بله درست میگی
ولی تو خارج این چیزا عادیه![]()
بله درست میگی
ولی تو خارج این چیزا عادیه![]()
خیلی باحال بود
5 دقیقه فقط داشتم میخندیدم
لینک مدافایر برای کسانی که نمیتونن ببینن 3 مگ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من برم امتحان کنم ببینم میشه![]()
میگم علی جان شما که سلاح + جادو رفتی الآن کلا چندتا اسپل معمولا تو نبرد استفادهداری؟
من تازه با این سایت اشنا شدم بهترین سایت که تو عمرم دیدم بدون نقص دستتون درد نکنه خیلی عالیه با تشکر از مدیر سایت و 117-leon واقعا بازی زیبایی هست من که دارم دیونش میشم
من نمی تونم بگم Dark Souls خوبه یا بده و در مورد این هم اظهار نظر نکردم ولی می تونم مقایسه کنم که وقتی Skyrim بهترین نقش آفرینی امساله پس از اون بازی بهترهوحید این موضوع خودش 70 درصد سراغاز هر بحثی در هر موضوعی هستش
ندیده ، تجربه نکرده سطح و درک هر چیزی رو مورد سنجش قرار میدیم
دلیل بهترین بودن اونم مشخصه. الان Skyrim با 63 نقد میانگینش 96 شده. در مقابل Dark Souls با 62 نقد 89...
که تازه برای Skyrim در روزهای آینده نقدهای بیشتر هم میشه و این یعنی اعتبار اون میانگین امتیاز بالاتر میره
به جز این میانگین امتیاز یوزرهای Metacritic رو برای Skyrim رو می دیدم کلی تعجب کردم که الان 9.3 هستش چون یکی از پایینترین امتیاز ها به بازی های مختلف همین قسمته و به سختی بازیی حتی به 8.5 هم می رسه!!( مثلا همین Dark Souls هم 8.3 هست) به جز این سایت امتیاز یوزر های سایت های دیگه هم حاکی از برتری Skyrim داره و با توجه به این دو تا امتیاز و دو طیف نمیشه واقعیت رو کتمان کرد که کدوم بازی از نظر اکثریت بهتره...
ولی این دلیل نمیشه بازی مقابل سطحش پایین باشه و از ارزش های اون بازی کم نمیشه و کسانی هم که این نظر اکثریت رو قبول ندارن رو هم به نظرشون احترام می ذارم...
+
سهیل جان تیکه هاتو توی یه قسمت بگی راحتر میشه جواب داد
این یعنی مثلا من گفتم Dark Souls بازی مضخرفیه؟!اگر دراگون ایج هم برای pc منتشر نمیشد بازی مضخرفی بود چون میدونی در چه سطحی هست؟
من هیچ جا به همچین چیزی اشاره نکردم و توی پستای قبلی بحث این بود که بین اون و Skyrim کدوم بهتره...
من میگم وقتی علیرضا کلا از این مدل بازی ها دل خوشی نداره و همون Oblivion رو هم که جزو شاهکارهای این نسل بود رو اون چنان ازش خوشش نمیومد پس طبیعیه Skyrim رو هم به عنوان گوتی قبول نداره و اینم سلیقه و نظر شخصیشه و منم به اون احترام می ذارم و هیچ وقت نمیگم که چرا مثلا همچین سلیقه ای داری!...مگه هر کی از جهان باز خوشش نیاد دلیل بر بد اومدن هست؟بعد هم مگه هر چی جهان باز باشه گوتی شده یا شاهکار تر از دیگر عنوان ها هست؟ حرفی بزن وحید جان با دلیل این حرفایی که زدی از روی فن بودن هست دیگه؟یا همینطوری گفتی؟
اگه خودت فهمیدی چی گفتی من بهت جایزه میدمارزیابی فقط اسکایریم و هر چی رو PC منتشر میشه هست؟ یا ندیده فن بودن ایکس باکسی و طرفدار یک عنوان بودن و یا چیز دیگه؟ : دی![]()
توی یه خط 1000 تا اتهام زدی!
حالا هم فکر نکنم بدترین بازی شده باشه!واقعا این حرف های بدون فکر و مسخره برای چی هست؟ خوبه سری قبلی بهترین بازی از دید گیم اس.ات بود حالا چی شد؟
در مورد سیستم گیم اسپات هم بارها توضیح دادم و دلیل نمیشه یه بازی که 9.5 نگرفته بازی خیلی بزرگی نباشه
مثلا بازیی مثل Super Meat Boy که 9.5 گرفته یعنی از همه بازی هایی که 9.0 گرفته بهتره؟!!!
همین گیم اسپات وقتی میاد بهترین بازی های تاریخ یا مثلا بهترین بازی نسل رو انتخاب کنه مطمئنا جایی برای یه سری بازی هایی که 9.5 گرفتن نیست ولی در حالی که خیلی از این بازی ها که 9 گرفتن جزو اون لیست های مهم قرار می گیرن و اتفاقا در مکان ها خیلی بالا ! ...
این لحن پست به این صورت هم فکر نکنم جالب باشه و صورت خوشی داشته باشه...
Last edited by vahidgame; 11-11-2011 at 23:02.
وحید جان من تیکه نمیدازم حرفی بود که اشاره شد حالا یه مقدار هم کنارش چیز : دیسهیل جان تیکه هاتو توی یه قسمت بگی راحتر میشه جواب داد![]()
+
وقتی میگی میدونم در چه سطحی هست یعنی چی وحید عزیز؟وقتی هیچ نوع تجربه ای نداشتی از این بازی چرا همینطوری برتر بودن یه عنوان رو به این یکی نسبت میدی؟ البته نمیگم اسکایریم و این رو مقایسه کن منظورم این هست اگر تجربه کنی بهتره تا اینطوری هم بگی...
+
خیلی واضح بود... منظورم این هست از طرفی فن ایکس باکس هستی بدون تجربه البته خودت میدونی منظورم چی هست بعد طرف دیگر حرفم هم این بود که داری فن به قضیه نگاه میکنی...
+
درباره اون هم زیاد بحث شده برای همین دیگه نیازی به بحث نداره بیشتر ولی قسمت دیگه حرفت لحن بدی داشتم؟ چیزی گفتم؟ شا خودت پست میدی تحریک آمیز با مقداری تیکه انداختن به دیگر بازی ها فقط این جا هم نبوده تو تاپیک های دیگه هم این رو گفتی کاربر های عزیز دیگه هم متوجه حرفی که زدی شدن عزیز.
وحید جان کسی منکر بر عالی بودن اسکاریم نشده ..شده..؟من نمی تونم بگم Dark Souls خوبه یا بده و در مورد این هم اظهار نظر نکردم ولی می تونم مقایسه کنم که وقتی Skyrim بهترین نقش آفرینی امساله پس از اون بازی بهتره
دلیلش بهترین بودن اونم مشخصه. الان Skyrim با 63 نقد میانگینش 96 شده. در مقابل Dark Souls با 62 نقد 89...
که تازه برای Skyrim در روزهای آینده نقدهای بیشتر هم میشه و این یعنی اعتبار اون میانگین امتیاز بالاتر میره
به جز این میانگین امتیاز یوزرهای Metacritic رو برای Skyrim رو می دیدم کلی تعجب کردم که الان 9.3 هستش چون یکی از پایینترین امتیاز ها به بازی های مختلف همین قسمته و به سختی بازیی حتی به 8.5 هم می رسه!!( مثلا همین Dark Souls هم 8.3 هست) به جز این سایت امتیاز یوزر های سایت های دیگه هم حاکی از برتری Skyrim داره و با توجه به این دو تا امتیاز و دو طیف نمیشه واقعیت رو کتمان کرد که کدوم بازی از نظر اکثریت بهتره...
ولی این دلیل نمیشه بازی مقابل سطحش پایین باشه و از ارزش های اون بازی کم نمیشه و کسانی هم که این نظر اکثریت رو قبول ندارن رو هم به نظرشون احترام می ذارم...
و این که من هیچ وقت بین اون دو بازی مقایسه نمی کنم کاملا حرفم کلی بود چقدر بحث داشتیم در همه مسائل که طرفین افرادی بودن که تجربه ای از بازی های دیگر ندارن و وقتی که تجربه این بازی رو هم داشته باشم میام و نظرمو خواهم گفت مثل علیرضا که من دقت میکنم بعد از این که اسکاریم رو بازی کرد نظرات بسیار مثبتی رو در بازی میبینه و اونارو کنار هم میزاره
+
در ضمن هیچ وقت از اون پست من نسبت به خودت برداشت بد نکن ادامه ای برای حرف های خودت تلقی کن. به عنوان یک نکته
نظر لطفت هستش علی جانیعنی حامد یکی از فهمیده ترین آدمهای فرومی
میگم می خوای تو هم وقتی بازی کردی یه مقایسه از این دو بازی بذار .
من که احتمالا توی یکی از تاپیکها این کار رو میکنم !
باید یک وقت اساسی ایجاد کرد برای این کار چون که گیم پلی هر دو بازی خیلی گسترده هستش
فکر کنم من باید مواظب باشم که اتهامات دیگه مثل فن wii بودن بهم زده نشه و تاپیک زلدا هم همین بغله! : دیوحید جان من تیکه نمیدازم حرفی بود که اشاره شد حالا یه مقدار هم کنارش چیز : دی
+
وقتی میگی میدونم در چه سطحی هست یعنی چی وحید عزیز؟وقتی هیچ نوع تجربه ای نداشتی از این بازی چرا همینطوری برتر بودن یه عنوان رو به این یکی نسبت میدی؟ البته نمیگم اسکایریم و این رو مقایسه کن منظورم این هست اگر تجربه کنی بهتره تا اینطوری هم بگی...
+
خیلی واضح بود... منظورم این هست از طرفی فن ایکس باکس هستی بدون تجربه البته خودت میدونی منظورم چی هست بعد طرف دیگر حرفم هم این بود که داری فن به قضیه نگاه میکنی...
+
درباره اون هم زیاد بحث شده برای همین دیگه نیازی به بحث نداره بیشتر ولی قسمت دیگه حرفت لحن بدی داشتم؟ چیزی گفتم؟ شا خودت پست میدی تحریک آمیز با مقداری تیکه انداختن به دیگر بازی ها فقط این جا هم نبوده تو تاپیک های دیگه هم این رو گفتی کاربر های عزیز دیگه هم متوجه حرفی که زدی شدن عزیز.
بله درسته به نظر منم خود کاربرا در مورد همه این مسائل مثل قضیه فن و به وجود اوردن بحث ها و ... در تاپیک های مختلف قضاوت خواهند کرد و در این موارد بهترین قضاوت کننده اونا هستن و منم قضاوت در مورد این قضیه ها رو بر عهده خود اونا می ذارم...
آقا شما که هاردکر گیمر هستید بگید این فایل ِ ini یا مشابه ِ اون واسه تغییر ِ دستی ِ کنترل ها کجاس ؟
من میخوام این Tab دکمه ای نباشه که از منیو ها میاره بیرون
خفنای سایتمون چقد قشنگ کل کل میکنن !
باس یاد بگیریم (منظورم اینه ک احترام همدیگرو نیگه میدارن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)