دوست عزیز
بارها در پستهای مختلف در این رابطه توضیح داده شده که آبدیت برای رفع مشگل و یا ارتقاء بعضی از آیتمها و سیستم مورد استفاده قرار میگیرد . که ممکن است مشگلی در پروسه تولید اتفاق افتاده باشد و یا در کشورهای خواص برای استفاده از آیتمها و آپشنهای موجود در سیستم مورد استفاده در آن کشورها کارایی دارد.
پس در نتیجه اگر سیستم شما مشگلی نداشته باشد شما با آبدیت چیزی جز بهبودی بعضی از آیتمها چیزی احساس نخواهید کرد.
و در آخر اگر سیستمتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت ندارد.
برای آپدیت از طریق USB ابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .
نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد
نسخه رو فریمور رادانلود کردم بعد از حالت فشرده خارج کردم تو فلش ریخته ..
اسم پوشه فایلش مثلاً این بود: T-MST12UABC
بعد یک پوشه درست کرده به اسم همان که در گزینه تماس باسامسونگ است
اطلاعات اولی را تو پوشه دومی ریزید ..
بعد فلش را به تلویزیون میزنید و به روز رسانی انجام می شود.
دقیقا همینکارو کردم ولی در آخر میزنه update filed چند بار تکرار کردم بازم نشد
سلام دوست عزیز تشکر از پاسخگویی تون در مورد نحوه آپدیت ولی من همین کار رو کردم usb رو شناسایی میکنه ولی در mode آپدیت نمیره رو حالت بروزرسانی از فلش مموری و همینجور در حالت سرچ میمونه سوالم دومم رو هم اگه میشه کمک کنید ری استارت شدن بعد از یک دقیقه تلوزیون بعد از اتصال به اینترنت به محض اتصال به نت از هر طریقی بعد از یک دقیقه شروع میشه ری استارت و بعد از روشن شدن مجدد دوباره همون پروسه یک تا دو دقیقه و بعد از اون ری استارت تا زمانی که reset factory رو در منو مخفی رو 1 تنظیم کنم و reset smart hub و بعدش خاموش روشن کردن درست میشه ولی باز به محض اتصال اینترنت دوباره همون حالت میشه ممنون از پاسخگویتون . ... . ... . ...