مخالفتتون بی مورده! به خاطره اینکه:
1- اعتبار هر تورنومنت بستگی به خیلی چیزا داره! یکی از مهمترین اونا تعداد تیم های شرکت کننده در اون تورنومنت هستش و تعداد بازی هایی هست که اون تیم ها انجام میدن (اون هم با تیم های مختلف)!
2- برای اثبات معتبر بودن یک جام از نظر فنی خیلی بهتره که از خود اون جام مایه گذاشت نه از یه جامه دیگه و پرداخت به نحوه صعود تیمی از یه سری تورنومنت دیگه به نیمه نهایی یا تک بازی فیناله تورنومنت هایی که اصله بحث و صحبته ماست!
(نمیشه که فرضا = سوپرکاپ آن است که سی ال بود پهلوان!
)
3- من از حرف شما اینطور برداشت کردم که فرضا جامی مثل سوپرکاپ اروپا از CL یا EL ارزشش بیشتره و همچنین دو بازی ای که قهرمان اروپا و امریکای جنوبی در جام جهانی باشگاه ها انجام می دهن، بهترین نحوه انتخاب تیم باشگاهیه برتر میانه قاره های مختلف هستش!
نمیدونم... شاید (تاکید میکنم شاید) استدلال شما اینه که فرضا اعتبار تک بازیه کامیونیتی شیلد از پریمیر لیگ و اف ای کاپ بیشتره! چون قهرمان این دو تورنومنت با هم مصاف می کنند!
دوست من! شما یه دو دوتا چهارتای ساده بکنی میبینی رسمی ترین تریبل در فوتبال از سه جام، حذفی لیگ و جام اروپایی به دست میاد نه از جام بین قاره ای و....!
الان به نظر شما اعتبار قهرمانی در بوندسلیگا بیشتره یا قهرمانی در سوپر کاپ اروپا یا جام جهانی باشگاه ها؟؟؟!!
نتیجه گیری کلی: به نظر من رئالی که افتخارات CLش از همه بیشتره، حقیقتا در زمینه بین المللی پر افتخارترین تیم اروپایی و یا شاید جهانی هستش! مطمئن باشید من نه عاشق رئالم و نه متنفر از میلان (البته رو این دومیه میتونید یه کوپولو شک کنید!
.gif)
.gif)
)
قسمت بولد شده:
با کمال احترام باید صریح بگم کنایه ی تکراری و تاریخ مصرف گذشته ای بود!! نبش قبر نمیکنم! فقط یه صحبت کوچیکی بر مبنای نامه سرگشاده!! راجع به بخش بولد شده میکنم:
طرفدار تیمی که ده نفره شدن منچستر رو عامل اصلی حذف منچستر از CL پارسال نمیدونه و اونو توجیه مناسبی و منطقی ای از سوی هواداران این تیم نمیدونه، چطور میتونه عواملی، خارج از زمین بازی رو، که سند قطعی ای راجع به صحت اون ها وجود نداره را دلیل و توجیه (فک کنم اصلی ترین توجیه) شکست بایرن در فینال CL10 قلمداد کنه؟!!
قربون همتون
.gif)
.gif)
یاعلی
.gif)