دوست عزیزم اولا مبارک باشه
چند ابخورد؟
دوما شما حتی فشارم میدید صدا قطع و وصل نمیشه؟
یا حتی قطع نمی شه؟
ممنون میشم همه ی دوستان یک تستی بکنن و به ما بگن
دوست عزیزم اولا مبارک باشه
چند ابخورد؟
دوما شما حتی فشارم میدید صدا قطع و وصل نمیشه؟
یا حتی قطع نمی شه؟
ممنون میشم همه ی دوستان یک تستی بکنن و به ما بگن
برای من چیزی اب نخورد چون داییم از انگلیس اورده و هدیه داد به من
در رابطبا سوال دوم بد بدخت رو چلوندم یعنی با دست دور تا دور رو پوشاندم با فشار خیلی پرید دو خط اما نه صدا قطع و وصل شد نه کیفیت کم شد
راستش من میتونم به کسی از دوستانم بگم بفرسته ولی شدیدا دودل شدم و پیشنهادش رو با هدف خریدن گالاکسی رد کردم حالا حرفای شما من رو دوباره به شک انداخت
شک کردن خوبه حتی اگر چیزی که بهش شک دارین محصول اپل باشه
اما در کل اگر می خواین مطمئن بشین از چند نفر دیگه هم بپرسین
اما این رو هم بگم با بامپر یا محافظ zagg مشکل به کل حل میشه
اره ولی حتما توی نت خوندید این وسیله رو به چی تشبیه کردن
اگر صدا قطع و وصل نشه و سرعت اینترنت و وایرلس و کلا شبکه افت نکنه خیلی خوبم میشه
ولی نمیدونم شما چطوری اینطوری شدید شاید از خوششانستونه![]()
سلام
دوستان یه سوال داشتم ، البته می دونم این جا جاش نیست. ولی به تاپیک دیگه هم مربوط نمیشه.
به نظرتون چند درصد خریداران آیفون جلبریک میکن؟؟؟
از اونجایی که در شیوه ی جدید جلبریک سرور کاملا اطلاعات شخص متصل شده اعم از کشور و تعداد افرادی که این کار را انجام داده اند را می تواند ثبت کند و از این طریق آمار خوب و کاملی بدست خواهد آورد.
امکان دارد این اطلاعات بعدا منتشر شود ، می خواستم قبل از اومدن آمار های احتمالی نظر شما دوستان رو هم داشته باشیم.
باتشکر![]()
امید جان
با سلام و تشکر فراوان
راستش شما خودت از safari download manager استفاده کردید؟ منظورم این است که میشه هر نوع فایلی را دانلود کرد؟ در ضمن اگر jail break نکنیم، میشه این نرم افزار را خرید برای Iphone 4 ؟
در ضمن کجا در تهران این کار را میکنند؟ منظورم کوچیک کردن سیم کارت است.
و در پایان میشه در مورد Face Time بیشتر توضیح بدهید؟
با سپاس
Last edited by webcopernic; 03-08-2010 at 10:53.
با سلام . دوستانی که از انگلیس iphone 4 گرفتن لطفآ بگن از کجا میشه خرید که 3 هفته طول نکشه ؟منظورم اپل استوره.ظاهرآ Retail Store میشه رفت خرید کرد بدون اون سه هفته زمان.درسته؟
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)