با سلام
ثابت کنید حاصل ضرب n عدد صحیح متوالی بر !n بخشپذیر است.
موفق باشید.
ارسال متن: شنبه 23 دیماه 1385
با سلام
ثابت کنید حاصل ضرب n عدد صحیح متوالی بر !n بخشپذیر است.
موفق باشید.
ارسال متن: شنبه 23 دیماه 1385
اگر ممکن است هم ارزی های مهم برای کنکور را به e-mail من ارسال کنید.
با تشکر edwardfurlong
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نمی دونم راهم درسته یانه:
می دانیم که حاصل ضرب هر n عدد متوالی n را عاد می کند پس می توان حاصلضرب n عدد را به صورت مجموعه ای از 1،2،3و...،n-1؛n افراز کرد که هر که مثلا n-1 عدد می تواند n-1 را عا کند و... پس می توانیم بگوییم n! را عاد می کند.
مرسی
Last edited by aminkarami; 14-01-2007 at 13:36.
یه سوال دارم اگه حلش کنید خیلی ممنون میشم.
شکل زیر مفروض است جمع زاویه های A,B,C,D,Eرا بیابید[IMG]C:\Documents and Settings\behnam\My Documents\My Pictures\untitled[/IMG]
با سلام خدمت شما دوست عزیز
شما می توانید تصویر مورد نظرتون رو تو سایتای اپلود عکس اپ کنید بعد لینک مورد نظر رو قرار بدید
مثل tinypic.com
![]()
(اين سوال با كمك يكي از دوستان حل شده است)B3. فرض کنید R حلقه ای با مشخصه صفر باشد (R لزوما تعویضپذیر نیست). فرض کنید f،e و g عناصر خودتوان R باشند به طوریکه مجموع آنها صفر است. ثابت کنید که باید هر سه صفر باشند.
داريم
يعني
با ضرب طرفين رابطه (1) از سمت چپ و راست در a داريم
و لذا
با جايگذاري رابطه اخير در (1) و ضرب طرفين در a نتيجه مي شود كه b=c. به همين ترتيب مي توان نشان داد كه a=b. ولذا بنابه فرض 3a=0. پسa=b=c=0.
tgx>sinx>x
در نتیجه sinx/x بین 1 و tgx/x قرار میگیرد . وقتی 0<----x حد tgx/x برابر 1 می شود.
طبق قضیه ساندویچ حد sinx/x نیز 1 می شود.
سلام
فکر می کنم منظورت نامساوی زیر باشه برای x بین صفر و پی دوم:
sinx<x<tgx
با سلام
دوست عزیز، ورودتان را به اتاق ریاضیات خوش آمد می گوییم. لطفا به این سوال پاسخ دهید: چرا وقتی 0<----x حد tgx/x برابر 1 می شود؟ آیا روشی غیر از روش مطرح شده در حسابان برای این مساله می دانید؟
موفق باشید.
سلام
ثابت کنید مجموع فاصله های یک نقطه ی درونی چهار وجهی تا رأس های آن از محیط چهار وجهی کمتر است .
(به اتاق ترکیبیات هم سری بزنید ، خوشحال می شم)
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)