همینه .من تو ماست وانتد تا 80% اونقدر برام هیجان نداشت از 80% به بعد که لامبورگینی رو گرفتم بهم چسبید . ما که کماکان تو کف بازی موندیم( شهرستان دور ازتهران واین مشکلات برای ما عادی شده )
همینه .من تو ماست وانتد تا 80% اونقدر برام هیجان نداشت از 80% به بعد که لامبورگینی رو گرفتم بهم چسبید . ما که کماکان تو کف بازی موندیم( شهرستان دور ازتهران واین مشکلات برای ما عادی شده )
من که این بازی رو دارم بازی میکنم هیچ مشکل خاصی هم ندارم فقط => بعد از 3 - 4 ساعت بازی کردن گرافیک بازی قاطی میکنه و یهو درخت ها ظاهر و غیب میشن ((مشکل از کجاست؟ یا چیه؟))
به نظر من هم که بعد از nfs carbon هیچ بازی به این قشنگی نکرده بودم حرف نداشت
این بازی خودش اتوماتیک برای ادم تیونینگ میکنه به این خوبه چرا ازش ایراد میگیرید؟؟
NFS Hotpersuit که شما اون موقع بازی میکردید قبل از under ground چی داشت مگه؟؟؟ نه اسپرت نه تیونینگ نه حتی open world هم نبود شما ها بیشترتون عاشقش بودید حالا چی شد انقدر سلیقتون عوض شد؟
delete please
Last edited by underworld; 21-11-2010 at 17:09.
با سلام
یه درخواست از دوستانی که بازی رو دارند داشتم :
می خواستم یکی از دوستان بازی رو با استفاده از نرم افزار kgb archiver 2 فشرده کنه و تو سایت قرار بده تا دوستانی که مثل من هنوز بازی رو ندارن بتونن راحت دانلود کنند .
پیشاپیش ممنون
با dell 3500 میتونم این بازی رو اجرا کنم؟در چه حدی؟
یه سؤال بیربط@! بعضی از دوستان گفتن بازی 3تا دیویدیه بعضیها گفتن 2تا! بالاخره چندتاست؟
برای من دوتایی هست و هیح مشکلی هم نداره و کمو کاستی هم نداره
برای منم 2 تا هست هیچ مشکلی هم نداره
چقدر حجم بازی هست ( بعد از نصب ) ؟ نصب بازی چند مرحلست ؟
7.73 گیگ روی هارد دیسک...
برای من 1 مرحله بود فقط نصب از روی dvd ..
و 3 تا dvd بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)