تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 78 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 776

نام تاپيک: چطور باید تلویزیون samsung رو آپدیت کرد؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام می خوام فریم ورتان را از سایت دانلود ونصب کنم مدل نام گزاری ایران PS51E4850 و مدل خارجی نمی دونم میشه راهنمایی کنید
    دوست عزیز
    اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت ندارد. ولی اگر اصرار به این کار دارید .
    وارد منوی مخفی شوید و در منوی option مدل اصلی تلویزیونتان موجود است با ثبت آن در این سایت می توانید فریمورتان را دانلود و نصب کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان من تلوزیون ua48H6400ar یا همون 48H6400 سامسونگ دارم هر کاری میکنم با فلش آپدیت نمیشه رو حالت check for apdates میمونه حتی یک بار حدود 3 ساعت موند مجبور شدم خاموشش کنم حالا میشه کمکم کنید ممنون میشم اول بگم نت ندارم جهت اطلاع

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان من تلوزیون ua48H6400ar یا همون 48H6400 سامسونگ دارم هر کاری میکنم با فلش آپدیت نمیشه رو حالت check for apdates میمونه حتی یک بار حدود 3 ساعت موند مجبور شدم خاموشش کنم حالا میشه کمکم کنید ممنون میشم اول بگم نت ندارم جهت اطلاع
    دوست عزیز
    بارها در پستهای مختلف در این رابطه توضیح داده شده که آبدیت برای رفع مشگل و یا ارتقاء بعضی از آیتمها و سیستم مورد استفاده قرار میگیرد . که ممکن است مشگلی در پروسه تولید اتفاق افتاده باشد و یا در کشورهای خواص برای استفاده از آیتمها و آپشنهای موجود در سیستم مورد استفاده در آن کشورها کارایی دارد.
    پس در نتیجه اگر سیستم شما مشگلی نداشته باشد شما با آبدیت چیزی جز بهبودی بعضی از آیتمها چیزی احساس نخواهید کرد.
    و در آخر اگر سیستمتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت ندارد.
    برای آپدیت از طریق USB ابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .

نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد

نسخه رو فریمور رادانلود کردم بعد از حالت فشرده خارج کردم تو فلش ریخته ..
    اسم پوشه فایلش مثلاً این بود: T-MST12UABC
    بعد یک پوشه درست کرده به اسم همان که در گزینه تماس باسامسونگ است
    اطلاعات اولی را تو پوشه دومی ریزید ..
    بعد فلش را به تلویزیون میزنید و به روز رسانی انجام می شود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    بارها در پستهای مختلف در این رابطه توضیح داده شده که آبدیت برای رفع مشگل و یا ارتقاء بعضی از آیتمها و سیستم مورد استفاده قرار میگیرد . که ممکن است مشگلی در پروسه تولید اتفاق افتاده باشد و یا در کشورهای خواص برای استفاده از آیتمها و آپشنهای موجود در سیستم مورد استفاده در آن کشورها کارایی دارد.
    پس در نتیجه اگر سیستم شما مشگلی نداشته باشد شما با آبدیت چیزی جز بهبودی بعضی از آیتمها چیزی احساس نخواهید کرد.
    برای آپدیت از طریق USB ابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .

نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد

دقیقا همینکارو کردم ولی در آخر میزنه update filed چند بار تکرار کردم بازم نشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

8

دوست عزیز

دقیقا همینکارو کردم ولی در آخر میزنه update filed چند بار تکرار کردم بازم نشد

سلام دوست عزیز تشکر از پاسخگویی تون در مورد نحوه آپدیت ولی من همین کار رو کردم usb رو شناسایی میکنه ولی در mode آپدیت نمیره رو حالت بروزرسانی از فلش مموری و همینجور در حالت سرچ میمونه سوالم دومم رو هم اگه میشه کمک کنید ری استارت شدن بعد از یک دقیقه تلوزیون بعد از اتصال به اینترنت به محض اتصال به نت از هر طریقی بعد از یک دقیقه شروع میشه ری استارت و بعد از روشن شدن مجدد دوباره همون پروسه یک تا دو دقیقه و بعد از اون ری استارت تا زمانی که reset factory رو در منو مخفی رو 1 تنظیم کنم و reset smart hub و بعدش خاموش روشن کردن درست میشه ولی باز به محض اتصال اینترنت دوباره همون حالت میشه ممنون از پاسخگویتون . ... . ... . ...

Last edited by matinpour; 21-08-2015 at 17:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام

چند وقت هست که screen mirroring جواب نميده تا ميخواد وارد گوشی بشه ارور ميده که مشکل سخت افزاری پيش امده البته اين پيغام رو گوشی مياد يه tv با 3 مدل گوشی چک کردم همه همين بود s3 - note2 - note3

برنامه smart view هم ديگه تصوير tv رو نميفرسته به گوشيم قبلاً ميشد ميرفتم ماهواره رو تنظيم ميکردم

فکتوری رست کنم تلويزيون رو فرقی نکرد

الان ورژن تلويزيونم 1160

الان نميدونم ورژن جديدتر امده يا نه و چه فرق هايی داره به نظر شما مشکلم با اپديت رفع ميشه

مدل تلويزيون HU9990 55'' 3D هستش
    Last edited by sabzefosfori; 19-10-2015 at 03:45.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام

چند وقت هست که screen mirroring جواب نميده تا ميخواد وارد گوشی بشه ارور ميده که مشکل سخت افزاری پيش امده البته اين پيغام رو گوشی مياد يه tv با 3 مدل گوشی چک کردم همه همين بود s3 - note2 - note3

برنامه smart view هم ديگه تصوير tv رو نميفرسته به گوشيم قبلاً ميشد ميرفتم ماهواره رو تنظيم ميکردم

فکتوری رست کنم تلويزيون رو فرقی نکرد

الان ورژن تلويزيونم 1160

الان نميدونم ورژن جديدتر امده يا نه و چه فرق هايی داره به نظر شما مشکلم با اپديت رفع ميشه

مدل تلويزيون HU9990 55'' 3D هستش
    دوست عزیز
    اینطوری که شما توصیف کردید این مشگل از گوشی تان است که باید آن برنامه مربوطه آبدیت شود ویا خود فریمور گوشی تان. شما برای امتحان می توانید از یک گوشی دیگری که این قابلیت را دارد استفاده کنید
    و برای اینکه بدانید فریمور جدید آمده کافیست از منو--> پشتیبانی---> بروز رسانی با استفاده از اینترنت ببینید . ولی در سایت امارات ورژن جدید این مدل موجود می باشد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من با 3 گوشی samsung s3
    samsung note2
    samsung note3
    تست کردم متأسفانه همه همين شکل هست مدم هم همون مدم هست که قبلاً با اين قابليت ها کار ميکردم
    خيلی عجيبه خودم که فکر نميکنم که با اپديت رفع بشه

در مورد اپديت من اينجا هنوز تلفن ندارم و اينترنتی نيست که بزنم اپديت بشه
    برای همين بايد با لپ تاب برم جای ديگه از سايت بگيرم

اين سايت که دادين رو الان بزنم دانلود بشه

بعد بريزم رو فلش و تو تنظيمات اپديت هم اسم هم باشه استارت
    راستی منو فارسی هم داره

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من با 3 گوشی samsung s3
    samsung note2
    samsung note3
    تست کردم متأسفانه همه همين شکل هست مدم هم همون مدم هست که قبلاً با اين قابليت ها کار ميکردم
    خيلی عجيبه خودم که فکر نميکنم که با اپديت رفع بشه

در مورد اپديت من اينجا هنوز تلفن ندارم و اينترنتی نيست که بزنم اپديت بشه
    برای همين بايد با لپ تاب برم جای ديگه از سايت بگيرم

اين سايت که دادين رو الان بزنم دانلود بشه

بعد بريزم رو فلش و تو تنظيمات اپديت هم اسم هم باشه استارت
    راستی منو فارسی هم داره
    دوست عزیز
    بله زبان فارسی راهم پشتیبانی می کند. ودر هنگام آبدیت هر دو فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود و روش آبدیت را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطالعه کنید.

Last edited by matinpour; 19-10-2015 at 13:07.

12. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    تلويزيونم 46 اينچ سري 8 هست كه مدتيه روي پنل اون خطهاي عمودي ديده ميشه وداره زياد ميشه.
    نمايندگي ميگه پنل خراب شده وراه حلي نداره
    آيا با آپديت درست ميشه؟
    واينكه اصلا ميشه براش كاري كرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •