نه مطمئنا تاثیر داره. شما رکس رو نداشتی در حالت پیشفرض مرده. پس در نسخه 3 نخواهد بود همچنین سایر کشته ها.
کاملا به ضرر شپرده همکاری با ایلوسیو من به طوری که حتی میراندا بعد از پایان مرحله اخر اگر کالکتور بیس رو نگه داشته باشی میگه![]()
نه مطمئنا تاثیر داره. شما رکس رو نداشتی در حالت پیشفرض مرده. پس در نسخه 3 نخواهد بود همچنین سایر کشته ها.
کاملا به ضرر شپرده همکاری با ایلوسیو من به طوری که حتی میراندا بعد از پایان مرحله اخر اگر کالکتور بیس رو نگه داشته باشی میگه![]()
در نسخه 2 هم اگر دقت کنی در توچانکا برادرش ( در صورت بازی نکردن نسخه 1 و یا مردنش) جاشو به عنوان رییس گرفته. صدای خودشو داره و دیالوگ هاش هم تفاوت زیادی با رکس نداره و فقط دیالوگ های خاص رکس به علت اشناییش با شپرد حذف میشه و یک سری دیالوگ اضافه جاشو میگیره.
در نسخه 3 هم اگر رکس مرده باشه برادرش در مرحله نجات دادن female krogen حاضر میشه . دیالوگ ها انچنان تفاوتی نداره. همون طور که بیشتر دیالوگ های اشلی و کایدن یکی هستند) اون مرحله هم حذف نمیشه! چون یک جوری مرحله وفاداری نژاد کروگنه تا حاضر بشه از شپرد در جنگ مقابل ریپر ها پشتیبانی کنه.مثل مرحله برگشت کواریون ها به سرزمینشون.
در تبلیغ ها رکس نشون داده شده چون برای فن ها راحت تر قابل شناختنه تا داداشش و سایر کروگن ها . همچنین نوید حضور یاران قدیمی در تیم رو میده. همچنین اشلی هم در اون تریلر ها هست ولی برای خیلی ها مرده. دلیل نمیشه![]()
من متاسفانه با الیوسو همکاری کردم ... گفتم شاید تو نسخه بعد مثلا کمکمون کنه یا چیزی بشه که به نفعمون شه.
شما چی؟
من به حرف ایلوسیو گوش ندادم ...![]()
اما خداییش صدای کرکتر ایلوسیو از همشون بهتره ...خیلی باحاله!
من دوتا سیو دارم هم همکاری نکردم و هم کردم ولی بار اول با همکاری نکرده میرم.ایشالا وقت بشه یکبارم باید بدون سیو قبلی با زن شپرد برم
![]()
تایید میشه شدید
بچه ها من دوباره ME1 رو شروع کردم
به نظرتون ملکه Rachni رو نجات بدم .. ؟؟
منم میخواستم 1 رو بازی کنما ولی حالش نیست دوبراه با فاصله 2 هفته 2 رو برم. نه اگر سیو قبلیت نجات دادی اینبار نجات نده ببین چی میشه البته یه بخش بازی حذف میشه دیگه که احتمالا رکنای میاد کمک در مقابل ریپر ها
ببخشید این DLC shadow broker تو ME2 چجوری میشه بازیش کرد من نصبشم کردم اولای بازیم میخوام بدونم کجای بازی بهش برمیخورم؟
منم قبل مرحله آخر سیو دارم میتونم مرحله آخرو برم و همکاری نکنم . ولی بدیش اینه که همه ی dlcهارو بعد مرحله ی آخر رفتم ..ینی اگه بخوام باز بازی کنم باید همه ی dlc هارو از اول برم که اصلا همچین حس و حالی ندارم...
لینک دانلود dlc هارو دارید?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)