تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 107 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مخالفتتون بی مورده! به خاطره اینکه:
    1- اعتبار هر تورنومنت بستگی به خیلی چیزا داره! یکی از مهمترین اونا تعداد تیم های شرکت کننده در اون تورنومنت هستش و تعداد بازی هایی هست که اون تیم ها انجام میدن (اون هم با تیم های مختلف)!

2- برای اثبات معتبر بودن یک جام از نظر فنی خیلی بهتره که از خود اون جام مایه گذاشت نه از یه جامه دیگه و پرداخت به نحوه صعود تیمی از یه سری تورنومنت دیگه به نیمه نهایی یا تک بازی فیناله تورنومنت هایی که اصله بحث و صحبته ماست! (نمیشه که فرضا = سوپرکاپ آن است که سی ال بود پهلوان!)
    3- من از حرف شما اینطور برداشت کردم که فرضا جامی مثل سوپرکاپ اروپا از CL یا EL ارزشش بیشتره و همچنین دو بازی ای که قهرمان اروپا و امریکای جنوبی در جام جهانی باشگاه ها انجام می دهن، بهترین نحوه انتخاب تیم باشگاهیه برتر میانه قاره های مختلف هستش!
    نمیدونم... شاید (تاکید میکنم شاید) استدلال شما اینه که فرضا اعتبار تک بازیه کامیونیتی شیلد از پریمیر لیگ و اف ای کاپ بیشتره! چون قهرمان این دو تورنومنت با هم مصاف می کنند!
    دوست من! شما یه دو دوتا چهارتای ساده بکنی میبینی رسمی ترین تریبل در فوتبال از سه جام، حذفی لیگ و جام اروپایی به دست میاد نه از جام بین قاره ای و....!
    الان به نظر شما اعتبار قهرمانی در بوندسلیگا بیشتره یا قهرمانی در سوپر کاپ اروپا یا جام جهانی باشگاه ها؟؟؟!!

نتیجه گیری کلی: به نظر من رئالی که افتخارات CLش از همه بیشتره، حقیقتا در زمینه بین المللی پر افتخارترین تیم اروپایی و یا شاید جهانی هستش! مطمئن باشید من نه عاشق رئالم و نه متنفر از میلان (البته رو این دومیه میتونید یه کوپولو شک کنید!)
    قسمت بولد شده:
    با کمال احترام باید صریح بگم کنایه ی تکراری و تاریخ مصرف گذشته ای بود!! نبش قبر نمیکنم! فقط یه صحبت کوچیکی بر مبنای نامه سرگشاده!! راجع به بخش بولد شده میکنم:
    طرفدار تیمی که ده نفره شدن منچستر رو عامل اصلی حذف منچستر از CL پارسال نمیدونه و اونو توجیه مناسبی و منطقی ای از سوی هواداران این تیم نمیدونه، چطور میتونه عواملی، خارج از زمین بازی رو، که سند قطعی ای راجع به صحت اون ها وجود نداره را دلیل و توجیه (فک کنم اصلی ترین توجیه) شکست بایرن در فینال CL10 قلمداد کنه؟!!
    قربون همتون
    یاعلی
    مطمئنا سطح جام باشگاهای اروپا خیلی بالاتر از جام باشگاهای جهان هستش ولی من هنوز عقیدم اینه تیمی که میاد تو CL قهرمان میشه این شانسو برای خودش ایجاد میکنه که توی تورنومنتای دیگه با تیمای ضعیف تر از خودش بازی کنه و به جاماش اضافه کنه و زحمت اصلیو با قهرمان شدن توی قوی ترین تورنومنت باشگاهی جهان کشیده.
    شما به عنوان یه طرفدار اینتر مسلما خوشحال شدی از قهرمان شدن تو جام باشگاهای جهان،ماهم نیومدیم تیکه بندازیم که هنر کردید تیپی مازمبه کنگو رو بردید و قهرمان شدید چون به هر حال اینتر با قهرمان شدن تو cl این فرصتو واسه خودش درست کرده بود.

درباره نتیجه گیری کلیتون:رئال 9قهرمانی CL داره که 5تاش مال 5دوره ابتدایی جام باشگاها بوده،کافیه یه دور یه نگاهی به تیمایی که اون موقع تو کاپ شرکت میکردن بکنید،تیمایی که الان دیگه هیچ اثری ازشون نیست تو سطح اول فوتبال.
    رئال توی 5دوره اول 5بار قهرمان شد ولی توی 50دوره بعد 4بار قهرمان شد،در حالی که به طور مثال میلان طی 22دوره قبلی 45بار قهرمان شده.واقعا چرا؟
    میتونه دلیلی به جز این داشته باشه که رئال نتونست سطح تیم قدرتمندیو که اون موقع با بازیکنایی مثل پوشکاش و دی استفانو داشت و همه تیمای بی نام و نشون رو درهم میکوبید و راحت قهرمان میشد هماهنگ با بالارفتن سطح بازیا بالا بکشه؟
    تیمی که ثبات داشته باشه شایستگی بیشتری داره واسه عناوین مختلف.
    پی نوشت:اینم بگم که رئال توی قهرمانی توی فرمت جدید جام باشگاها یا همون چمپیونزلیگ از نظر قهرمانی با 3قهرمانی برابر هستش با میلان ولی در کل ثبات تیمی میلان از نظر قهرمانی بیشتر بوده.

به نظر من مبدا فوتبال مدرن از دهه هفتاد هستش و افتخارات مربوط به قبل ازین دوره زیاد ارزش بحث نداره چه در سطح جام جهانی چه جام باشگاها(این شامل یه قهرمانی آلمان تو جام جهانی هم میشه پس فک نکنید از روی قصد و غرض و کوچیک کردن سایر تیما همچین حرفایی رو میزنم)

درباره قسمت بولد شده:اتفاقا من هیچ قصد و غرضی از زدن اون حرف نداشتم و اصلا هم کنایه یا نامه سرگشاده نبودش،خوبه گفتم جدا از کلیه این بحثا.بنابراین جوابتونم نمیدم چون قبلا به قدر کافی بحث کردم راجع بهش و حوصله ادامه دادنشم ندارم.
    Last edited by بردیا; 31-01-2011 at 13:21.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گزارش تصویری: مصدومیت شدید لگروتالیه

سایت گل- در جریان دیدار میلان و لاتزیو، نیکلا لگروتالیه ،خرید جدید روسونری، به شدت مصدوم شد. ازناحیه پیشانی دچار خونریزی شد و پزشکان،
    با استفاده از محافظ های ویژه پزشکی و با نگرانی از اینکه مبادا او دچار ضایعات نخاعی یا استخوانی شده باشد، او را از زمین خارج کردند
    این مصدومیت در پی برخورد او با لیبور کوزاک ،فوروارد لاتزیو اتفاق افتاد

محتوای مخفی: منبع 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

باری صفر – اینتر 3: اینتر به رتبه سوم رسید

سایت گل – اینتر در ورزشگاه سان نیکولا توانست باری را سه بر صفر ببرد.

باری در نیمه اول توپ و میدان را در اختیار داشت و اینتر در اواخر این نیمه توانست دست به حمله بزند، ولی با دفاع مستحکم باری روبرو شد.

باری در نیمه دوم هم بازی را در اختیار گرفت، اما در دقیقه 61 گل خورد. ساموئل اتوئو، توپ را از بین آندره‌آ ماسیلو و کمیل گلیک به حسین خرجه سپرد تا این هافبک تازه‌وارد از فاصله 6 متری گل اول را بزند.

باری پس از گل خرجه تلاش کرد بازی را به تساوی بکشاند، اما در نهایت با دو گل دقایق 94 و 96 جیامپائولو پاتزینی و وسلی اسنایدر شکست خورد.

در جریان بازی، کریستین چیوو به مارکو روسی مشت زد ولی داور صحنه را ندید. البته به نظر می رسد چیوو با بازبینی تصاویر ضبط شده محروم شود.

باری با پنج امتیاز فاصله با تیم نوزدهم، در قعر جدول قرار دارد و اینتر در رده سوم است و تنها ناپولی و میلان را بالای خود می‌بیند؛ آنها یک بازی کمتر هم انجام داده‌اند.

---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------

گانتز: ایبرا و کاسانو میلان را قهرمان می‌کنند

سایت گل – مائوریتسیو گانتز، مهاجم سابق میلان می‌گوید زلاتان ایبراهیموویچ و آنتونیو کاسانو، ستاره‌های میلان، راه را برای فتح اسکودتو هموار خواهند کرد.

او گفته است: «تا حالا میلان نشان داده قوی‌ترین تیم لیگ است و خرید ایبراهیموویچ هم نقطه روشن آنها بود. او تا انتهای فصل امتیازات بسیار زیادی برای تیم کسب خواهد کرد. او بازیکنی کامل است، تیم را به پیش می‌راند و همیشه حاضر است.»

میلان مقابل لاتزیو به تساوی بدون گل رسید، اما گانتز نگران نیست: «ایبرا موقعیت‌هایی عالی داشت، اما بداقبال بود. میلان پتانسیل فتح لیگ را دارد. آنها تیمی فشرده هستند و بازیکنان بزرگی دارند. این هدفی است که آنها سال‌ها گم کرده بودند.»

آمدن کاسانو هم قدرتی اضافی به میلان می‌بخشد: «به نظرم او و ایبرا زوجی کامل هستند. کاسانو گل می‌زند و گل می‌سازد. او استعدادی ویژه است.»

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بازهم ماتراتزي را روانه بيمارستان مي كنم!!
    ابرا به سبك خود جواب ماركو ماتراتزي را داد ...
    چندي پيش ماركو ماتراتزي مدافع اينتر عنوان كرده بود كه ميلان از ترس اينتر است كه رو به تقويت تيمش آورده و زلاتان در جواب او گفته بود كه اين چنين نيست ...

اما بار بعدي كه مجددا ماتراتزي در مصاحبه اي عنوان كرده بود : ميلان را با همه ي خريد هاي ريز و درشتش در بازي برگشت مي بريم و اينبار ابرا سخن هم تيمي سابقش را تحمل نكرد و گفت :

اگر اين نيمكت نشين هميشگي خيلي دلش كتك مي خواهد مي توانم همان طور كه در بازي رفت او را نقش زمين كردم مجددا همين كار را بكنم.

ابرا در پايان حرفش با تمسخر گفت :

همينجا از ماركو به خاطر پنالتي اي كه در بازي رفت به ميلان داد تشكر مي كنم.
    کد:
    !!

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مصاحبه مطبوعاتی ماکسی آلگری پیش از بازی فردا شب برابر جنوا در قالب هفته 24 سری آ ایتالیا...

ماکسی آلگری سرمربی موفق این روزهای روسونری که توانسته پس از چندین سال دوری روسونری ها را که با صدر سری آ بیگانه بودند آشتی دهد در صحبت های اعلام کرد که از عملکرد پاتو بسیار خوشحال است و به هیچ وجه نگران اینتر نیست.
    او گفت " هیچ تیمی را نمی توان تصور کرد که در کورس رقابت با ما برای فتح اسکودتو نمی باشد"

روسونری ها در حال حاضر با 5 اختلاف امتیاز نسبت به نزدیکترین تعقیب کننده یعنی ناپولی در صدر جدول به سر می برند اما از طرفی اینتر این روزها که عملکرد خوبی داشته توانسته خود را تا رده سوم بالا بکشد و به نظر می رسد این می تواند یک وزنه روحی سنگین برای میلانی ها باشد.

آلگری در این باره به خبرنگاران چنین گفت :
    آیا اینتر ما را نگران و مظطرب می کند؟ "به هیچ وجه نه,ما هیچ وقت فکر نکردیم تنها مدعی سری آ ایتالیا هستیم و تیم های دیگر هم شانس قهرمانی در سری آ را دارند.ما در سخت ترین زمان هستیم و در مرحله مهمی از این فصل قرار داریم.هنوز 15 بازی باقی مانده است و ما باید تا آن جا که ممکن است پیروزی کسب کنیم تا فاتح اسکودتو لقب گیریم."
    او ادامه داد :
    "اگر میلان خواهان برد است پس باید تنها بر روی بازی های خود تمرکز کنیم.من از اینکه با 5 اختلاف امتیاز نسبت به ناپولی و 4 امتیاز(با احتساب برد 1 بازی معوقه)نسبت به اینتر در صدر قرار داریم راضی هستم."

"پیش از انکه ما منتظر این باشیم که دیگر رقبان ما چکار می کند و به تماشای آن ها بنشینیم من ترجیح می دهم به بازی خود در سری آ,کوپا ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا بدون رویاپردازی به افق های دور فکر کنیم و مشغول باشیم.
    از طرفی زمانی که لیگ متعادل و رقابت نزدیکتر است سرگرم کننده و لذت بخش تر است."

با توجه به انتقاد اخیر برخی رسانه ها از بازی های پاتو به نظر می رسد که در بازی یکشنبه شب برابر جنوا زوج آنتونیو کاسانو و زلاتان ایبراهیموویچ به میدان بروند.

آلگری در این باره گفت :
    "او خوب و خوشحال است,بنابراین با پاتو هیچ گونه اختلافی وجود ندارد.او جوان و بازیکن فوق العاده سرعتی است بنابراین او به ماند دیگر ان فقط نیاز به تمرین,تلاش و آموزش دارد
    این را هم نباید فراموش کنیم او به دلیل مصدومیت نتوانسته بازی های زیادی در این فصل انجام دهد اما با این حال او موفق شده 8 گل در سری آ و 2 گل در جام حذفی به ثمر برساند.
    او فقط نیاز به کمی تمرکز دارد و با گذشت زمان در کنار ایبرا بهبود خواهد یافت و پیشرفت می کند".

ماریو بالوتلی؟
    "من پاتو را دارم و قصد دارم او را نگه دارم,او به زودی به فرم ایده آل خود خواهد رسید,مثل تمام بازیکنانی که به تازگی از بند مصدومیت رهایی می یاند او فقط به کمی زمان احتیاج دارد"

---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------

مصاحبه مطبوعاتی ماکسی آلگری پیش از بازی فردا شب برابر جنوا در قالب هفته 24 سری آ ایتالیا...

ماکسی آلگری سرمربی موفق این روزهای روسونری که توانسته پس از چندین سال دوری روسونری ها را که با صدر سری آ بیگانه بودند آشتی دهد در صحبت های اعلام کرد که از عملکرد پاتو بسیار خوشحال است و به هیچ وجه نگران اینتر نیست.
    او گفت " هیچ تیمی را نمی توان تصور کرد که در کورس رقابت با ما برای فتح اسکودتو نمی باشد"

روسونری ها در حال حاضر با 5 اختلاف امتیاز نسبت به نزدیکترین تعقیب کننده یعنی ناپولی در صدر جدول به سر می برند اما از طرفی اینتر این روزها که عملکرد خوبی داشته توانسته خود را تا رده سوم بالا بکشد و به نظر می رسد این می تواند یک وزنه روحی سنگین برای میلانی ها باشد.

آلگری در این باره به خبرنگاران چنین گفت :
    آیا اینتر ما را نگران و مظطرب می کند؟ "به هیچ وجه نه,ما هیچ وقت فکر نکردیم تنها مدعی سری آ ایتالیا هستیم و تیم های دیگر هم شانس قهرمانی در سری آ را دارند.ما در سخت ترین زمان هستیم و در مرحله مهمی از این فصل قرار داریم.هنوز 15 بازی باقی مانده است و ما باید تا آن جا که ممکن است پیروزی کسب کنیم تا فاتح اسکودتو لقب گیریم."
    او ادامه داد :
    "اگر میلان خواهان برد است پس باید تنها بر روی بازی های خود تمرکز کنیم.من از اینکه با 5 اختلاف امتیاز نسبت به ناپولی و 4 امتیاز(با احتساب برد 1 بازی معوقه)نسبت به اینتر در صدر قرار داریم راضی هستم."

"پیش از انکه ما منتظر این باشیم که دیگر رقبان ما چکار می کند و به تماشای آن ها بنشینیم من ترجیح می دهم به بازی خود در سری آ,کوپا ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا بدون رویاپردازی به افق های دور فکر کنیم و مشغول باشیم.
    از طرفی زمانی که لیگ متعادل و رقابت نزدیکتر است سرگرم کننده و لذت بخش تر است."

با توجه به انتقاد اخیر برخی رسانه ها از بازی های پاتو به نظر می رسد که در بازی یکشنبه شب برابر جنوا زوج آنتونیو کاسانو و زلاتان ایبراهیموویچ به میدان بروند.

آلگری در این باره گفت :
    "او خوب و خوشحال است,بنابراین با پاتو هیچ گونه اختلافی وجود ندارد.او جوان و بازیکن فوق العاده سرعتی است بنابراین او به ماند دیگر ان فقط نیاز به تمرین,تلاش و آموزش دارد
    این را هم نباید فراموش کنیم او به دلیل مصدومیت نتوانسته بازی های زیادی در این فصل انجام دهد اما با این حال او موفق شده 8 گل در سری آ و 2 گل در جام حذفی به ثمر برساند.
    او فقط نیاز به کمی تمرکز دارد و با گذشت زمان در کنار ایبرا بهبود خواهد یافت و پیشرفت می کند".

ماریو بالوتلی؟
    "من پاتو را دارم و قصد دارم او را نگه دارم,او به زودی به فرم ایده آل خود خواهد رسید,مثل تمام بازیکنانی که به تازگی از بند مصدومیت رهایی می یاند او فقط به کمی زمان احتیاج دارد"

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

منبع:

کد:
    پیری و هزار دردسر من جمله فراموشی

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بازم مساوی کرد میلان...
    اوضاع بشدت وخیم شد دو هفته پشت سر هم مساوی
    ببینیم نتیجه رم و اینتر چی میشه!!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خداکنه رم رو ببریم! برد تو بازی امشب (یه ربع دیگه) بی نهایت مهمه! چون با پیروزی میتونیم قدم بزرگی واسه رسیدن به میلان و ایضا قهرمانی برداریم! ایشالا که میبریم...

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

چقدر سایت کند شده! 10 مین پیش یکی زدیم! ماشالا اینتر!
    W. Sneijder 3'

---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------

eeeee.... همین الان گل خوردیم!
    1-1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •