طرز تهیه ی خیارشور
و
کجای آدم رو با چوب بزنیم که بیهوش میشه؟
تشکر فراوان از شما دوستان و خوبان
طرز تهیه ی خیارشور
و
کجای آدم رو با چوب بزنیم که بیهوش میشه؟
تشکر فراوان از شما دوستان و خوبان
اون وقت چه رشته ایی خونده؟ ریاضیش خوب بوده؟ حقوق چه قدر داره؟(آمریکاست)
خب بستگی داره ...
تحصیلات میتونه تو رشتههای مرتبط با IT (فناوری اطلاعات) باشه، میتونه علوم کامپیوتر، مهندسی نرمافزار و امثالهم باشه، یا میتونه در ترکیب با رشتهای مدیریتی باشه، مثل رشتهی Business Administration ...
ریاضیش باید خوب بوده باشه، چون رشتههای مرتبط با کامپیوتر عمدتاً ریاضیهای قوی میخوان ...
حقوق هم بستگی به سابقه کار، پست اجرایی، تحصیلات، و خیلی چیزای دیگه داره ...
حقوق از چند ده هزار دلار تا 400-300 هزار دلار متغیره ...
مثلاً اینجا گفته حقوق از 150 تا 300 هزار دلار میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طرز تهیه ی خیارشور (كافيه سرچ كني تو گوگل انواع واقسامش مياد اينم لينك سرچ!)
تمدید گواهینامه و صدور المثنی
در مورد این بیهوش کردن این سرچ گوگل بد نیست:
How to Make A Person Unconscious
دوست عزیز جناب Ice Pain :
این تاپیک محل پرسیدن هر سوالی نیست ، طرز تهیه ی خیار شور رو میتونید از تاپیک مخصوص آشپزی متفرقه استفاده کنید ، در مورد اون سوالتون در باره ی بیهوش شدن و... :
وقتی یک پستی رو ما حذف میکنیم چرا مجددا تکرارش میکنید ؟ برای ما خوشایند نیست که مدام پست پاک کنیم ، اما این مورد کاملا بستگی به فعالیت شما داره .
دوست گرامی جناب ملا نصرالدین :این تاپیک برای چی بوجود امده؟برای اینکه سوالاتی رو که نمیتونیم جای دیگه بپرسیم اینجا بپرسیم
سوال من این بود.کسی تا حالا به اساتید پیام نور رشوه داده؟حداقل مبلغش چقدره و...
به نظر شما این سوالی هست که هر جایی از هر کسی میشه پرسید؟ بعد وقتی پاکش میکنید دلیلش رو میزنید بی ربطی به تاپیک؟ لطفا کسی که پست منو پاک کرده به من پیغام خصوصی بده.جواب این سوال خیلی خیلی (در حد زندگی)برام مهم بود.چرا پاکش کرد.من کجا این سوالم رو بپرسم
بحث راجع به رشوه دادن ربطی به متفرقه نداره ، در بهترین حالت و برای بحث در باره ی پیام نور میتونید از انجمن آموزش عالی استفاده کنید .
شما هم بهتره این مسائل رو از طریق خصوصی پیگیری کنید تا تاپیک منحرف نشه / نه اینکه در تاپیک پست بزنید و توقع پیغام خصوصی داشته باشید /
اما به طور کل و به تمام دوستان گرامی در متفرقه :
نکته ی مهم : از دید من ، این تاپیک با این روند عمر بسیار کوتاهی خواهد داشت ، اگر خواهان اون نیستید که این تاپیک هم به آرشیو تاپیکهای بسته شده ی متفرقه بپیونده ، حتما و حتما و حتما رویه ی دیگری رو در پیش بگیرید و مسائلی رو در این تاپیک مطرح کنید که مناسب این تاپیک باشه /
ممنون از توجه و همکاری شما /
حالا اینقدر زیاد هم سخت نگیرید .
دیگه فعالیت در انجمن ها سخت شده .
باید در فروم آزادی های بیشتری داده بشه تا کاربرا بتونن راحت فعالیت کنن و گرنه باید منتظر سیر صعودی حرکت کاربران به انجمن های اجتماعی مثل فیس بوک و ... باشیم . چیزی که ولقعا اتفاق افتاده و احساس میشه .
البته این نظر من بود و احتمالا ( مطمئنن ) این نظر پشیزی برای ادمین ارزش نداره !
