شما مودمو کجا وصل میکنی؟ به کیس؟ اگه اره که اشتباه میکنی. شما یه کابل افزایش دهنده بگیر و مودم رو به یه پنجرهایی جایی که ارتفاع داشته باشه بچسبون و بعد بیا اینجا اعلام کن که سرعتت چنده.
شما مودمو کجا وصل میکنی؟ به کیس؟ اگه اره که اشتباه میکنی. شما یه کابل افزایش دهنده بگیر و مودم رو به یه پنجرهایی جایی که ارتفاع داشته باشه بچسبون و بعد بیا اینجا اعلام کن که سرعتت چنده.
من چند روز پیش چک کردم سرعت رو 25 -35 میرفت. و دانلود هم کردم اما حالا یهو از 5 بالاتر نمیره. فکر کنم دست خودشونه که سرعت را کم یا زیاد کنن. چون من با نرم افزار fieldtest به همون دکلهای قبلی وصل شدم و فایده نداره.
آره دو روزه مشکل داره.سایت به زور باز میکنه و چیز پی ان هم وصل نمیشه
دوروز نه كلا افتضاحه..فكر كنم همراه اول ديال آپ شير كرده بين همه..![]()
اینو تیکه رو خیلی خوب اومدی چون سرعت پیج باز کردنش الان نصف دایالاپم نیس!!
می بینم که سرتون توی گوشی هاتونه واسه اینترنتش از بس سرعت داره(تبلیغ همراه اول واسه اینترنت نامحدودش!)
هنوز این همراه اول آدم نشد؟
همراه اول واسم چند روزه به شدت افت کرده ، حتی به بایت میرسه یعنی زیر یک کیلوبایت، که در این حالت سرعت نمیگن سرعت پایینه، این یک مشکله اگه کسی داشته باشه، که مجبور شدم ایرانسل استفاده کنم، من adsl دارم فقط بخاطر اینکه قطع شده بودش مجبور به استفاده از گوشی شدم، جالبه بعشی موقعها ایرانسل بهتر کارمیکنه و بعضی موقعها همراه اول
Last edited by maziarb; 12-08-2011 at 12:52.
از 6 صح امروز سرعت بهتر شده. شما هم چک کنید ببینید همینطوره. میخوام ببینم سراسریه این قطعیها یا دیمیه!
دوستان من امروز بسته 1 ماهرو فعال کردم.ولی جدا از سرعت بسیار پایینش که انتظارشو داشتم بیشتر موارد تو لود صفحه گیر میکنه و باید 10 بار ریفرش کرد یا گوشیو خاموشو روشن کرد.این مشکل برایه منه یا همراه اول مدلش همینه ؟تازه با edge کانکت میشه
واسه منم همینطوریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)