سلام دوستان من امروز یک c406960 گرفتم اما در منوی مخفی این مدل 6900 هستش فرق داره یا اینکه در ایران 6960 نام داره.
سلام دوستان من امروز یک c406960 گرفتم اما در منوی مخفی این مدل 6900 هستش فرق داره یا اینکه در ایران 6960 نام داره.
معمولا تلویزیونهای سامسونگ در CES معرفی میشن . به احتمال %90 هم امسال در CES سری جدید معرفی میشه .
به نظرم دوستانی که میخوان 3D بخرن اگه نسل بعدی که میخواد معرفی بشه بخرن بهتره !
سری های پیش دوره اول 3D بود و کمپانیها تجربه خاصی نداشتن .
من سال 2010 رو موافق به خرید 3D نبودم ! به دوستان خودم هم توصیه نمیکردم ( نه اینکه بد باشه ولی این هم واسه خودش نظریه ) ولی امسال 3D به نظرم واسه خرید خوب باشه !
مخلصیم .
آقا این فروش نوروزی دقیقا از کی شروع میشه؟
واقعا ارزش داره صبر کنیم تا بهمن واسه خرید؟
از بهمن ماه شروع می شود
تا حالا که داشته امسال .......؟
من خودم که صبر کردم ببینم چه شرایطی را اعلام می کنند؟![]()
منظورتون حل اون مشکلات سایه و اینا هست یا 3D ش فرق کنه با اینایی که الان هست ؟ مشکل رو حل میکنه مثل همون سایته 3D که تغییری نمیکنه مطمئنا...
سلام کسی از دوستان هست که c7770(همون c7000خودمون) رو از سام خریده باشه؟سام میگه دیجیتال رو این تلویزیون فعال نیست!کسی اطلاعی داره؟
Last edited by mahdi-001; 29-12-2010 at 16:58.
-چند باري هم دوستان عنوان كردند بر روي سري هاي 7 اين قابليت يا وجود نداره ويا فعال نيست
-منتها من اطلاع دقيقي ندارم بهترين كار تماس با يك نمايندگي وپرسيدن از اونهاست كه ميفرمايين اين كار رو انجام دادين
دوست عزیز همسایه ما همین مسئله رو گفت یک 7770 خریده تیونر دیجیتال روی این مدل فعال نیست .
بله این بار یه شماره تلفن داد گفت بزنگ از اونا بپرس
اگه نتیجه گرفتم خبرتون میکنم
فعلا برا امتحانهای دانشگام باید درس بخونم![]()
دورود
دوستان من چند تا تاپک رو خوندم اما الان گیج شدم
می خواستم بدونم الان خریدن 3d فایده داره؟
اخه یه 3dخودش کلی گرونه و باید یه 3dپلایر هم گرفت
لطفا یکم راهنمای کنید بنده رو
یه سوال دیگه:
تو تهران نمیشه بدونه گارانتی گیر اورد و تا بانه هم نرفت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)