+++++++++++
حالا وقتشه پاک شه این پست .
+++++++++++
Last edited by befermatooo; 13-07-2011 at 16:51.
جالبه این تاپیک برای سوالایی که جایی برای پرسیدنشون نیست بنا به هر دلیلی , بعد ناظر مرتبا میگه چرا این رو پرسیدید اون پرسیدید اگر جای دیگه بود که می رفتن می پرسیدن خب.اصلا این رو باز نمی کردن( این تاپیک رو)
اینجا گفته شده از شیر مرغ تا جون ادمیزاد
یه موقع هایی شده نشده! سوالم (از شیر مرغ تا خون آدمیزاد) رو از کسی بپرسم (یا روم نشده یا غرور و ...)
ولی اینجا میگم که رودرو نیستیم. امیدوارم جواب بدید.
پس شما پست اول رو ویرایش کنید تا کاربرا بدونن چی کار کنن
Last edited by faded; 12-07-2011 at 19:01.
سخت نگیریم میشه مثل متفرقه ی سابق و اون تابلوی معروف هم میخوره سردر این متفرقه ( همونی که تابلوی کارگران مشغول کارند رو تداعی میکرد ، شما که خوب باید یادتون باشه دوست قدیمی )حالا اینقدر زیاد هم سخت نگیرید .
دیگه فعالیت در انجمن ها سخت شده .
باید در فروم آزادی های بیشتری داده بشه تا کاربرا بتونن راحت فعالیت کنن و گرنه باید منتظر سیر صعودی حرکت کاربران به انجمن های اجتماعی مثل فیس بوک و ... باشیم . چیزی که ولقعا اتفاق افتاده و احساس میشه .
البته این نظر من بود و احتمالا ( مطمئنن ) این نظر پشیزی برای ادمین ارزش نداره !
به نظرم شبکه های اجتماعی نظیر فیس بوک بسیار متفاوتند با انجمن ها ( به خصوص با پی سی ) ،
+
اگر نظری دارید و فکر میکنید مفید میتونه باشه در ارائه ی پیشنهاد / انتقاد جدید مطرح کنید .
خیلی از سوالات وجود داره که ما حتی رومون نمیشه از پدر و مادر و برادر خودمون بپرسیم ، مشخصا جاشون اینجاست یعنی ؟جالبه این تاپیک برای سوالایی که جایی برای پرسیدنشون نیست بنا به هر دلیلی , بعد ناظر مرتبا میگه چرا این رو پرسیدید اون پرسیدید اگر جای دیگه بود که می رفتن می پرسیدن خب.اصلا این رو باز نمی کردن( این تاپیک رو)
اینجا گفته شده از شیر مرغ تا جون ادمیزاد
یه موقع هایی شده نشده! سوالم (از شیر مرغ تا خون آدمیزاد) رو از کسی بپرسم (یا روم نشده یا غرور و ...)
ولی اینجا میگم که رودرو نیستیم. امیدوارم جواب بدید.
پس شما پست اول رو ویرایش کنید تا کاربرا بدونن چی کار کنن
از نظر من نمونه ی سوالاتی که در مسیر این تاپیک هست :
شاسی ماشین کجاشه ؟من یه سوال داشتم چجوری میشه به یه مقام بلند پایه کشور مثل رهبر یا رییس جمهور ایمیل زد و ایا اونا اصلا ایمیل دارن؟ و ایمل هاشنو میخونن؟
حکومت بعـثـی یعنی چه؟مثلا میگفتن حکومت بعث صدام یا عراقیه دو حرفی QC روی خیلی از وسایل هست . مخفف چیه ؟و .....مفهوم تابلوهايي كه تو راههاي اصلي ميزنند و مثلان مينويسن تهران 72 شمال (Tehran 72 N) يعني چي؟
یه نظر خودتون جای این سوالات توی این تاپیکه یا ..... ؟
پی نوشت : دوستان مایل بودند ادامه ی این بحث رو میتونیم در پیشنهاد / انتقاد یا پروفایل یا خصوصی پیگیری کنیم ، ادامه ی این بحث در این تاپیک موجب انحراف تاپیک میشه ( وتا الان هم شده ) ، چند پست اخیر هم به زودی حذف میشن تا تاپیک به ریل خودش برگرده /
ممنون از توجه شما .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)