اره عزيز سري 6 تيونر ديجتال داره
اره عزيز سري 6 تيونر ديجتال داره
سلام تلویزیون ما مارک سامسونگ 37c5000 هست برای اتصال به اینترنت تنظیمات اولیه سخت افزاری انچام شده ولی کدهای مخفی تنظیماتش رو نمیدونیم لطفا راهنمایی بفرمایید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
tvمن LED SAMSUNG UA40C69 60 VR است الان کانالهای دیجیتال را دارم البته با ----Tداخلی خودش چطور ضبط pvrاونا روی usb فعال کنم
دوست عزیز tvمن ua40 c6960 vr
است الان هم با گیرنده داخلی خودش دارم کانال دیجیتال میبینم
دوستان تلویزیون ما (eu40c7700ws ) که بر اثر ریست فکتوری بعضی از کلیدهای ریموت کنترلش از کار افتادند هنوز نتونستم درستش کنم نمایندگی سامسونگ که گفت چون ریجن اروپایه ما قطعات شو نداریم .تعمیرگاه دیگه هم گفت main bord باید تعویض بشه ،دوستان راه حلی به نظر شما میاد ؟این ای سی ایپرام که باید پروگرام بشه رو دوستانی که اطلاعات دارند توضیح بدن تا با تعمیر کار در موردش صحبت کنم .
-عزيز بارها خدمت دوستان گفته شده كه اين قابليت رو نداره
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
-همينطوره بايد پروگرام بشه نيازي به تعويض برد پنل نيست
-همينطوره بايد پروگرام بشه نيازي به تعويض برد پنل نيست[/QUOTE]
چطوری باید پروگرام بشه ؟ پروگرامش رو از کجا تهیه کنم ؟ اینجا یه شهر عقب افتاده است که خودم باید به تعمیر کار آموزش بدهم .
چطوری باید پروگرام بشه ؟ پروگرامش رو از کجا تهیه کنم ؟ اینجا یه شهر عقب افتاده است که خودم باید به تعمیر کار آموزش بدهم .[/QUOTE]
-قبلا در اين مورد صحبت شد دوست عزيز :
و اين سايت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي بهتر به تعميركار يا نمايندگي هاي سامي بدينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
401 صفحه 41دوست عزيز نمي خوام ادعا بازي كنم ولي ديشب با اين همه تلاش وبي خوابي تونستم جز رست فكتوري در گزينه اپشن يه رستي در گزينه ديگه پيدا كنم كه كساي كه مشكلات رنگ.غير فعال شدن ريموت. غير فعال شدن ورودي ها و... دارند رو به حالت كارخانه باز مي گردونه كه ديگه خيالم راحت شدد وهر چي رو كه بخوام تغيير بدم گزينه اي هست كه به حالت كارخانه اي برگرده.
دوستان چرا بقبه این پست نیست کدوم گزینه بوده که باهاش میشه ریست کرد ؟
Last edited by lbv; 02-06-2011 at 13:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)