متاسفانه نمیشه به میل قبلی برگشت. اما شاید اگر سرعت اینترنت پایین باشه خودش بگه که می خواید از میل کلاسیک استفاده کنید یا نه ؟
متاسفانه نمیشه به میل قبلی برگشت. اما شاید اگر سرعت اینترنت پایین باشه خودش بگه که می خواید از میل کلاسیک استفاده کنید یا نه ؟
سلام
آموزشش آپلود کردم . از لینک زیر دانلود کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من يك اميل نخوانده در باكس ياهو دارم كه نمي توانم ان را بخوانم(چيزي نيست ولي در باكس مي گويد هست و مينويسد1unread meesage) در ضمن محيط ياهوي من از اين جديد ها است لطفا من را راهنمايي كنيد كه چطورميتوانم انرا ببينم
با تشكر
كسي نيست جواب سوال بنده رو بدونه........................................ ..
میشه بیشتر توضیح بدین. یعنی چی میلی دارید که نمیشه خوندش ؟ یه عکس از inbox قرار بدید اگه امکان داره. من که اصلا متوجه نمیشم. یعنی همچین چیزی امکان نداره.
شما داخل اینباکس می بینیدش ؟ یا فقط تو محیط یاهو می نویسه که میل دارید یا اینکه مسنجر این پیغام رو میده؟
دوست عزيز.سلام.ببينيد چه مي گويم.در صفحه yahoomail بنده اين را نوشته inbox(1 ولي وقتي inbox را باز مي كنم هيچ ايميل كه آنرا نخوانده باشم وجود ندارد ولي باز آنجا مي بينم( inbox1 )
خواهش ميكنم كمكم نماييد.
ببنید شما history و کوکی ها رو تو مرورگر پاک کن و تو trash ایمیل رو هم پاک کن ببین چطوری میشه؟
کدهای جدید رو برای چت در یاهو باید از کجا پیدا کنم؟
با سلام
منظورتون از کدهای جدید چه کدهایی هست؟
موفق باشید.
کدهای جدید منظورت شکلکها هست؟ اگه آره تو گوگل بنویس شکلکهای مخفی یاهو مسنجر میاد.
دوستان سلام
ایمیل من چند وقته قسمت update اش که آپدیتای فیسبوک و یاهو رو نشون میداد از کار افتاده. میل شما هم همینطور شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)