تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 639 اولاول ... 125258596061626364656672112162562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بله من یک صفر اضافی نوشتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه matador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمائی کنید :

قراره تو یه شرکت استخدام بشم. برای مدارک گفتن 40 میلیون تومن چک یا سفته بدم بابت ضمانت . تاکید کردن بدون تاریخ همراه با پشت نویسی و امضا کامل باشه و روی چک یا سفته هم ننویسم که برای ضمانته . حالا من باید چی کار کنم ؟ چی جوری اعتماد کنم و چک رو بدم بهشون ؟ تو قرار داد باید چک رو بنویسم ؟؟ ممنون میشم راهنمائی کنید تا یه وقت بعدا به مشکل بر نخورم . ممنونم

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال من یک ملیون تومان پول دارم به نظرتون ازرششو داره که بزارم تو بانک با سود151درصد وماهانه پول بگیرم 5ساله است؟
    151%برای 5ساله سود ماهانه اش چه قدر می شه ؟
    Last edited by hamed malekpour; 22-10-2011 at 15:00.

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

قراره تو یه شرکت استخدام بشم. برای مدارک گفتن 40 میلیون تومن چک یا سفته بدم بابت ضمانت . تاکید کردن بدون تاریخ همراه با پشت نویسی و امضا کامل باشه و روی چک یا سفته هم ننویسم که برای ضمانته . حالا من باید چی کار کنم ؟ چی جوری اعتماد کنم و چک رو بدم بهشون ؟ تو قرار داد باید چک رو بنویسم ؟؟ ممنون میشم راهنمائی کنید تا یه وقت بعدا به مشکل بر نخورم . ممنونم
    بله حتما توی قرارداد استخدام نوشته بشه که چک به سریال فلان بابت ضمانت داده شده

5. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قراره تو یه شرکت استخدام بشم. برای مدارک گفتن 40 میلیون تومن چک یا سفته بدم بابت ضمانت . تاکید کردن بدون تاریخ همراه با پشت نویسی و امضا کامل باشه و روی چک یا سفته هم ننویسم که برای ضمانته . حالا من باید چی کار کنم ؟ چی جوری اعتماد کنم و چک رو بدم بهشون ؟ تو
    قرار داد باید چک رو بنویسم ؟؟ ممنون میشم راهنمائی کنید تا یه وقت بعدا به مشکل بر نخورم . ممنونم
    بسته به شرکتش داره.
    اگر مشهور هست در قرارداد بسیار واضح ذکر کنید و مشکلی نیست.ولی اگر مشهور نیست من به شخصه قبول نمی کنم.مبلغ خیلی بالاست تعجب می کنم

7. این کاربر از baren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض برای پرداخت قبض گاز کدوم شماره رو باید گرفت

برای پرداخت قبض گاز کدوم شماره رو باید گرفت

هر کاری می کنم اینترنتی پرداخت نمیشه. فردام اخرین مهلتشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه matador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسته به شرکتش داره.
    اگر مشهور هست در قرارداد بسیار واضح ذکر کنید و مشکلی نیست.ولی اگر مشهور نیست من به شخصه قبول نمی کنم.مبلغ خیلی بالاست تعجب می کنم
    دوست عزیز من هم با شما موافقم . ولی شرکتش معتبر و بزرگه و تحقیق کردم که از همه پرسنلش این ضمانت رو میگیره و رسید میده و تو قرار داد هم قید میکنه . ممنون از نظرت

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آیا این خبر صحت داره؟
    ----

ممنوعیت انتقال وجه اینترنتی کارت به کارت از اول آبان

آفتاب:
    به دستور بانک مرکزی از ابتدای آبان‌ماه ارایه خدمات انتقال وجه اینترنتی کارت به کارت "سحاب" از طریق درگاه‌های پرداخت اینترنتی ممنوع بوده و ارائه خدمات مانده‌گیری اینترنتی در مرکز "شتاب" نیز مسدود می‌شود.

اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی با صدور نامه‌ای با شماره ۱۶۲۹۷۳/۹۰ طی تاریخ ۱۴/۰۷/۱۳۹۰ خطاب به بانک‌های دولتی و خصوصی اعلام کرد: " پیرو بخشنامه شماره ن پ/م/۱۹۵۸ مورخ ۲۱/۱۰/۱۳۸۷ در خصوص تراکنش‌های مجاز کارتی ضمن اصلاح مفاد بخشنامه مزبور به استحضار می‌رساند با عنایت به ریسک عملیاتی قابل توجه مشاهده شده در ارایه خدمات انتقال وجه از طریق اینترنت با توجه به فضای کمتر کنترل شده دسترسی و لزوم حفظ منافع سپرده گذاران در مقابل دسترسی‌های غیر مجاز:

۱. از تاریخ ۱/۸/۱۳۹۰ ارایه خدمات انتقال وجه اینترنتی کارت به کارت "سحاب" از طریق درگاه‌های پرداخت اینترنتی ممنوع بوده و این خدمات صرفاً به عنوان بخشی از خدمات اینترنت بانک و پس از احراز هویت مناسب مشتری در تارنمای ورودی خدمات اینترنت بانک قابل ارایه است.

۲. ارایه خدمات مانده گیری اینترنتی در مرکز "شتاب" مسدود می‌شود.
    در این نامه که به امضاء ناصر حکیمی و فرشید مسجدی رسیده قید شده است که ضمناً این بانک بر انجام مفاد این بخشنامه نظارت دقیقی به عمل آورده و از ارایه خدمات توسط بانک‌هایی که ضوابط فوق را رعایت ننمایند، اکیداً ممانعت به عمل خواهد آورد.

بدیهی است از تاریخ اجرای این بخشنامه مسئولیت تمامی مخاطراتی که از ناحیه عدم رعایت مفاد آن متوجه مشتریان آن بانک گردد، بر عهده آن بانک خواهد بود.

یک کارشناس بانکی در توضیح این بخشنامه بانک مرکزی به فارس گفت: بانک‌هایی که انجام تمامی خدمات انتقال وجه اینترنتی از جمله کارت به کارت را از طریق دستگاه رمزیاب انجام می‌دهند بخشنامه فوق در آن بانک‌ها موضوعیت ندارد.
    سلام /

خوب ظاهرا این خبر صحت داره ، بانک پارسیان رو که چک کردم در بخش شعبه ی خانگیش ، گزینه ی "مدیریت پرداخت کارت ، انتقال شتابی" ش حذف شده متاسفانه
    و دیگه امکان مانده گیری هم وجود نداره از طریق اینترنت متاسفانه /

11. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من متوجه منظور این خبر نمیشم
    من از طریق اینترنت بانک میتونم مانده گیری کنم و همینطور پول به کارتهای شتاب انتقال بدم.!!!

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال قرعه کشی بانک صادرات می دونید کی اسن من الان حدود 1ساله که 500هزار تومان تو بانک دارم قرض الحسنه که فکر کنم امتیازم زیاده به نظرتون پولم را بردارم وتو یه بانک شهرمون که اسمش جوانان خیره بگذارم که قراره 11دی قرعه کشی کنه این کار را بکنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •