توي شماره قبل اون شوا مثل تانك پشت سرمون بود!عکسهای جدید از شماره جدید بازی resident evil
واي به حال كه الان 4 نفره و گروهي بخوايم باشيم!![]()
توي شماره قبل اون شوا مثل تانك پشت سرمون بود!عکسهای جدید از شماره جدید بازی resident evil
واي به حال كه الان 4 نفره و گروهي بخوايم باشيم!![]()
اصلا احساس خوبی نسبت به این بازی ندارم ، به دو دلیل :
1 . اسمش رزیدنت ایول 6 نیست .
2 . ظاهرا کاراکتر اصلیش عوض میشه .
همون عوض شدن کارکتر اصلی حتما ضد حال خواهد زد...به نوعی میشه
left 4 dead evil
+
ولی خوبیش اینه که نسخه شماره دار نیستش....چون بوده سری های بدون شماره دار زیادی داشته سری اویل..
outbreak
file1،2
از اینا داشته...اینم حتما جز اون بازی ها حساب میشه که امیدواریش رو داره که شماره دار نیست..
Last edited by Layken; 28-03-2011 at 23:41.
رزیدنت اویل هر چی هم که باشه و هر شرکتی هم که اون رو بسازه ، البته به شرطی که ناشرش کاپ کام باشه !!! خودتون هم خوب می دونید که هممون پایه شیم !!!![]()
مقایسه ی کاراکترای غیر هم شکل و محیط های متفاوت با رنگ بندی های مختلف!!! باید به نابغه ای که چنین مقایسه ای کرده تبریک گفت: دی
تو بعضیشون gears2 قشنگ تره: دیآره مقایسه زیاد جالبی نبود ولی چون دیدم خبر وری هاته دیگه گفتم ازش نگذرمتو این تصاویر که تغییر کلی هم من ندیدم...به قول دوستمون گریز 2 بهتره هستش تو بعضی صحنها....
تو مقایسه کارکترهای کارکتر 2 چرا با اون مقایسه کردن یهو فکر کردم تو قسمت قبلی اون دختره بود من نفهمیدم.
واقعا اینو خوب اومدیهمون طور که دیدین مثه اینکه کپکام باز هم قرار مثل شماره 5 این بازی رو به سمت اکشن سوق بده(به نظر من که مثه شماره قبلش میشه خنده بازارچی میشد تو این سونامی کپکام هم نابود میشد تا اینقدر گند نمیزد به بازیهاش)
این کپکام دیگه داره شورشو در میاره
واقعا نمی دونم اینا چه فکری می کنن. مثلا می خوان بازی فروش بیشتری کنه یا یه سری طرفدار کم سن و سال جدید به بازی جذب بشن؟!
مطمئنا این سری بازی جزو بهترین سری های تاریخه و مخصوصا توی ژانر ترسناک به راحتی می تونه در رده اول قرار بگیره بعد حالا میاین یه بازی موفق رو از شماره 5 اون به بعد کلا از نظر سبکی یکمی تغییر میدن و مثلا هیجان بازی میره بالاتر و خیلی اکشن زیبایی داره و .... ولی اون چیزی که باید اویل داشته باشه رو نداره و در یه کلام این کپکام داره گند می زنه به بازی های موفقش!
اگه اینجوری می خواد پیش بره آدم بشینه شماره های قبلی اونو بره بهتره!
به هر حال امیدوارم به جای زیاد اکشن کردن و سینمایی شدن بازی و این چرت و پرت ها بیشتر به فکر زنده نگه داشتن اویل باشن
Crysis 2 اومد و از نظر همه خیلی خوب ارزیابی شده و از خیلی نظر ها هم در حد انتظار بوده مخصوصا گرافیک. فعلا هم بهترین شوتر امسال بوده ولی معلوم نیست تا آخر سال می تونه بازم بهترین باشه یا نه که به نظرم در مقابل این شوتر هایی که قراره بیان نمی تونه دووم بیارهراستي ميشه يه نفر بگه تو اين يه هفته چيا شد؟ خبراي گيم و فوتبال و ژاپن و قذافي و اينارو يكي بياد تو يه سطر خلاصه كنه D:
بعد جالبه که توی کنسول هم از نظر گرافیکی فوق العاده بوده و یعنی از نظر خیلی ها بهترین گرافیک کنسولی حال حاضر رو در اختیار داره
این Homefront هم همون طوری که پیش بینی می کردی اصلا عالی نشده و تقریبا یه بازی متوسطه
برای بقیه خبر ها هم به خبر های اخیر این تاپیک و اون یکی تاپیک مراجعه شود : دی
Last edited by vahidgame; 29-03-2011 at 03:58.
در مورد رزيدنت جديده خوندم كه ميشه تاريخ رزيدنت اويل رو تغيير داد و بعضي شخصيت هاي اصلي قبل رو كشت!
توي يكي از عكس ها هم انعكاس صورت Leon افتاده روي شيشه ماسك يكي از اينا!
اين عكس:
بقيه اسكن ها(سايز بزرگ)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی: اسكن ها
Last edited by Leon-117; 29-03-2011 at 20:29.
کارکتر اصلیش که از شماره 5 نابود شده رفته!لئون بود فکر کنم کارکتر اصلی و سابق خدا بیامرز بازی!اصلا احساس خوبی نسبت به این بازی ندارم ، به دو دلیل :
1 . اسمش رزیدنت ایول 6 نیست .
+
کلآ بخوام به قضیه کلی نگاه کنم(حالا بماند که روز به روز به بازیهای چند گانه داره گند زده میشه)ولی واسه من جالب شده اگر همین گروهی بودن تو بازی!بیشتر دارن بازی رو سیر فیلمهاش جلو میبرن که بیشتر گروهی با زامبی ها درگیر میشدین
حالا اينا به كنار:1 . اسمش رزیدنت ایول 6 نیست .
زامبي هاي رزيدنت اويل 1-2 آروم راه ميرفتن و به باهوشي ماجيني ها نبودن(كه سوار موتور بشن يا AK47دستشون بگيرن!)اين وسط كه از زامبي ها به عنوان سپر استفاده كنيم چه صيغه اي هست؟!امكانش هستش كه دشمنان ما انسان ها هم باشن و اينجور مواقع به كار بياد ولي خوب ديگه اينجوري اصلا يه بازي ديگه ميشه!
حالا اينم بزاريم كنار يكي از اينا ميتونه غيب بشه!(اسكن 8)يكي ديگشونم انواع چاقو ها و قيچي(!)داره!
يه نظر من اسم Resident Evil رو از اول بازي بردارن بهتره،كه اسم بازي بشه Operation Racoon City.
Last edited by Leon-117; 29-03-2011 at 20:36.
Insomniac Games اعلام کرد عنوان Resistance 3 از PlayStation Move و فناوری 3D پشتیبانی میکند.Resistance 3 برای پلتفرم PlayStation 3 در تاریخ September 6 در امریکا منتشر میشود و تاریخ انتشار نسخه اروپا هنوز مشخص نشده است.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Killzone2; 30-03-2011 at 11:39.
بازم سونی حرکت عجیب نکنه ! بیاد به خاطره 3d شدن حجم بازی رو ببره بالا الکی ! بعد خوده بازی 4 ساعت باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)