سرعت رفت بالا... حمله وکنید...
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
e نه دوباره اومد پایین... ایندفعه یه دقیقه سرعت بالا بود...!
سرعت رفت بالا... حمله وکنید...
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
e نه دوباره اومد پایین... ایندفعه یه دقیقه سرعت بالا بود...!
حسودان تنگ نطر و عنودان بدگهر سرعتو پایین آوردن!بابا کانکت نشین بذارین قولنج مودممون یکمی بشکنه بعد از این همه مدت!
آخ جون دوباره رفت 220 ADSL همینه دیگه نامتقارنه!
سلام دوست عزیزم
نه نه . اصلا این طور نیست . الان حدود 4 روزه سرعت شبانه در مشهد از 20 بالاتر نرفته بود حتی قبل از این مشکل .
در اون که شکی نیست که سرعت رو عمدا آوردن پایین اما این کار درست نیست که طرف شبانه رو هنوز درست نکرده . خوب این یعنی پشتیبانی ضعیف و عدم هماهنگی مناسب .
شرکت الان باید درست می کرد چون حتما خودشون متوجه شدند چه کار کردند . اما چه فایده که تا چند روز باید ما زجر بکشیم .
انشالله که درست میشه اما در کل نباید از این اشتباهها داشته باشند چون شرکت صبانت هست نه شاتل .
این ها فقط دوست دارند که ما را اذیت کنند . همین و بس .
موفق باشید .
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
روزی که باید می گفتی نگفتی داداش حالا امروز که نباید می گفتی گفتی !!
دیروز که سرعت بالا بود نگفتید نه شما نه هیچ کس دیگری اما امروز که پایین بود گفتید . !!!
(شوخی کردم) در هر صورت از اطلاع رسانی ممنون .
حالا همین مزخرف رو چه ساعتی دیسی کنیم؟ 6؟ 6:30؟ 6:45؟
البته برای من که خیلی فرقی نداره
اصلا نیازی به دیسی هست ؟
الان از 1 ساعت هم برای من گذشته و هنوز دیسکانکت نشده.مگه اکانت شبانه هر یه ساعت قطعی نداره ؟
6 کیلو بابت بر ثانیه چیه که بخواهیم ساعت 6:45 دیسکانکت کنیم تا بیشتر استفاده کنیم
روالش باید 7 باشه!
نه منظورم همون دیشبه
اصلا بعد از 6 :45 مگه سرعت از 6 هم بالا می ره ؟؟ این آخه شبانه نیست چون هر یکساعت قطع نمیشه . مشکوک می زنه .
به نظر من تا چند روز باید بیخیال شبانه بشیم . شاید صبانت هم بیخیال شده !
دیشب که قطع بود حتما امشب هم همین هست . چون داریم تو روز می ریزیم البته با سرعت تراکتور.![]()
شما تهران هستی؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)