تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 102 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1014

نام تاپيک: Wave II نماد قدرت سیستم عامل بادا

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه سوال دارم
    1.آیا بین wave 1 & wave 2 تفاوت نرم افزاری و سیستم عامل ( از لحاظ ورژن) وجود داره؟
    2.مثلا الان من میتونم ویو1 رو به bada 1.2 ببرم؟ به bada 2 چی؟
    3.ویو 2 برتری نسبت به سیستم عامل و نرم افزار نسبت به ویو 1 نداره؟
    ممنون

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه سوال دارم
    1.آیا بین wave 1 & wave 2 تفاوت نرم افزاری و سیستم عامل ( از لحاظ ورژن) وجود داره؟
    ممنون
    تفاوت خاصي ندارن ! صفحه نمايش ويو 1 3.3 اينچي هست و براي ويو2 3.7 اينچي يه زره هم كيفيت صفحه نمايش ويو1 بهتره

از لحاظ نرم افزاري هم نگران نباشيد ، براحتي ميتونيد آپديت كنيد .

انتخاب بين اين دو كاملا سليقه اي هست مثلا من ويو 1 رو پسند كردم

3. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

سلام دوستان
    من یه سوال دارم
    ممنون
    طبق گفته ی دوستمون که گفتن سلیقه ای بید
    ولی اگه درستش رو بخواهی اینجوری بهت می گم
    اگه بخواهی رنگ سیاه سفید رو تو گوشیت واقعا سیاه ببنی باید ویو 1 بخری که super amo led بید
    اگه بخواهی تعداد رنگ های بیشتر و روشن تر ببنی ویو دو که super clear lcd هست
    تفاوتشون اینه
    البته تا دو تا صفحه در کنار هم نباشن و یک فایل اچ دی رو پخش کنی ایمجوری حس نمی شه وقت Lcd رنگ سیاه رو سیاه نشون نمی ده پیکسل ها روشن بیدن ولی توی amoleed که ویو یک بید تو نمی تونی بفهمی صفحه خاموشه یا روشنه چون تو رنگ مشکی یک جورایی پیکسل خاموش می شه و مصرف گوشی کمتر می شه
    و باتری بیشتری نگه می داره

من خودم ویو دو رو دوست داشتم و گرفتم

سوالی دیگه بود بازم بگید

5. این کاربر از leon scott kendy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

مبارک باشه ، چند گرفتی ؟؟ با گارانتی بی گارانتی ؟
    مرسی . با گارانتی گیر نیاوردم فروشنده گفت با گارانتیش نیست ، من 290 گرفتم .

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

سلام به همه دوستان بادائی .
    میخوام یه رم 8 گیگ میکرو واسه ویو 2 بگیرم لطفا راهنمایی کنید از چه برندی با چه کلاسی باشه .
    ADATA-SanDisk-Trancend-KingMax
    بین این چهار برند کدومشون بهتره ( سرعتش بالا باشه ) اینجا من سه کلاس گیر آوردم 1و2و4 آیا از کلاس 4 بالاتر هم هست لطف کنین اگه قیمتش رو هم میدونین بگین .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت

پيش فرض

تفاوت خاصي ندارن ! صفحه نمايش ويو 1 3.3 اينچي هست و براي ويو2 3.7 اينچي يه زره هم كيفيت صفحه نمايش ويو1 بهتره

از لحاظ نرم افزاري هم نگران نباشيد ، براحتي ميتونيد آپديت كنيد .

انتخاب بين اين دو كاملا سليقه اي هست مثلا من ويو 1 رو پسند كردم
    طبق گفته ی دوستمون که گفتن سلیقه ای بید
    ولی اگه درستش رو بخواهی اینجوری بهت می گم
    اگه بخواهی رنگ سیاه سفید رو تو گوشیت واقعا سیاه ببنی باید ویو 1 بخری که super amo led بید
    اگه بخواهی تعداد رنگ های بیشتر و روشن تر ببنی ویو دو که super clear lcd هست
    تفاوتشون اینه
    البته تا دو تا صفحه در کنار هم نباشن و یک فایل اچ دی رو پخش کنی ایمجوری حس نمی شه وقت Lcd رنگ سیاه رو سیاه نشون نمی ده پیکسل ها روشن بیدن ولی توی amoleed که ویو یک بید تو نمی تونی بفهمی صفحه خاموشه یا روشنه چون تو رنگ مشکی یک جورایی پیکسل خاموش می شه و مصرف گوشی کمتر می شه
    و باتری بیشتری نگه می داره

من خودم ویو دو رو دوست داشتم و گرفتم

سوالی دیگه بود بازم بگید
    ممنون از دوستان
    پس یعنی اگه بخوام رنگ ها رو طبیعی طبیعی ببینم باید ویو 1 رو بردارم
    بعد من اینطوری فهمیدم از حرفتون : تو ویو 1 برای اینکه رنگ سیاه رو نشون بده پیکسل هارو خاموش میکنه .
    تا رنگ طبیعی به نظر برسه . ( درست گفتم؟)
    1.سرعتشون چطوره؟: دی ( عالی ؟، خوب؟، متوسط؟، بد ؟)
    2.بعد شمایی که ویو دارین بگین نرم افزار و بازی واسش خوب پیدا میشه؟
    3.اصلن بازی هاش مثل اندروید با کیفیت هستن؟
    4.اگه بخوام واسه بازی و برنامه روش اندروید بریزم ( تو ویو1 منظورمه) انتخاب خوبیه؟ یعنی بازی هارو به خوبی و با کیفیت پخش میکنه؟ سرعت گوشی چقدر میاد پائین؟
    5.فایل های ویدئویی با کیفیت 720p رو به خوبی پخش میکنه؟

بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

ممنون از دوستان
    پس یعنی اگه بخوام رنگ ها رو طبیعی طبیعی ببینم باید ویو 1 رو بردارم
    بعد من اینطوری فهمیدم از حرفتون : تو ویو 1 برای اینکه رنگ سیاه رو نشون بده پیکسل هارو خاموش میکنه .
    تا رنگ طبیعی به نظر برسه . ( درست گفتم؟)
    1.سرعتشون چطوره؟: دی ( عالی ؟، خوب؟، متوسط؟، بد ؟)
    2.بعد شمایی که ویو دارین بگین نرم افزار و بازی واسش خوب پیدا میشه؟
    3.اصلن بازی هاش مثل اندروید با کیفیت هستن؟
    4.اگه بخوام واسه بازی و برنامه روش اندروید بریزم ( تو ویو1 منظورمه) انتخاب خوبیه؟ یعنی بازی هارو به خوبی و با کیفیت پخش میکنه؟ سرعت گوشی چقدر میاد پائین؟
    5.فایل های ویدئویی با کیفیت 720p رو به خوبی پخش میکنه؟

بازم ممنون
    رفیق اگه بخواهی رنگ ها رو طبعی ببنی ویو 2 بهتره
    .ویو 1 رنگ سیاه سفید رو بهتر نشون می ده
    نوچ ولی یک جورایی درست می گی فقط برای رنگ مشکی رنگ های دیگه اش از Super clear lcd که ویو دو بید کمرنگ تره
    خوب من رفیقم گلکسی گرفت منم ویو دو وقتی کنار همین من یکم ناراحت می شم چون رنگ مشکی اون خیلی بهتره و یک جورایی واقعا سیاه بید ولی مال من چون پیکسل رو شن بید یکم نورش بیشتره و یک موج سفیدی روی خودش داره
    اما وقتی یک ویدیو می زاریم که تمام رنگی بید گوشی من رنگ ها رو بهتر نشون می ده و اون رفیقم یکم کم میاره ولی ویدیو که رنگ سیاه رو داره خوب معلومه اون
    همون صفحه ای که روی گلگسی اس بید روی ویو یک بید Super amo LED
    اگه نظر من رو بخواهی تو گوشی های جدید عالی رو می دم
    من در کنار کسانی که نوکیا یا اپل 4 داشتن وایسادم و یک جورایی کم نمی یاره و حال م یکنی من می گم عالی
    البته نظرم نصبت به این گوشی بید
    من خودم اول م یخواستم موتورا بگیرم ولی دیگه دیدم این خوفه
    اگه مصرفت کم باشه و برای یک 15 مینی تو مترو و اتوبوس و وقتی تو خونه حوصلت سر رفت خوبه ولی اگه خوره گیم باشی دیگه بخواهی تش رو در بیاری از تو روز 24 ساعت 32 ساعت پاش باشی الان بادا نمی تونه جوابت رو بده حدود چند ماه دیگه می تونه جوابت رو بده

