نه نه
ممنونم
اینا رو بلدم
سر 2 ساعت خاموش میشه ، دقیق سر 2 ساعت
دوستان باالتفاق ( درست نوشتم ؟ ) گفتن کرک ویندوزه
نه نه
ممنونم
اینا رو بلدم
سر 2 ساعت خاموش میشه ، دقیق سر 2 ساعت
دوستان باالتفاق ( درست نوشتم ؟ ) گفتن کرک ویندوزه
ممنون میشم راهنماییم کنید
من هر چند وقت یک بار یک لودر یا یک کرک جدید رو اجرا میکنم که شما اینجا کیذارید
بعد ریستارت میشه ولی باز هم همون اش و همون کاسه هستش و سیستم بعد از 2 ساعت ریستارت میشه
سلام
احتیاج به کرک Windows 7 Enterprise نسخه 64 بیتی دارم
ممنون
یعنی هیچ کس جوابی برای من نداره![]()
دوستان ممنون میشم جواب بدید
تا یه روز دیگه ویندوزم غیر فعال میشه
واقعا ممنون دوست عزیز بعد از ده تا برنامه مشکل مارو حل کردی خدا بچه هاتو برات نگه داره
عزیز شما یه کم وقت بذاری چن صفحه قبل ترو هم نگاه بندازی جوابتو زود تر میگیری . اکثر اکتیو ها فرق نمیکنن . شما چرا از interprise استفاده میکنی ؟ ultimate چشه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by masood.ashoori789; 12-07-2011 at 01:05.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم و 1 سال هست که دارم تو این تایپک این مشکل رو میگم اما یه آدم با سواد پیدا نمیشه که جواب بده همه راه ها هم رفتم هر کرکی هم که بگید نصب کردم و پاک کردم اما بازم درست نشده ویندوز هم نمیتونم دوباره بریزم آخه برنامه های زیادی دارم رو این ویندوز اما دیگه عادت کردم سر این دو ساعت که خاموش میشه !!! شما هم بسوزو بساز آخه هیچکس سوادش اینقدر نمیشه که بتونه این مشکل رو حل کنه !!نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام
من ویندوزم همراه با نصبش خودش آکتیو شده بالا میومد و نیازی به سریال و کرک نداشت
یه مدتی آپدیتش کردم و بعدش Genuine از بین رفت
اولین پست این تاپیک رو خوندم ولی این برنامه RemoveWAT رو که گذاشته شده رو نمیتونم دانلود کنم بعد از یه چند درصد دانلود شدن دیگه ادامه نمیده . . میتونین یه لینک برای این نرم افزار بدین؟
این لینک تست کنید
لینککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)