منظورم این بود که چون آشپزخونه هست و جاش تنگه مشکلی پیش نمیاد ؟ کثیف کاری نمیشه ؟!
لاهیج عزیز اگه وقت کردید لطفا" درست کردن این سامپ رو توضیح بدید ..
.gif)
سلام ! چطوري ؟!
...
ببين سامپ درست كردن يه چيزاييش سليقه اي هست .
من خودم ساده درست كردم كه وزنش زياد نشه و رو تانكم راحت بمونه .
شايد شما وضع ماليت خوب باشه و بخواي همونطوري كه با يه پمپ آب تانك رو به سامپ هدايت ميكني با يه پمپ هم بكشيش و دوباره داخل تانك بفرستي ( به حالات مختلف ) و در اين صورت ميتوني سامپتو كاملا روي زمين يا روي يه جاي مخصوص بزاري.
اما روش مستضعفيش : !!!
ابعاد دست خودتون . سايز تانكت رو نگاه كن و سامپت رو اندازه بگير . معيار رو هم كه تو عكسي كه دوستمون از تانك من گذاشت ! مشخصه . چند صفحه قبل .
يه همچين سبكي بايد داشته باشي ولي من شيشه هاي وسط رو به زمينه نچسبوندم و يك خط در ميون بالا پايين زدم كه آب كامل جريان پيدا كنه .
قبلا هم گفتم تو طبقات از پشم شيشه و كربن اكتيو و اسفنج و زئوليت و سراميك و رزين (براي ديسكس هام ) استفاده كردم .

شخصا اب رو با يه شيلنگ هم سايز با دهنه واترپمپم از گوشه تانك به داخل سامپ هدايت ميكنم و ته سامپم هم به اندازه اي سوراخ گذاشتم كه آب بريزه پايين .
حالا براي يكي از دوستان مايه دارم ! من لوله پي وي سي استفاده كردم و 2 تا پمپ و اب موقع برگشت از سوراخ هاي سرتاسري لوله به صورت بارون ! ميرريزه تو آب !
و هزار روش ديگه ...
به اينا ميگن DIY يا كاردستي يا كار توي خونه و از اين چيزا ! سرچ كن چيزاي جالبي پيدا ميشه .
خودم ازشون خيلي الهام گرفتم !
براي پاورهد هم از كله همون ----- هاي اسفنجي استفاده كن . بزارش نزديك كف تانك و يه سر شيلنگ رو وصل كن به سري كه هوا رو فوت ميكرد بيرون ! از يه سر ميمكه و از يه سر آب رو مفرسته داخل سامپ .اينطوري ديگه نياز نيست بدنه سامپ رو سوراخ كني و بعد آب بنديش كني .
...
اينم يه نمونه ديگه :

.......
mohammadfalah
اگه امکانش هست راجع به Thumbnail یکم بیشتر توضیح بده
Upload و قرار دادن عكس در اين تاپيك :
براي راحتتر لود شدن صفحه و استفاده از خاصيت Thumbnail پيشنهاد ميكنم كه :
از سايت Upload زير استفاده كنيد ( فعلا شيلتر نشده و امكان انواع لينك رو هم فراهم ميكنه )
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اينكه عكستون رو Upload كرديد (بلديد ديگه !؟؟؟!! ) ميتونيد از روش زير استفاده كنيد :
روي عكس كوچك سمت جپ كه در واقع Thumbnailكار هست راست كليك كنيد و Copy Image Addres / Location رو بزنيد
بعد اينجا به صورت INsert Image عكس رو قرار بديد . بعد روي همون عكس دكمه لينك رو زده و آدرسي كه تو كادر اول هست رو به عنوان تصوير بزرگ و اندازه اصلي لينك بديد به عكس كوچيك . يا همون زير عكس كوچيكه PAste كنين آدرس رو ...
::..::..
ممنون ! \
/