ممنون
اون موضوع مشکل روشن شدن چراغ با باز کردن درها حل شد. (باید کلیدش رو تو موقعیت وسط میذاشتم)
درباره ی دزدگیر ، این دزدگیری که شما میگی چقدر هزینه داره ؟ اگر مدل کامل این دزدگیر رو بدی ممنون میشم.
ممنون
اون موضوع مشکل روشن شدن چراغ با باز کردن درها حل شد. (باید کلیدش رو تو موقعیت وسط میذاشتم)
درباره ی دزدگیر ، این دزدگیری که شما میگی چقدر هزینه داره ؟ اگر مدل کامل این دزدگیر رو بدی ممنون میشم.
من اول همین حدس رو زده بودم ، گفتم شاید اگه بگم بهت بر بخوره چون خیلی مورد ساده ای هستش(باید کلیدش رو تو موقعیت وسط میذاشتم)
من که مدل ساده اش (مدل BC2) رو بستم برام حدود 100 تومان در اومد خیلی هم راضی هستم (صندوق پرون + چشمی + مخلفات دیگه)این دزدگیری که شما میگی چقدر هزینه داره ؟ اگر مدل کامل این دزدگیر رو بدی ممنون میشم.
ولی مدل تصویریش (مدل FC3) امکانات بهتری داره ، فکر کنم حدود 200 تومان میشه
توی این لینک میتونی هر 3 مدل رو ببینی
البته من تلفن زدم شرکتش سفارش دادم ، سریع اومد جلوی خونه برام 20 دقیقه ای نصب کرد + گارانتیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدون هیچ دستکاری در سیستم برق ماشین (حتما باید بگی سوکت فابریک L90 میخوام ، فعلا هم فقط این دزدگیر تونسته سوکت فابریک برای L90 بسازه بقیه اگه گفتن دارند دروغ گفتن)
اگه نمیخوای مثل من پول اضافی ندی همون مدل ساده اش رو بگیر
Last edited by beauty; 12-05-2009 at 23:43.
این داستان صندوق پران L90 چی هست ؟ این دکمه ی صندوق پران که روی ریموت دزدگیر BC2 هست چکار انجام میده ؟ یعنی بدون نیاز به کلید و با فشار دادن کلید روی صندوق پران میشه صندوق رو باز کرد؟
اون چشمی و مخلفات همراه دزدگیر چیه؟
با فشار دادن دکمه میتونی بدون خاموش کردن ماشین در صندوق رو باز کنی
من مدتیه دنبال ال90 دسته دو میگردم ( پولم به اندازه خرید صفر نیست حوصله صبر کردن واسه این ثبت نامی ها رو هم ندارم ) ولی تو نمایشگاه ها و بنگاههای ماشین هم اثری از آثار این ماشین نیست
به نظرتون علتش چیه؟
Last edited by Aamoo; 31-05-2009 at 08:45.
اینکه تو بنگاهها دست دوی لوگان پیدا نمیشه به این خاطر هست که ماشین جدیدی هست و هنوز کسی تمایل به فروشش نداره! و اگر هم باشه خیلی کم هست و مشکوک!
و یک جمله ی معروف هم هست که میگه :
اگر میخوای نصف عمرت رو تو تعمیرگاه بگذرونی و تمام پولهات رو از دست بدی برو ماشین دست دو بخر!
من جای شما بودم یک پراید نو میخریدم تا اینکه لوگان دست دوم بخرم.
این تاپیک رو هم میتونی یک نگاهی بندازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
پراید های جدید اصلا کیفیت ندارند در کل در مقایسه با لوگان اصلاماشین خوبی نیستند اگر توان خرید لوگان را ندارید روآ بگیرید که خیلی بهتر از پراید است
سلام به همه دوستان
اين قاب تزئيني جلو پنجره براي مدلهاي LP هست فقط ؟؟؟
و ديگه اينكه مدلهاي CP آيا بلندگوي عقب دارن ؟
اگه منظورتون قاب با روکش کروم هست برای مدلهای E2 هست چه فول و چه نیمه فول
و همچنین فقط همین دو مدل بلندگوی عقب دارند ولی تو مابقی مدل ها فقط جاشو تعبیه کردند...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)