تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 69 اولاول ... 1252585960616263646566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 687

نام تاپيک: مباحث و مشکلات مربوط به نصب و اجرای برنامه های اندروید

در آغاز فعالیت kiyan1977's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران-خ ولیعصر

پيش فرض پیغام خطا

با سلام خدمت دوستان.
    من گوشیم سامسونگ گالکسی اس داز 2سیم و مدل S7562 هست. روت شده و رام چند بار نصب کردم و برای کارای مختلف. حرفه‌ای نیستم ولی کلا چون کامپیوتر و الکترونیک از علائقم هست خیلی بی تجربه نیستم. بعد از این همه کار کردن و یاد گرفتن از دوستانی مثل شما الان کارای گوشیمو خودم انجام میدم ولی یه مشکل هنوز سر جای خودش باقی است. اونم کم بود حافظه. خوب پارتیشن بندی کردم و link2sd نصب کردم و برنامه هارو link کردم ولی از حافظه اصلی حجمی آزاد نمیکنه این اولین سوال. دوم اینکه چرا بعضی از برنامه ها وقتی میخوام نصب کنم میگه حجم کافی نداری، مثلا اومدم برنامه FolderMount رو نصب کنم تا شاید بتونم با این فضا ایجاد کنم که دوباره همین پیغام رو داد در صورتی که من روی گوشیم فقط 5 برنامه کاربوردی نصب کردم همین و اصل پیغام دقیقش اینه: Free up some space and try again. من معنی این جملرو میدونم اما اصلا منطقی نیست چون برنامه های دیگرو نصب میکنه مثلا در همین شرایط من برنامه viber نصب میکنم که حجمش کم نیست. لطفا برای این دو سوال من دوستان تجربشونو بفر مایند. ممنون و با سپاس.
    دوستانی که در مورد این گوشی سوالی دی مورد روت و آنروت دارن در حد تجربم در خدمتم.
    1 چرا بعد از اینکه برنامه هارو با برنامه link2sd لینک میکنیم حافظه سیستم هنوز سر جاش هست و حجمی ازش آزاد نشده.
    2 پیغام خطای Free up some space and try again. به چه علت داده میشه در حالی که فقط 3 یا 4 برنامه کاربردی نصب هست و برنامه های دیگه نصب میشه فقط بعضی اینتوریه
    3 روش اد کردن برنامه ای به لیست SuperSu چگونه است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kane32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام دوستان من یک گوشی سامسونگ گلکسی مدل youngبا سیستم عامل اندروید 2.3.6 دارم لطفا بگید با چه نوع پچی میتونم این مدلو سیستم عاملشو ارتقا بدم و چه نرم افزارها یی لازم است در ضمن میخوام فریمویر کاستوم بریزم چون پچ رسمی برای این نوع گوشی اخریش 2.3.6 هست اگر اشتباه نکنم حال خواهش میکنم کمکم کنید مراحل کار نرم افزارها و چگونگیه این ارتقا را به بنده بگویید و راهنما ییم کنید دوستان گلم در ضمن الان فریمویر رسمی روش هست.
    Last edited by kane32; 05-10-2014 at 03:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kane32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان کسی نمیدانست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درود دوستان.
    در گوشی سامسونگ نیو3 بازی هایی که فایل APK و دیتا جدا هستند را چگونه اجرا می کنند.
    بازی اینستال میشود ولی وقتی می خواهد باز شود روی صفحه آدرس یک سایت می آید ولی میرود و بازی اجرا نمی شود.

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

درود دوستان.
    در گوشی سامسونگ نیو3 بازی هایی که فایل APK و دیتا جدا هستند را چگونه اجرا می کنند.
    بازی اینستال میشود ولی وقتی می خواهد باز شود روی صفحه آدرس یک سایت می آید ولی میرود و بازی اجرا نمی شود.
    سلام
    دوست عزیز بعضی از سایتا فایل دیتای بازیایی که با دیتا هستنو در کنار بازی برا دانلود قرار میدن!
    شما هم فایل نصبی و دیتا رو دانلود میکنی بعداز دانلود بازی رو نصب کنین و فایل دیتارو به حافظه گوشی و فولدر Android --> Data منتقل کنین و بعد بازی رو اجرا کنین (دیتا رو از حالت Rar در بیاریو بعد فولدر داخلشو کپی کنین)
    فقط یه نکته دیگه هم هست اینه که وارد فولدر Android شدین ممکنه دوتا فولدر به نام های Data و Obb باشه شما باید توجه کنین دیتای بازی ای که دانلود میکنین چی هست اگه Obb باشه باید به فولدر مربوطه منتقل بشه اگر هم دیدین ندارین همچین فولدری تو همون آدرس بسازین یه فولدر به همین نام!
    Last edited by runner; 11-10-2014 at 00:11.

6. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

همین کارو انجام دادم فایل دیتا رو با فولدرش که داخلش یک فایل obb بود داخل فولدر obb ریختم.
    فایل apk رو باید کجا قرار داد؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

همین کارو انجام دادم فایل دیتا رو با فولدرش که داخلش یک فایل obb بود داخل فولدر obb ریختم.
    فایل apk رو باید کجا قرار داد؟
    Apk پسوند فایل های اندرویدی هست که این یعنی فایل نصبی شما اون فایل رو نصب کنین رو گوشی کپی کنین تو یه فولدر تو گوشی و از گوشی روش کلیک کنین تا نصب بشه
    برای دیتا هم دقت کنین فولدری توش فایل obb هست رو کپی کنین یعنی فولدری که روش کلیک میکنین توش فایل obb باشه!!!

9. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من همین کارو کردم نصب هم شد ولی داخل بازی نمیشه بازی آسفالته اسمش وقتی اجراش میکنم اسم این سایت apkmania رو مینویسه بعد دوباره برمیگرده تو منو و هیچ اتفاقی نمیافتد.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

من همین کارو کردم نصب هم شد ولی داخل بازی نمیشه بازی آسفالته اسمش وقتی اجراش میکنم اسم این سایت apkmania رو مینویسه بعد دوباره برمیگرده تو منو و هیچ اتفاقی نمیافتد.
    شما موقع اجرای بازی اینترنت رو هم قطع کن -
    روش اجرای بازی های دیتا دار به این صورتی هست که بتون گفتم نکته دیگه به ذهنم نمیرسه!!!!!
    سعی کنین مسیر رو یه بار چک کنین و مراحل یک باره دیگه برین شاید جایی رو اشتباه رفتین

12. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام من یه گوشی اچ تی سی وایلدفایر دارم که برنامه تانگو روش نصب میشه ولی اجرا نمیشه باید چکار کنم . با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •