هشت پا نه....گفته هاي همه مردم دنيا اونارو تحت تاثير قرار ميده...همه به اين فكر ميكنن كه فلان تيم ميبره....چون به هشت پا اعتقاد دارن...پس ميبره....دوست عزيز اين قانون اثبات شدس....
هشت پا نه....گفته هاي همه مردم دنيا اونارو تحت تاثير قرار ميده...همه به اين فكر ميكنن كه فلان تيم ميبره....چون به هشت پا اعتقاد دارن...پس ميبره....دوست عزيز اين قانون اثبات شدس....
متاسفانه یا خوشبختانه این هشت پا دیگه برای جام جهانی بعدی رنده نخواهد بود چون متوسط عمر این نوع اختاپوس 5-6 ساله که الان پل 2.5 سالشهراستی شایعه های رواست
منبنی بر این که همه ی این پیش گویی ها اشتباه است که در ذیل به چند نکنه از آن ها اشاره می کنیم امید است مورد قبول واقع شود
1. دانشمندان و محققان ایرانی کلی فکر کردن و به این نتیجه رسیدن که چشم هشت پا به رنگ های قرمز حساس است و ظرفایی که پرچمش بیشتر قرمز داشته باشه میره به سمتش
2. یکی دیگه میگه که قبل از جام جهانی غذای مورد علا قه ی پل را در ظرف منتقش به پرچم آلمان گذاشتند و الان پل شرطی شده و به سمت ظرف آممان میره اما سوالی که اینجا پیش می آید این است که آیا چرادر بازی المان_اسپانیا در ظرف اسپانیا رفت؟ که این نشان از دروغ بودن این فرضیه دارد
3. یکی میگه استغفرااله زبانم لالدر ظرف ها ی از قبل تعیین شده هورمون جنسی ریخته و هشت پا را تحریک کرده (بی شعورا
)
البته اینجانب معتقد(املاش درسته؟) هستم که اینا چشم ندارن ببین یه هشت پا اینطوری معروف شده برا همین دارن آتیش میسوزونن
دقيق تر توضيح بدين!! اين تاثير رواني روي بازيكنان ايجاد ميشه و باعث ميشه تضعيف روحيه بشن و ... . يا نفس اعتقاد عده زيادي مي تونه نتيجه بازي رو تعيين كنه؟!هشت پا نه....گفته هاي همه مردم دنيا اونارو تحت تاثير قرار ميده...همه به اين فكر ميكنن كه فلان تيم ميبره....چون به هشت پا اعتقاد دارن...پس ميبره....دوست عزيز اين قانون اثبات شدس....
خب! چرا تيم هاي پر طرفدار ايراني در برابر تيم هاي بسيار كم طرف دار تر شكست مي خورن؟! و در مورد روش اثبات اين قانون هم توضيح بدين!!
و اشهد ان اختابوس …
همانا که من به اختاپوس ایمان آوردم
و شهادت ميدهي كه اختابوس … چيه؟! خدا يا پيغمبر خدا؟!!و اشهد ان اختابوس …
اقا من هم رفتن عضو خرقه هشت پا پرستی شدم.فعلا که جزوه دادن
نمی دونم چرا هرچی میشه اینهامیدوندسمت این قضیه؟
اما بهر حال از یه جماعت عقده ای چه انتظار دارید؟(بلانسبت بچه های اینجا)
بکار بردن کلمه بی شعور در مورد اینگونه اشخاص اشتباهه.شما باید از کلمه *****استفاده کنید.
بقول پدرم:
(((کافران همه را به کیش خود پندارند)))
اين اختاپوسه نمي خواد ازدواج كنه؟!! بلكه چند تا بچه بياره كه راه پدرشون رو ادامه بدن!!!
جنسیتشو چطور تشخیص دادی ؟![]()
فردوسی پور دیشب خیلی سعی می کرد ارزش های اختاپوس رو ببره زیر سوال ولی هیچ کس نمی تونه قدرت این اختاپوس رو انکار کنه![]()
Last edited by errmii; 12-07-2010 at 13:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)