نه نمیشه بازی های جدید رو اورجینال بازی کنی و هم کپی بازی کنی
اینجا باPS3کپی خور لایو=بن100%هستش مثلX360نیست
نه نمیشه بازی های جدید رو اورجینال بازی کنی و هم کپی بازی کنی
اینجا باPS3کپی خور لایو=بن100%هستش مثلX360نیست
اگر کنسولم رو کپی خور کنم دیگه نمیتونم بازیهای اورجینال رو خریداری و بازی کنم درسته؟
همون طور دوستمون بهت گفت يه كاري هم مي توني بكني و اونم اينه اورجينال بازي كني و لايو اينطوري حداقل اين دو تا كارو مي توني انجام بدي
نه نمي توني
Last edited by shahin_mp3; 10-10-2011 at 16:26.
multiMAN ver 02.09.02 UPD* (20111009-140000).pkg (1.76 MB)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دوتا فایل رو برای من گذاشتین؟
اين اپديت مولتي من استاگه مي توني با خود PS3 مولتي منتو اپديت كن راحت تره
![]()
سلام
خوبی رفیق
مولتی من را با فلش هم ابدیت کنید راحتره با نت یهو دیدید ابدیت کنسول اومد بالا دستتون خورد و ....
من مولتی من را 2.08 ابدیت کردم فایل 16 مگ دانلود کردم حجم مولتی من شد 91 مگ از 60 مگ الان بچه ها ابدیت 1 مگی گذاشتن جریان چیه با همین 1 مگی هم مولتی من 1.16 من ابدیت میشد؟؟؟ چطور میتونم مولتی من را باک کنم؟؟؟
کنسول که دو بار بیشتر دسته شارژ نکردم بس زیاد بازی نکردم چند میتونم بدم بره؟؟؟ من اسلیم میخوام بخرم 500 باید بازم خرج کنم که نمیصرفه برای من و خونه میگن برو درس بخون
مرسي
ردش نكن داره ارزون ميشه يه كنسول ديگه بگير![]()
حتما لازمه که این کار رو بکنم؟
اگر مولتی رو اپدیت کنم چه تغییری تو کنسولم بوجود میاد
یه توضیح کوچمولو هم در باره طرقه اپدیت مولتی من با خود ps3 بهم میدی?![]()
دوستان من الان نسخه 2.08 مولتی من رو دارم. آیا با گرفتن فایل آپدیت راحت میشه آپ دیتش کرد یا باید اون نسخه سنگین رو بگیرم؟ منظورم اینه که صرف این که نسخه 2.9 رو میخوام باید کلشو دانلود کنم یا آپدیتش 2.08 منو 2.9 میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)