اکا اگه اینترنت خفن داری و بازی رایگان بخواهی دانلود کنی و کرک نکنی مثل من باشی جوابت رو می ده اما اگه بخواهی بخوریش خوب کرک کنی حله چون بیشتر بازی های خفن گرافیکی پولی بید

شرمنده این رو می گم ولی بازی هایی که باسه ی بادا زده می شه البته منظورم پر حجماش بید از اندرویید سر تره چون بازی های بادا برای سری گوشی زده می شه نه همه

چی می گه بابا همون اسفالت 5 که اومده باسه ی اندروید اول روی ویو 1 نصب بود که مال بادا بود بعدش باسه ی اندروید اومد مثلا اسفالت رایگانه (البته تو کشور کره ) تو فروشگاش

اندروید الان بریزی چون هنوز خوب درستش نکردن خوب گوشیت کند می شه و کلا کنده طبق ویدیو هایی که من دیدم وقتی بک رو می زنی یک 3 ثانیه بعد کار م یکنه و یا البته کمتر
    البته یک بدی رو خود گوشی نمی تونی اندروید بریزی باید روی رم خارجیت اندروید بریزی

ببین این گوشی از نظر تشکیلات و همه چیز با galaxy s یکی بید و هیچ مشکلی تو سرعت و اینا نداره
    تنها مشکلی که من الان باهاش پیدا کردم این بود که با این سیستم عامل بادا 1.2 فایل های فلش تا 16 مگ ساپورت می شن و من فایل های بیشتر رو می ریزم جواب نمی ده
    و یک بدیش این بید که نمی تونی فایل های آفیس رو ویرایش کنی

بازم سوال داری بپرس من هرچی بلدم می گم
    امیدوارم کارت رو راه انداخته باشم

10. 2 کاربر از leon scott kendy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

سلام به همه دوستان بادائی .
    میخوام یه رم 8 گیگ میکرو واسه ویو 2 بگیرم لطفا راهنمایی کنید از چه برندی با چه کلاسی باشه .
    ADATA-SanDisk-Trancend-KingMax
    بین این چهار برند کدومشون بهتره ( سرعتش بالا باشه ) اینجا من سه کلاس گیر آوردم 1و2و4 آیا از کلاس 4 بالاتر هم هست لطف کنین اگه قیمتش رو هم میدونین بگین .
    سلام رفیق
    من خودم این ورو اون می گشتم برای اینکه یک رم خوب بگیرم تو فکرم بود یک 32 بگیرم و اونجا بحث می کردم که چه کلاسی بگیرم
    خوب ولی خوب بی خیال شدم و رم 8 ساندیسک گرفتم
    کلاسش هم دو بید
    کلاس دو سرعتش تا 7 یا 8 مگ بالا می ره ولی حالت عادی روی 4.5 مگ بید
    و سرعت 4 مگ بر ثانیه برای فایل های اچ دی خوبه یعنی نهایت سرعت فایل های پخش اچ دی و ضبطش بید
    اگه رمت بالا تر از 8 گیگ بید حتمی بهت می گم سری 4 بگیری اگه 8 بید سری 2 هم بسه و مشکلی نمی یاره
    من حتی گوشی رو به تلویزیون وصل می کنم و از توش فایل های فول Full Hd رو پخش م یکنم و هیچ کندی توش نمی بینم
    خوب وقتی کلاس بالا باشه سرعت نشون دادن عکس ها و اینجور چیز ها خوب بیشتر می شه
    تنها مشکلی که من از کلاس دو م یتونم بگیرم اینه که وقتی وارد گالری م یشوم و می گم همه چیز رو تو گوشی نشون بده یک 5 تا 10 ثانیه ای باید وایسم تا لود کنه همه رو
    اگه کلست بالا تر باشه این حرکت تند تره و زمانش کمتر می شه
    البته برای بازی ها و این ها هم فرقی نداره همین که بالای 4 مگ بید برای بازی ها بسه و مشکلی نمی یاره

رمت رو که خریدی تنها تستی که من می گم بکن بنداز تو گوشی و با کیفت HD یک دقیقه فیلم برداری کن و بعد همون رو پخش کن اگه ارور داد و این حرف ها سرعت رمت کمه اگه کند نشون می داد سرعت رمت بازم کمه
    خوب حالا بازم چیز گنگی بود بپرس

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت

پيش فرض

بازم ممنون
    اگه مصرفت کم باشه و برای یک 15 مینی تو مترو و اتوبوس و وقتی تو خونه حوصلت سر رفت خوبه ولی اگه خوره گیم باشی دیگه بخواهی تش رو در بیاری از تو روز 24 ساعت 32 ساعت پاش باشی الان بادا نمی تونه جوابت رو بده حدود چند ماه دیگه می تونه جوابت رو بده
    نه منکه خوره بازی نیستم اما از بازی هم با این سنم بدم نمیاد ( این اولین باریه که میخوام گوشی سیستم عامل دار بگیرم میخوام نهایت استفاده رو ببرم )
    گه اینترنت خفن داری و بازی رایگان بخواهی دانلود کنی و کرک نکنی مثل من باشی جوابت رو می ده اما اگه بخواهی بخوریش خوب کرک کنی حله چون بیشتر بازی های خفن گرافیکی پولی بید
    خب کرک کردن مشکلی نمیاره؟
    راستی بیشترین حجم بازی های خوبش میدونید چنده ؟ که مطمئن بشم بازیهاش خوبه مثل ایفون و اینا
    اینم جواب بدین ممنون میشم
    .فایل های ویدئویی با کیفیت 720p رو به خوبی پخش میکنه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

بازم ممنون

نه منکه خوره بازی نیستم اما از بازی هم با این سنم بدم نمیاد ( این اولین باریه که میخوام گوشی سیستم عامل دار بگیرم میخوام نهایت استفاده رو ببرم )

خب کرک کردن مشکلی نمیاره؟
    راستی بیشترین حجم بازی های خوبش میدونید چنده ؟ که مطمئن بشم بازیهاش خوبه مثل ایفون و اینا
    اینم جواب بدین ممنون میشم

ممنون
    خوب اگه همین قدر پول م یخواهی بدی این گوشی عالی بید و مطمعن باش ازش لذت می بری اما البته خبری هست که م یگن ویو 3 داره میاد

نه کرک کردن مشکلی پیش نمی یاره ولی من خوشم نمیاد زیاد کرک کنم و من شخصا این کار رو نمی کنم
    من بیشترین حجم بازی که دیدم برای حدود 1.2 گبگ لود یک بازی استراتژیک بود یادم نمی یاد دقیق بازیش چی بود ولی بالای 1 گیگ بود
    ولی بازی های عادیش که گرافیک خفن دارن از 500 مگ به بالا بید تا 800 اینا
    البته بازی های گرافیکی خفن و حجم پایین هم زیاد هست الان مثلا من یک بازی مثل فرار از زندان که گیر کردم توش 17 مگ بید ولی به هر کی نشون می دم میگه دمو بید
    از لحاظ خفن بودن واقعا خفن بید مشکلی نداری
    من الان خودم م یخوام بازی های حجم بالاش رو بگیرم ویندوز عوض کنم رایگاناش رو که حجم بالا دارن می گیرن
    این هفته خبرش رو می گم

بابا رفیق سوال های اینجوری نپرس این گوشی تنها چیزیش که می شه اهمیت نداره اینه چون مثل اب خوردن پخشش می کنه
    داره با این کیفیت فیلم برداری م یکنه بعدش می گه سرعت پخشش چه جوری بیدمی تونه ویدیو رو با پسوند 3gp به 720 تبدیل کنه بعد اینجوری می گی

تنها مشکلی که من تو کندی پخش کردن می بینم فایل های mkv بید که یکم طولش می ده حدود 1 یا 2 ثانیه و همین
    بازم بود بگو جواب بدیم از سوال اسون تا سخت اصلا سوال نداری یک چیزی بگو که خریدی مشکلی نداشته باش

14. این کاربر از leon scott kendy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •