تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 86 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 856

نام تاپيک: سوالات و مشکلات مبتدیان

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

ممنون جوکر جان.سوالام درباره فریمور اورجینال داره به پایان میرسه.اما اینا از تو اون سوالام مونده که میپرسم
    1-از خود برنامه ایتیونز میشه فریمور ایپادمو دانگرید کنم؟اگه نه که که هیچ.2-فیریم ور هارو از خود برنامه ایتیونز دانلود میکنیم؟(البته یادم بود گفتی میریم از اون سایتایی که گفتی دانلود میکنیم.)3-این طریقه نصب فریمور که شامل dfu نیز هست رو یه توضیحی در موردش بدی ممنون میشم.اینکه چطور مراحل نصب فریمور رو انجام میدیم.یادمه ایپادمو از منوی ریست خودش ریست کردم و حتی وقتی یه ایتیونز وصلش کردم عکس دیوایسو نشون نمیداد.اون موقع چیکار باید میکردم که نکردم.ممنون
    من که کلا هروقت دانگرید کردم با آیتونز بوده

2. میتونید از خود آیتونز دانلود کنید و همچنین از سایت های دیگه ...

3. شما اول باید فریمور رو داشته باشی , و بعد باید دیوایس رو به DFU ببری , و بعد با نگه داشتن دکمه shift روی Restore کلیک کنی و فریمور رو انتخاب کنی ... بعد خود آیتونز شروع به Extract کردنش و به طور خودکار , شروع به restore میکنه ...!

تمام !‌( اگر در حین انجام اینکار به اروری برخورد کردی , اون دیگه استثنا هایی داره ... که احتمالا مشکلی پیش نمیاد )

2. این کاربر از JoWkErsSs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

zr1

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگر آیفون 4s رو جیلبریک کنیم دیگه چه کارهایی رو نمیشه باهاش انجام داد؟دیگه نمیشه آپدرت کرد ios رو؟چه محدودیت های پیش میاد؟اگر جیلبریک کنیم بعدا دوباره میتونم عادیش کنیم و از جیلبریک درش بیاریم یا وقتی جیلبریک شد دیگه نمیشه برش گردوند؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

اگر آیفون 4s رو جیلبریک کنیم دیگه چه کارهایی رو نمیشه باهاش انجام داد؟دیگه نمیشه آپدرت کرد ios رو؟چه محدودیت های پیش میاد؟اگر جیلبریک کنیم بعدا دوباره میتونم عادیش کنیم و از جیلبریک درش بیاریم یا وقتی جیلبریک شد دیگه نمیشه برش گردوند؟
    دوست عزیز بارها و بارها توضیح داده شده که از جیلبریک نترسید ! شما اگر جیلبریک کنید بازم میتونید آپدیت کنید ! اگر جیلبریک کنید بازم میتونید از جیلبریک درش بیارید ( با ریستور )

5. 2 کاربر از JoWkErsSs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان یه مشکل جدید ایفون 4 ورزن 5.0.1
    چند مدتی هست که وقتی میام سر گوشیم میبینم که مثلا خاموشه..یعنی همه علایم خاموشی رو داره جز اینکه میتونم از گوشی دیگه بهش زنگ بزنم و بوغ هم میخوره ولی چیزی رو ال سی دی و صدا نمیاره...همونطوری انکار که خاموشه...
    نه دکمه home نه power هیچکدام کار نمیکنه...شارژ هم شده در 30% و 71% و هر شارژی این اتفاف بیافته..
    تنها راهی که گوشی بالا میاد اینه که دکمه home و power رو باهم 10 ثانیه نگه دارم و اون موقع ارم لوگه apple میاد و گوشی بالا میاد..
    از چی میتونه باشه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

دوستان تو آيفون يه قسمت هست بلك ليست !
    ميرم يه گروه ميسازم
    بعد يه شماره رو وارد ميكنم
    ولي بازم اون شماره ميتونه زنگ بزنه و اس ام اس بده !

اين چه جوري كار ميكنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

یه سوالی برام پیش اومد که همین الان به ذهنم رسید.
    اینکه ایفون از فلش پلیر پشتیبانی نمیکه پس چطور میشه رفت باهاش ویدیو اینجور چیزا تو اینترنت دید!؟ایا برنامه ای چیزی براش هست که نصب بشه؟
    از اونجایی که میدونم اینه که کلیه محصولات اپل برای اینترنت میتونن وی پی ان وارد کنن برای اینترنت.حالا سوال اینجاست که با ساکس(از وی پی ان قویتر) هم میشه براش وارد کرد رفت اینترنت؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

یه سوالی برام پیش اومد که همین الان به ذهنم رسید.
    اینکه ایفون از فلش پلیر پشتیبانی نمیکه پس چطور میشه رفت باهاش ویدیو اینجور چیزا تو اینترنت دید!؟ایا برنامه ای چیزی براش هست که نصب بشه؟
    از اونجایی که میدونم اینه که کلیه محصولات اپل برای اینترنت میتونن وی پی ان وارد کنن برای اینترنت.حالا سوال اینجاست که با ساکس(از وی پی ان قویتر) هم میشه براش وارد کرد رفت اینترنت؟
    سلام , لطفا کلماتی همچون وی++پی++ان رو با سانسور بنویسید !

1. iDevice ها ویدیو های اینترنت رو با QuickTime پلی میکنند !

2. بله به صورت دیفالت میشه از امکان سا+ـ+کس استفاده کرد . ( اگر خواستید آموزش رو قرار میدم )

10. این کاربر از JoWkErsSs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

zr1

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

ممنون جوکرجان.درباره چیز پی ان من بلدم اما اون یکی اگه زحمتی نیست برام پ خ بزنی ممنونت میشک.درباره فلش پلیر.خوب اونطور که گفتی پس مشکلی با این مسئله نداره ولی چرا همه جا صحبت از اینه؟اگه نشون میده به طور مثال رفتیم یه سایتی که صفحه اولش یه ویدیو در حال پخش هستش رو نشون میده یا اینکه باید روی اون ویدیو انگشت بزنیم تا نشون بده.اگه واقعا زحمتی برای تو نیست برای من پ خ کن و درباره اینا یه توضیحی بده.چون من سال بعد میخام یا ایفون یا اندروید بگیرم و تو ایفون سر همین چیزا تو خریدم مردد هستم.ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

ممنون جوکرجان.درباره چیز پی ان من بلدم اما اون یکی اگه زحمتی نیست برام پ خ بزنی ممنونت میشک.درباره فلش پلیر.خوب اونطور که گفتی پس مشکلی با این مسئله نداره ولی چرا همه جا صحبت از اینه؟اگه نشون میده به طور مثال رفتیم یه سایتی که صفحه اولش یه ویدیو در حال پخش هستش رو نشون میده یا اینکه باید روی اون ویدیو انگشت بزنیم تا نشون بده.اگه واقعا زحمتی برای تو نیست برای من پ خ کن و درباره اینا یه توضیحی بده.چون من سال بعد میخام یا ایفون یا اندروید بگیرم و تو ایفون سر همین چیزا تو خریدم مردد هستم.ممنون
    نیازی به پ.خ نیست عزیز !

اگر بالای سایتی یک ویدئو باشه شما باید اون رو لمس کنید تا پلی شه ...

در مورد سا+کس هم باید بگم که اگر میخواید از این نوع استفاده کنید باید به Setting بروید و بعد Wi-Fi و بعد میبینید که اگر مودمی باشه دستگاه پیدا میکنه و اون مودمی که میخواید بهش وصل شید رو انتخاب می کنید . روبروی اون یک فلش آبی رنگ هست . اون رو لمس میکنید ...در صفحه باز شده به پایین بروید ...در قسمت HTTP P_rox_y سه قسمت هست که شما باید Manual رو بزنید ... و بعد اطلاعات خودتون رو وارد کنید

13. این کاربر از JoWkErsSs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

zr1

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

------ HTTPS رو همونجا بدیم حله؟! من زدم جواب نداد :-؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •