ميشه اطلاعاتي كه در زمينه پرورش قارچ بدست اورديد رو در اختيار بقيه دوستان هم قرار بديد كه آيا واقعا سودده هست چه ميزان سرمايه و كار ميخواد ، ميزان سوددهي و زمان سوددهي به چه شكل هست و ...
ميشه اطلاعاتي كه در زمينه پرورش قارچ بدست اورديد رو در اختيار بقيه دوستان هم قرار بديد كه آيا واقعا سودده هست چه ميزان سرمايه و كار ميخواد ، ميزان سوددهي و زمان سوددهي به چه شكل هست و ...
پرورش قارچ کار نسبتا کم هزینه با درامد معمولی هست برای اوایل کار.
کسانی که میخوان یاد بگرند یه سری هزینه ها باید بکنند
1-هزینه کلاس که در حدود 250 تا 300 تومان
2-اجاره سوله
3-خرید تجهیزات
4-خرید بذر و کمپوست و...
5-هزینه کارگر و برق و اب و...
اینها رو برای کسانی گفتم که میخواهند اصولی یاد بگیرند و سوله بزنند و این حرفه شان بشود.وگرنه با کتاب و سی دی و توی حمام خانه هم میشه قارچ پرورش داد
طبق چیزی که به ما گفتند اول کار کیلویی 2000 تومان برای ما در میاید که 2700 تومان میخرند.اگر قارچ درجه 1 باشد و کمپوست را خودمان تهیه کنیم 1500 در می اید که 3000 تومان میخرند
برای این کار خیلی مهم هست که محل زندگی به سوله نزدیک باشد و خود طرف سر بزند
کارش یه مقداری کثیف کاری هم دارد.چون نمیشه خودت بشینی کارگر همه کارها را انجام دهد.کموست کود مرغ و کاه هست.باید بذر داخلش بریزی و بعد رویش خاک و بعد خاک را صاف کنی و...
کلا چیزی که خوب متوجه شدیم اینه که خیلی تعریف میکنند که کار راحت و با سود بالاست ولی واقعا اینجوری نیست.تبلیغات خیلی زیاد هست.
ولی راستش این که ما دنبال این کار نرفتیم این بود که چون تجربه نداشتیم ترسیدیم.این کلاس ها هم که سر میزدیم خیلی مدیرهایش زبون باز بودند و هی پیگیری میکردند اقا چرا نیامدی بیا و فلان.. کلا احساس کردیم فایده ندارد
ممنون بابت پاسختون چنتا سوال :
1: در مورد هزينه هايي كه عنوان كرديد هم ميشه توضيح بديد
2: از هر متر مربع چه مقدار محصول برداشت ميشه كرد و در چه مدت زماني ؟
البته من شنيدم محصول رو به صورت تضميني مي خرن و نگراني براي فروش محصول وجود نداره اما واقعيت امر من هم هيچ وقت نسبت به اين كار ديد مثبتي نداشتم و به نظرم پرسود و قابل گسترش نبوده
راستي شما در مورد كشت زعفران هم تحقيق كرديد ؟
بله تائید می شه
دیشب تو اخبار شنیدم
من از همون قبل از اینکه شروع بشه در جریان بودم ولی حاضر نیستم به خاطر پول برم شب تو صف بایستم حالا دنبال کسی هم گشتم که اون بره بایسته و من وقتی نوبتش شد برم پول بدم و یه چیزی گیرش بیاد که متاسفانه دیر شد دیگه !!!
واقعا مملکت خنده داری داریم کسانی که دلال هستن چه پولی در میارن
اول که ارز مسافرتی بود که بلیط ترکیه می گرفتن و بعد پس می دادن
حالا این سکه ها بود که یک شبه کلی پول به جیب می زدن
حالا نوبت چیه خدا می دونه !!!
سلام به همه دوستان
با چند تا از دوستانم قصد گرفتن نمایندگی داریم . می خواستم نظر شما دوستان رو هم بدونم.
نظرتون راجع به محصولات A-DATA و TEAM چیه ؟ کلا بازار فروشش چطوره ؟
کدوم یک از محصولاتشون فروش بیشتری داره ؟ و کیفیتشون بالاتره ؟ مثلا شنیدم رم های موبایل TEAM فروش خوبی دارن. و فروش هارد های اکسترنال A-DATA هم بدک نیست.
ممنون میشم اگه تجربیاتتون رو در اختیار من هم بذارین
با عرض درود و سلام خدمت همه کاربران محترم
من هم سوال دارم
تصمیم دارم که یک مغازه ایجاد کنم اما نمیدونم از کجا بایستی شروع کرد.
به طور مثال نمیدونم چرا از کجا باید جنس بگیرم بریزم داخل مغازه؟چه جنس هایی را مشتری میخواد تا بیاورم؟
سواد کار را دارم چون مرتبط با رشته دانشگاهیم می شود اما در استارت قضیه مشکل دارم دوستان راهنمایی کنید که چه طور میشود فهمید که مغازه برای شروع به چه چیزی نیاز دارد؟
متشکرم و سر بلند باشید
اولين قدم اينه كه بدونيد چه مغازه اي ميخوايد بزنيد هر مغازه اي بسته به كار ، محل و نوع بازار هدفش چيزهاي مختلفي نياز داره اگه اطلاعات جامع تري بديد راحت تر ميشه راهنمايي كرد
البته اگه صفحات قبل رو هم بخونيد اطلاعات خوبي بدست مياريد
یه چهار دیواری 300 متر واسه کارگاه نساجی چطوره؟! یا تولید لوازم ارایشی؟!
سکه های ثبت نامی رو از چه سایتی میشه خرید؟؟
بعد از 4 ماه میدن بهمون؟
مرسی
درود و تشکر بر شما
مثلا اگر بخواهم سوپر مارکت بزنم.خوب اینکه چه چیزهایی باید بیاورم مشخص هست.
اما اینکه از کجا سفارش دهم تا برایم بیاورند را نمیدانم.اینکه چه تعداد بایست سفارش دهم را نمیدانم.
سوالام این هست.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)