سلام لینک مد رو بزارید برای من هر رنگی که خواستین براتون میکنم بعد با رنگ جدید براتون آپلود میکنم![]()
سلام لینک مد رو بزارید برای من هر رنگی که خواستین براتون میکنم بعد با رنگ جدید براتون آپلود میکنم![]()
دم شما را گرم .سفید لطفا
بفرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آماده شده
امشب میزارم براتون![]()
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 01-03-2012 at 18:42.
دوستان سوالی داشتم اینجا چون بیشتر بیننده داره میزارم:
من یه فرمون خریدم وقتی وارد بازی شدم تنظیماتش رو انجام دادم و همه چیز فرمون کار میکنه فقط پیچش به چپ و راست رو هرچقدر روش کلیک میکنم تا فرمون رو انتخاب کنم نمیکنه حتی جای فرمون خواستم دکمه بزنم که اونا رو هم نمیزنه الآن داخل بازی همه کار میشه کرد به غیر از چرخیدن فرمون باید چیکار کنم؟ بازی امتحان شده جرمن تراک بود
درایور فرمان هم نصب کردی؟
چون من قبلا که بازی میکردم مشکلی نبود تنظیکات چرخش فرمون هم خودش خودکار اعمال میکرد فقط باید گاز و ترمز رو اعمال میکردی
راستش هیچ دیسکی نداره.
نمیشه که درایور نداشته باشه همه جوی استیک ها و فرمون های بازی یه مینی سی دی به عنوان درایور توی جعبه دارن
آخه این فرمون ps2 هستش که یه مبدل داره که به pc هم وصل میشه اما فکر کنم داره ولی طرف بهم نداده میشه لینک دانلودش رو برام بزارید.
Last edited by need to fight; 02-03-2012 at 00:32.
یه چیزی بهتر و فراتر از اونه گرافیک بهتری داره ولی نمیشه آپشن بست روی ماشین فقط موتوری هست و توی آلمان هست و ماشین های اروپایی داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)