آره خیلی پایه بود !اسمش چیه ؟!
آره خیلی پایه بود !اسمش چیه ؟!
شواین اشتایگر: زین الدین زیدان الگو و سمبل من است
باستین شواین اشتایگر زین الدین زیدان را سمبل خود قرار داده و اعلام کرده که شکست در بازیهای بزرگ،نقطه الهام بخشی در زندگی است.
سایت گل – باستین شواین اشتایگر، ستاره آلمانی بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان در صحبتهایی از انگیزه هایش برای بازی کردن می گوید.
شواین اشتایگر در صحبتهایی به Abendzeitungگفت: «من از شکست ها انگیزه می گیرم. در مرحله نیمه نهایی جام جهانی مقابل اسپانیا و یا با شکست مقابل اینتر در فینال لیگ قهرمانان اروپا انگیزه های زیادی می گیرم.»
شواین اشتایگر در پاسخ به پرسشی در رابطه با افرادی که برزندگی فوتبالی او تاثیرگذار بوده اند، در کمال تعجب با نادیده گرفتن اسطوره هایی مثل لوتار ماتئوس و میشائیل بالاک از زین الدین زیدان به عنوان منشایی برای الگو گرفتن نام برد و گفت: «قطعا زیدان. اریک کانتونا هم همین طور ولی من همیشه آرامشم را حفظ می کنم. او هم اشتباه عجیبی انجام داد ولی مجبور بود.»
شواین اشتایگر با اندکی بدشانسی شانس قهرمانی با تیم ملی آلمان در رقابتهای جام جهانی 2006 و 2010 و یورو 2008 را از دست داد ولی در بوندس لیگا و باباشگاه بایرن مونیخ موفقیتهای زیادی را کسب کرد.
2011/1/15کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بکنباوئر: مورینیو بیسواد و گستاخ است
او به مربی رئال مادرید به دلیل رفتار متکبرانهاش و بیاحترامیاش نسبت به دیگران حمله کرده است.
سایت گل – فرانس بکنباوئر، رییس افتخاری بایرن مونیخ به شدت به ژوزه مورینیو به دلیل رفتار تهاجمیاش تاخته است.
او گفته: «مورینیو فردی گستاخ و بدون تحصیلات است. این که پالتوهای کشمیری میپوشد دلیل نمیشود جنتلمن باشد.»
بکنباوئر همچنین گفت مربی سابق اینتر شایسته برنده شدن عنوان مربی سال فیفا نبود: «کاپیتانها و مربیان سرتاسر دنیا گفتند مورینیو بهترین نتایج را با منابعی کمتر از رقیبان گرفته، اما او در راه رسیدن به این اهداف فردی گستاخ و بیسواد بوده.»
اسطوره آلمانی همچنین به شکست پنج بر صفر رئال مادرید مقابل بارسلونا هم کنایهای زد: «همین مربی مگر نبود که در پاییز بدترین تحقیر را متحمل شد و در نوکمپ پنج بر صفر باخت، آن هم در جشنوارهای از پاس و فوتبال فانتزی از طرف بارسلونای پپ گواردیولا؟ آنجا بود که ذهنیت تهاجمی چیره شد.»
2011/1/15کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یورگن کلوپ
برنامه دیدارهای هفته هجدهم بوندس لیگا- مصاف صدرنشین با تیم رده سومی
هفته هجدهم بوندس لیگا از امشب با برگزاری یک دیدار آغاز می شود
سایت گل- رقابتهای هفته هجدهم بوندس لیگا از امشب با برگزاری 1 دیدار آغاز می شود. در این دیدار که مهمترین دیدار این هفته نیز به حساب می آید میان دو تیم بایرلورکوزن و بوروسیا دورتموند برگزار خواهد شد.
هفته هجدهم رقابتها در حالی آغاز می شود که درپایان هفته هفدهم رقابتها، بوروسیا دورتموند با 43 امتیاز در صدر جدول قرار قرار دارد. ماینتس با 33 امتیاز در رده دوم قرار گرفته.بایرلورکوزن هم با 33 امتیاز و تفاضل گل کمتر در رده سوم است و تیمهای هانوفر با 31 و بایرن مونیخ با 29 امتیاز در رده های بعدی هستند.
برنامه دیدارهای این هفته بوندس لیگا بدین ترتیب است:
جمعه 24 دی (14 ژانویه)
بایرلورکوزن –بوروسیا دورتموند (ساعت 23 )
شنبه 25 دی (15 ژانویه)
نورنبرگ- مونشن گلادباخ (ساعت 18)
اشتوتگارت – ماینتس (ساعت 18)
وردربرمن – هوفنهایم (ساعت 18)
ولفسبورگ – بایرن مونیخ (ساعت 18)
سن پائولی- فرایبورگ (ساعت 18)
شالکه – هامبورگ ( ساعت 21)
یکشنبه 26 دی (16 ژانویه)
اینتراخت فرانکفورت – هانوفر (ساعت 18)
کایزرسلاترن – کلن (ساعت 20)
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
بایر لورکوزن 1 – بروسیا دورتموند 3: دورتموند به صدرنشینی قدرتمندانه خود ادامه میدهد
دو گل گروسکروتس و یک گل گوتزه پیروزی دورتموند را رقم زد.
سایت گل – توفان گل در اوایل نیمه دوم، دورتموند بدون شینجی کاگاوا را به برد سه بر یک در خانه لورکوزن رساند تا فاصله آنها در صدر جدول سیزده امتیاز شود.
دفاع لورکوزن پیش از گل اول دورتموند عالی کار کرده بود تا این که کوین گروسکروتس در دقیقه 49 گل اول را زد. دانیل شواب نتوانست اوت بلند دورتموندیها را دفع کند و در واقع ضرب توپ را گرفت و باعث شد گروسکروتس به سادگی گل اول را بزند.
دورتموند در دقیقه 53 به گل دوم رسید. روبرت لواندوفسکی روی ضربه دروازه ضربه سر را بالاتر از اشتفان راینارتس زد. مانوئل فردریش روی نحوه زمین خوردن توپ اشتباه کرد و گروسکروتس پشت سر او ناگهان ظاهر شد و توپ را گرفت و با ضربهای زیرکانه گل دوم را زد.
دو دقیقه بعد، گروسکروتس روی پرتاب اوتی دیگر، در یک تکل برنده شد و توپ را به ماریو گوتزه سپرد تا او در مصاف تک به تک با رنه آدلر گل سوم را هم بزند.
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
انتقاد کان از فان خال در بکارگیری کرافت درترکیب اصلی
اولیورکان درک نمی کند که آیا توماس کرافت به آمادگی لازم برای حضور در ترکیب اصلی باواریایی ها رسیده باشد
سایت گل- لوئیس فان خال مربی بایرن مونیخ اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده که تصمیم دارد تا جای هانس یورگ بوت، دروازه بان باتجربه تیمش را به توماس کرافت، دروازه بان جوان بایرن بدهد ولی اولیور کان، اسطوره تیم ملی آلمان در صحبتهایی اعلام کرده که کرافت هنوز در اوج آمادگی برای حضور در ترکیب اصلی بایرن نیست
کان در صحبتهایی به بیلد گفت:« این غیر ممکن است که بگوئیم که آیا این تصمیم درستی است که کرافت را دروازه بان شماره 1 بایرن نامید یا خیر. این احتمال می رود که عملکرد او خارق العاده باشد و شاید هم نتواند عملکرد مثبت و موثری داشته باشد.»
کان ادامه داد:« این برای او خیلی سرنوشت ساز است تا بتواند فشار حضور در ترکیب اصلی تیم را تحمل کند.این بزرگترین ریسک در این شرایط است.همه ما از توانایی های بوت آگاهیم و می دانیم که چطور با فشارها کنار می آید.او تجربه فراوانی دارد و می داند که چطور باید با چنین شرایطی دست و پنجه نرم کند.»
کرافت اولین بازی اش به عنوان بازیکن فیکس در ترکیب بایرن را روز پانزدهم ژانویه مقابل وولفسبورگ انجام خواهد داد.
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
کلوپ:شایسته پیروزی مقابل لورکوزن بودیم
مربی بوروسیا دورتموند درصحبتهایی از پیروزی تیمش مقابل لورکوزن ابراز رضایت کرد
سایت گل- یورگن کلوپ، مربی بوروسیا دورتموند از برد 1-3 شاگردانش مقابل بایرلورکوزن در بی آرنا واقعا راضی و خوشحال بود.
در پایان این مسابقه، کلوپ در صحبتهایی به اسکای گفت:« ما مقابل لورکوزن فوتبالی را به نمایش گذاشتیم که در نیمه اول فصل هم شاهد آن بودیم و به شایستگی به پیروزی رسیدیم. این کاملا واضح بود که ما در دیدار جمعه شب، بازی بزرگی را با توجه به روندمان در این فصل به نمایش می گذاریم ولی هنوزهم فصل سختی را پیش رو داریم.»
این پیروزی باعث شد تا بوروسیا دورتموند با اختلاف 13 امتیازی نسبت به تیمهای ماینتس و لورکوزن در صدر جدول بوندس لیگاقرار بگیرد.
روبن اومد
ولی فرانک مصدوم شد خفن
ای خداااااااااااا
خانواده هم نشستن فارسی1 میبینن نمیزارن ما نیمه دوم بازیو ببینیم.
گویا بازی 1-1 شده.... خاک بر سرا دقیقه 86 گل خوردن
بایرن رو هم مولر زده
فیلیپ لام هم پنالتی خراب کرده... از اون ور گرافیته هم همینطور که پنالتی اونو کرافت گرفته... گفتم این بشر آینده داره میگین نه
مثه اینکه ریبری باز هم از قوزک با مصدوم شده... شانس نداره
+
![]()
Last edited by Masoud King; 15-01-2011 at 20:34.
ای بابا ریبری دوباره به فنا رفت یعنی ؟!!. ایشالا که زیاد جدی نباشه
.
.
بابا این کرافت نیمه اول رو من نگاه کردم اعصابم بهم ریخت
روی ضربه سرا افتضاح بود
مثل ماست وایمیساد نگاه میکرد،یه گل خیلی ضایع هم از روی یه ضربه ایستگاهی خورد که مقصر صددرصدش خودش بود ولی شانس اورد کمک داور اشتباهی افساید گرفته
امیدوارم از بازی بعد دوباره بوت رو بزاره
این بازی روش خیلی فشار بودبابا این کرافت نیمه اول رو من نگاه کردم اعصابم بهم ریخت
روی ضربه سرا افتضاح بود
مثل ماست وایمیساد نگاه میکرد،یه گل خیلی ضایع هم از روی یه ضربه ایستگاهی خورد که مقصر صددرصدش خودش بود ولی شانس اورد کمک داور اشتباهی افساید گرفته
امیدوارم از بازی بعد دوباره بوت رو بزاره
همه می خواستن ببینن کرافت چکار میکنه و چطوری از پس این کار بر میاد..مطمئنا تو بازی های بعدی راحت تر بازی میکنه
بایرن تو لیگ که دیگه مطمئن قهرمان نمیشه و رسیدن به لیگ قهرمانان هم میشه بدون مشکل خاصی بدست آورد... پس چرا فن خال از همین فصل دروازه بان مطمئن فصل بعد رو آماده نکه و مورد محک قرارش نده؟!
فن نيستلروي: براي پاسخ به پيشنهاد رئال بايد بيشتر فكر كنم
مدير ورزشي هامبورگ نيز تاكيد كرد كه اين مهاجم هلندي هنوز با اين باشگاه قرارداد دارد
سايت گل- رود فن نيستلروي، مهاجم هلندي هامبورگ، از پيروزي 1-0 روز گذشته تيمش مقابل هامبورگ اظهار رضايت كرد.
او در گفتگو با شبكه زد دي اف گفت:" ما با شايستگي به پيروزي رسيديم. البته هنوز خيلي خوب نيستيم، اما باز هم بهتر از شالكه بازي كرديم. ما در ضد حملات خوب نبوديم وگر مي توانستيم 3-0 يا 4-0 پيروز شويم."
اين مهاجم 34 ساله كه در يك روز گذشته شايعات زيادي در مرود بازگشتش به رئال مادريد منتشر شده، در اين مورد گفت:" بايد در اين مورد بايد بيشتر فكر كنم و براي همين به يك روز تعطيل خوب نياز دارم. اين اتفاق اصلا آسان نيست. تا به حال هيچ كدام از تيم هاي قديمي ام به دنبال من نبوده اند."
پيش از اين گفته مي شد كه نيستلروي باشگاه هامبورگ را تهديد كرده كه اگر اجازه رفتن به باشگاهي ديگر را به او ندهند، او ديگر براي اين تيم بازي نخواهد كرد اما بازي خوبش در ديدار مقابل شالكه نشان داد كه او رابطه اش را با اين باشگاه ترميم كرده است.
باستين رينهارد، مدير ورزشي هامبورگ نيز گفت:" البته اين براي هر بازيكني افتخار است كه از رئال مادريد پيشنهاد داشته باشد. اما ما هنوز هيچ پيشنهادي دريافت نكرده ايم. زمان در حال سپري شدن است و به پايان وقت نقل و انتقالات نزديك مي شويم.
فن نيستلروي مي داند كه رئالي ها به دنبال او هستند اما از سوي ديگر او مي داند كه با هامبورگ قرارداد دارد."
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
مربی ماینتس ناراحت از شکست مقابل اشتوتگارت
توماس توشل از تماشای شکست 0-1 تیمش مقابل اشتوتگارت به شدت ناراحت شده است
سایت گل- توماس توشل، مربی ماینست نمی تواند شکست 0-1 تیمش مقابل اشتوتگارت را باور کند.
در پایان این مسابقه، توشل به اسکای گفت:« اگر من به آمار و ارقام مسابقه نگاه کنم، ما شوت به گلهای بیشتری داشتیم و در دوئلهای بیشتری به برتری رسیدیم. ما در زمان بیشتری توپ و میدان را در اختیار داشتیم و پاسهای سالم بیشتری هم داشتیم ولی در نهایت با نتیجه 0-1 مغلوب شدیم.این ناراحت کننده است؛ خیلی هم ناراحت کننده است.»
او ادامه داد:« ما زمانی که به آنالیز بازی می پردازیم، با دقت بیشتری به عملکردمان توجه می کنیم ولی می دانیم که در دنیای فوتبال این احتمال وجود دارد که به رغم برتری در زمین مسابقه،ممکن است ببازی.در نهایت ما به خوبی خودمان را برای نیم فصل موفقی آماده کرده ایم.»
بدین ترتیب و با توجه به شکست بایرلورکوزن مقابل دورتموند، ماینتس در رده دوم جدول قرار گرفت.این تیم در حال حاضر 13 امتیاز کمتر از دورتموند دارد و در دیدار بعدی مقابل وولفسبورگ به میدان خواهد رفت.
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
توماس مولر: اشتباهات فردی زیادی داریم
سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، توماس مولر، هافبک باشگاه بایرن مونیخ بعد از بازی مقابل ولفسبورگ درباره این بازی، نظرات خود را اعلام کرد.
او در این باره گفت:«ما اشتباهات فردی بسیار زیادی در بازیهای مختلف انجام می دهیم، ما باید این اشتباهات را رفع کنیم تا وضعیت در تیم بهتر شود، در ابتدای بازی واقعا شانس آوردیم که توانستیم به گل دست یابیم اما فکر می کردیم که باز هم بتوانیم گل بزنیم که این طور نشد.
به نظر من هر دو تیم، بازی خوبی ارائه دادند و نشان دادند که میتوانند از موقعیت هایی که برایشان پیش می آید،استفاده کنند»
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
فانخال: باید در نیمه اول مقابل ولفسبورگ سه بر صفر پیش میافتادیم
او گفته تیمش شایسته مساوی نبود.
سایت گل – استیو مکلارن، مربی ولفسبورگ گفت که تساوی یک بر یک با بایرن مونیخ نتیجه عادلانهای بود، اما لوییس فانخال مربی بایرن مونیخ پس از آن که تیمش نتوانست ولفسبورگ را ببرد عصبانی بود.
بایرن برتری خود در اوایل بازی را از دست داد و فانخال گفت: «همه ناامید شدهایم و نمیتوانیم وانمود کنیم این طور نیست.
باید در نیمه اول سه بر صفر پیش میافتادیم. در نیمه دوم هم ضعیف بودیم. ما بارها با دیهگو بنالیو (دروازهبان ولفسبورگ) تک به تک شدیم اما موقعیتها را از دست دادیم.
سپس اشتباهی دیرهنگام داشتیم و دیگر هم نمیشد پیروز شویم.
این بازی باورکردنی نیست چون پنجمین دیدار ما در این فصل است که این طور میشود.»
نظرات بازیکنان
آرین روبن، ستاره تیم افزود: «نیازی نیست بیش از این درباره صدر جدول صحبت کنیم. همیشه تا جایی که بتوانیم امیدوار میمانیم، اما واقعا از صدر جدول خیلی دور هستیم. ما باید این را بپذیریم. دورتموند به دلیل عملکرد درخشانش باید ستایش شود.»
توماس مولر هم گفت: «این روندی همیشگی شده. تیم اشتباهات فردی بسیاری انجام میدهد، از جمله خود من. البته که در دقایق ابتدایی کمی خوشاقبال بودیم، اما در طول دیدار رقابت خوبی انجام دادیم و حس میکردیم که با نتیجه خوبی از میدان خارج میشویم.
هر دو تیم با تلاش فراوانی بازی کردند و میدانستند که به هر حال به موقعیتهای خوبی میرسند. باید از این موقعیتها استفاده میشد.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)