اقای مایکل جکسون عضویت تون رو تبریک می گم اگه میشه بگو چطوری میشه تو mk 2 صدام (ریئیس جمهور قبلی عراق ) رو اورد؟
اقای مایکل جکسون عضویت تون رو تبریک می گم اگه میشه بگو چطوری میشه تو mk 2 صدام (ریئیس جمهور قبلی عراق ) رو اورد؟
Ultimate Mortal Kombat 3
با حجم 4 مگ برای کامپیوتر
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
![]()
بلاخره کسی توانست Mortal Kombat Trilogy pc 690 M را دانلود کند و با KGB Archiver کم حجم کند ؟
gta 5 که با KGB Archiver حجمش کم شده کجاست لطفا لینکش را بدهید ...
ممنون ..
سلام
آقاي behnam_tr برامون Ultimate Mortal Kombat3 رو واسه دانلود گذاشتن منم خالي از لطف نديدم واستون جدولشو (همون خطهاش كه فتاليتي آسون ميشه و .......) بذارم كه خودم با جوي استيك آورم و واستون آپلود كردم برين حالشو ببرين
اول فايل رو دانلود كنيد بعد بازي رو با كانورتور(Fusion) باز كنين بعد از قسمت فايل load state as رو انتخاب و فايلي رو كه دانلود كردين لود كنين اگه فايل نشون داده نميشه اسم فايل رو (jadval) تو قسمت لود بنويسين(توجه كنين حتما تو پنجره اي باشين كه فايل رو كپي كردين) و دكمه open رو بزنين..................موفق باشين سوالي داشتين من در خدمتم
اينم آدرس فايل
نظر يادتون نرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واستون رمزهاي Ultimate Mortal Kombat3 رو هم ميزارم كه با زدن يك دكمه فتاليتي انجام بدين و همچنين خيلي چيزاي ديگه
کسی نیست جواب بدهد
ممنون
دوست عزیز این کار شدنی نیست چون تجربه نشان داده که 99.9 درصد برنامه ها و فایلهایی که با kgb فشرده میشوند بعد از استخراج خرابند.
اقا مایکل جواب بده
دوست عزيز بهتره بجاي اينكه وقتتو واسه دانلود تلف كني(به فرض كه اصلا KGB Archiver هم شده باشه كه بعيد ميدونم باشه) يه سر به مغازهاي بازي بزني حتما اين نسخه از Mortal Kombat رو پيدا ميكني من خودم چند نسخه از Mortal Kombat Trilogy دارم ولي 690m نميدونم شما منظورت كدومه؟ تمام نسخهاي Mortal Kombat Trilogy دقيقا شبيه نسخه هم هستن من خودم نسخه sega و ps1 و pc شو دارم عينا شبيه هم مستند هيچ فرقي با هم ندارند(از نظر شخصيتها و فنهاي فتاليتي). بهترين نسخه Mortal Kombat Trilogy مربوط به نسخه sega هست كه هر كدوم از شخصيتها 4 نوع فتاليتي دارند پس اگه خيلي طالبه Mortal Kombat Trilogy هستي بهتره نسخه sega شو دانلود كني
آقاي arashbi2 عزيز چنين چيزي وجوى نداره (مثل مرسي كردن در Ultimate Mortal Kombat3) خيلي ها ميگن هست ولي در واقع چنين چيزي نيست!!! به قول معروف گشتيم نبود - نگرد نيست.. مگه اينكه آدم با چشماي خودش ببينه شما خودت چنين چيزي رو با چشماي خودت ديدي؟؟![]()
سلام بچه ها
من بالاخره دادم يكي از دوستان واسم دانلود كرد
هموني را كه 7 پارت بود
موقع انزيپ برا پارت 1 ارور داد ولي كار ميكنه
بچه ها گرافيك بازي چرا انقدر ضعيفه ؟
اون mortal kombat مال pc كه 66.8 ميگ هست(4) گرافيكش بهتر از اينه
اگه نترسم گرافيكش در حد سگا هم نيست
659 مگ با مكافات دانلود كرديم حالا ميبينيم كه گرافيكش خيلي پائينه ...
يه درخواست هم داشتم
چند تا والپيپر خوب از اين ورژن ميخواستم
يكي دوتا باشه كافيه(واسه طرح رو سي دي)و اين مايه ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)