یعنی چی یه بار مصرف؟ چطوری بک آپ بگیرم؟ نمیخواد بازی رو پاک کنم دوباره نصب کنم؟ بعد دوباره پچ رو نصب کنم؟
یعنی چی یه بار مصرف؟ چطوری بک آپ بگیرم؟ نمیخواد بازی رو پاک کنم دوباره نصب کنم؟ بعد دوباره پچ رو نصب کنم؟
ببین دوست عزیز اگه پچی از قبل نصب نکردی لازم به پاک کردن بازی نیست .فقط پچ جدید رو طبق راهنماش نصب کن اگه راهنما هم نداشت هیچی.بعد از نصب پچ به محل نصب بازی برو و بعد به پوشه ی kit server و manager رو باز کن و گزینه ی attach رو بزن تا پچ بر روی بازی اعمال بشه![]()
Camp Nou Full HD Turf by Slayer67
Includes turf files in HD for all weather modes
Copy to kitserver/pesedit/img/dt07.img
Logos by WECN
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
adidas adiPure IV Boots by Irfanst
Jabulani Power Green By Salman
Champions League Power Orange Ball By Salmanکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Pro Scoreboard SHD By Salman by Salman
برنامه ای هست که فقطGp بازی رو زیاد کنه همونی که باهاش می شه توپ و اینجور چیزا رو اضافه کرد
من یه پچ می خواستم که همه لباسا و اسما رو درست کنه و حجمش هرچی کمتر باشه بهتره(زیر 300 مگ)و اموزش نصبش بگین.........>هرچی تو پست اول گشتم پیدا نکردم
بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر 4 5 صفحه اخر جدیدترین پچ ها با توضیحات فارسی گذاشته شده و اکثرا راهنمای نصب دارن .از بینشون هم فقط میدونم حجم پچ patch 0.6 by razib 46من یه پچ می خواستم که همه لباسا و اسما رو درست کنه و حجمش هرچی کمتر باشه بهتره(زیر 300 مگ)و اموزش نصبش بگین.........>هرچی تو پست اول گشتم پیدا نکردم
140 مگ هستش بقیه رو خودتون تست بزنید .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)