبور به همکاری در این اقدام خلاف قانون شود، اما ...

دیگر عوامل اصلی «پاپوش» عبارتند از نویسنده: پژمان چشمی، مدیر تولید: کیانوش جعفریان، مدیر تصویربرداری: داریوش حکمت، طراح صحنه و لباس: آزاده قوام، طراح چهره‌پردازی: محسن ملکی، صدابردار: نصیر خیری‌یزدی، عکاس: گالیا اکبری و دستیار یک کارگردان و برنامه‌ریز: مجید موثق، محصول گروه فیلم و سریال شبکه دوم سیما.

بهنام تشکر در سریال «ساختمان پزشکان» که این روزها از تلویزیون پخش می‌شود، نقش نیما افشار - روانشناس - را بازی می‌کند.

19. 10 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •