چرا ادامه نمی دید؟! یک کم برای این تاپیک تبلیغ کنید آخه
چرا ادامه نمی دید؟! یک کم برای این تاپیک تبلیغ کنید آخه
واقعا خیلی لطف کردی !فقط به مدیرتالاراطلاع بده تا درادامه لیست من درپست اول پست شمارو بزاره
خوب مبینم که درنبودسراشپزماریا خوب به اشپزخونه رونق دادین دست همگی درد نکنه
هرچی میل دارید سفارش بدید تا براتون اماده کنم![]()
اینم یک غذای خیلی ساده برای همه بخصوص برای دانشجویان عزیز
مقداری مرغ پخته رابا پیازچه ،فلفل دلمه ای ،کشمش وسس مایونزدر مخلوط کن ریخته خوب باهم مخلوط کنید . اگردرمخلوط کن خوب میکس نشد میتوانید مواد راازچرخ گوشت ردکنید .درواقع این یک نوع سالادی شبیه سالادالویه است
این غذا تست شده وبسیارخومشزه میباشد .بفرمایید نوش جان کنید وبه جان ماریا خانم دعا کنید![]()
خواهش میکنم
ولی فکر نکنم کسی به حرفم گوش بده
![]()
نخود پلو
موادلازم
نخودفرنگی اپیمانه یا یک قوطی کنسروشده
برنج 1پیمانه
تن ماهی یک قوطی
شوید خشک یا تازه 1قاشق
پیاز یک عدد
زردچوبه
طرزتهیه:
یک استکان اب درماهیتابه ریخته اگرخواستید کمی هم روغن مینوانید اضافه کنید ولی بدون روغن غذای سالمتری تهیه میشود
سپس بیازهای نگین خردشده راریخته کم هم زده تا نرم شود و بعد شوید وزردجوبه راریخته یکی دودقیقه بعد تن ماهی ر ا اضافه کرده و خوب ازهم بازمیکنیم .درادامه نخودفرنگی پخته یاکنسرونخود
راریخته خوب مخلوط می کنیم دراخر برنج پخته را اضافه میکنیم اگربرنجی ازغذای شب قبل مانده باشد خیلی خوشمزه ترهم می شود وقتی برنج راریختیم به ارامی کمی هم می زنیم درحدی که
فقط مخلوط شود و برنج له نشود سپس درش راگذاشته حدود 10دقیقه روی حرارت که ماند غذا اماده است درصورت تمایل میتوان کمی فلفل دلمه ای هم به ان اضافه کرد
حالا شما سعیتو بکن شایدموفق شدیدبه استارتر تاپیک اطلاع یدین بهتره
Last edited by maria42; 02-11-2008 at 20:38.
نرگسی اسفناج
مواد لازم برای 3 نفر
اسفناج 1 کیلو گرم
تخم مرغ 3 عدد
پیاز 2 یا 3 عدد
روغن، نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه
اسفناج را شسته و به قطعات کوچک تبدیل کنید. سپس یک لیوان آب و کمی نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط مدت کوتاهی بپزید. آبرا خالی کنید و با پشت قاشق به اسفناج فشار وارد کنید تا آب آن درآید.
در ظرفی نچسب پیازها را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. اسفناج را به آن اضافه کنید و چند دقیقه دیگر سرخ کنید. سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید و تخم مرغ ها را بدون آنکه زرده آن بپاشد روی پیاز و اسفناج بشکنید. نمک و فلفل هم بزنید و در ظرف غذا را بگذارید تا بپزد. دقت کنید که زرده تخم مرغ ها سفت نشود.
اش گوجه فرنگی
گوجه فرنگی 5/1کیلو
ارد 3قاشق غذاخوری
خامه یک استکان
شیرنیم لیتر
نمک
طرزتهیه
این اش خیلی سریع اماده میشود.یک استکان اب درقابلمه ریخته تا قابلمه گرم بماند بعدهمه موادرامیکسرریخته وقت یکدست شد ان را درقابلمه میریزیم تا مدتی بجوشد وحابیفتد فقط بایدهرچنددقیقه یکبار ان راهم بزنیم تا ته نگیرد(اگرنخواستیم خامه بریزیم بحای نیم لیترشیر از750گرم شیراستفاده می کنیم)
دوستان میگو رو چگونه درست کنیم که خوشمزه تر بشه ؟ ( یا ماهی )
دوستان مدتیه میخوام غذای گاو شکم پر درست کنم ولی نمیدونم از چی استفاده کنم : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)