تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 311 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

بچه ها ببینید این جدیده؟
    من نتونستم ببینمش.
    مثل اینکه در مورد حرکات فریبنده و شادی بعد از گل

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين لينکی که گذاشتين مشکل نداره؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این متن پستهای یک تاپیک تحت عنوان این جمله سوالیه :

Prp Passing حتی در قسمت دستی ؟

ba : من امیدوارم پرو پاسینگ در بخش دستی هم اعمال شده باشه و بازیکنی مثل ژاوی دقیقترین پاسها رو داشته باشه و پاس بقیه بازیکنان دچار نوسان و کم دقتی باشه . این سیستم میتونه طوری طراحی شده باشه که هم خطای دقت پاس و هم مهارت گیمر درش دخیل باشه . نظر شما چیه ؟

ad : بله این سیستم توی تمام بخشها وجود داره حتی بخش کمکی .

ac : معنی دستی اینه که کمکی نیست بنابراین تفاوت دقت پاس در بازیکنی مثل ژاوی در قیاس با بازیکی مثل ساگنا ( اسمشو درست نوشتم ؟ ) وجود نداره در ضمن اون چیزی که دارید میگید مربوط میشه به پرسنالدی پلاس نه پروپاسینگ . پروپاسینگ خطای زمینه ای و قدرت پاس رو تعیین میکنه .

ad : بله این سیستم توی تمام بخشها وجود داره حتی بخش کمکی .
    ba : من تا الان نشنیدم که اونا در مورد پروپاسینگ توی بخش دستی صحبت کنن من یک کم شک دارم . شما مطمئنی ؟

ac : معنی دستی اینه که کمکی نیست بنابراین تفاوت دقت پاس در بازیکنی مثل ژاوی در قیاس با بازینکی مثل ساگنا ( اسمشو درست نوشتم ؟ ) تفاوتی نداره . در ضمن اون چیزی که دارید میگید مربوط میشه به پرسنالدی پلاس نه پروپاسینگ . پروپاسینگ خطای زمینه ای و قدرت پاس رو تعیین میکنه .
    ba : بله من اینو از فیفا 10 میدونم که بازیکنی مثل ژاوی توی حالت دستی بی فایده هستن امیدوارم این مشکلو درست کنن . در این صورت شما میتونید تفاوت بین بازیکنان در دقت پاسو حتی توی بخش دستی حس کنید .

ca : پرو پاسینگ در حالت دستی ایده خوبیه اما اگه توی حالت دستی خطا در پاس وجود داره دیگه چه کاریه که اینو توی حالت دستی قرار بدن ؟ توی حالت دستی ما به اندازه کافی خطا در پاس دادن داریم و گیمرها توی این بخش دوست دارن مهارت خودشونو در پاس دادن داشته باشن حالا چه پاساشون دقیق باشه چه پر خطا .

ba : من تا الان نشنیدم که اونا در مورد پروپاسینگ توی بخش دستی صحبت کنن من یک کم شک دارم . شما مطمئنی ؟
    ad: حق با ac هستش .این پرسنالدی پلاسه که میزان مهارت و توانایی بازیکنان مختلفو تعیین میکنه و این ویژگی سهم بزرگی در دقت پاس بازیکنان مختلف در پروپاسینگ داره.

ca : پرو پاسینگ در حالت دستی ایده خوبیه اما اگه توی حالت دستی خطا در پاس وجود داره دیگه چه کاریه که اینو توی حالت دستی قرار بدن ؟ توی حالت دستی ما به اندازه کافی خطا در پاس دادن داریم و گیمرها توی این بخش دوست دارن مهارت خودشونو در پاس دادن داشته باشن حالا چه پاساشون دقیق باشه چه پر خطا .
    ba : من کاملا مخالفم . من سه ساله که دارم دستی بازی میکنم و بعد از این مدت دیگه حالت دستی برام خیلی سخت نیست ( در حقیقت این حالت اون واقعیت گرایی لازمه رو نداره ) . از اونجایی که این سیستم در جهت پاس شما تاثیر گذاره میتونه در زمینه دقت پاس مفید باشه . این مساله میتونه آخر شبیه سازی باشه .

ba : من کاملا مخالفم . من سه ساله که دارم دستی بازی میکنم و بعد از این مدت دیگه حالت دستی برام خیلی سخت نیست ( در حقیقت این حالت اون واقعیت گرایی لازمه رو نداره ) . از اونجایی که این سیستم در جهت پاس شما تاثیر گذاره میتونه در زمینه دقت پاس مفید باشه . این مساله میتونه آخر شبیه سازی باشه .
    ca : راستشو بخوای من از فیفا 8 به وضعیت دستی عادت کردم . بعد از یک مدت تمرین کردن پاس و همینطور شوت دستی زیاد سخت نیست اما سخت ترین بخشش مربوط میشه به سانترها . با وجود اینکه من در وضعیت دستی مهارت بالایی دارم اما نمیتونم با این موافق باشم که درصد خطای بیشتر یا کمک بیشتری به این بخش اضافه بشه چون ما حالت دستیو به این خاطر بازی میکنیم که میخوایم با مهارت خودمون پاس بدیم یا شوت بزنیم نه با مهارت و کمک هوش مصنوعی و cpu .

ba : خیلی خب . شاید اونا ( EA ) دو تا وضعیت برای حالت دستی قرار بدن یک گزینه برای اعمال پرسنالدی پلاس و یک گزینه هم که مثل قبل یعنی بدون هیچ تغییری نسبت به قبل . من از اینکه ژاوی و فابرگاس توی حالت دستی کاملا بی ارزش و مثل بقیه بازیکنان هستن خسته شدم .

ba : خیلی خب . شاید اونا ( EA ) دو تا وضعیت برای حالت دستی قرار بدن یک گزینه برای اعمال پرسنالدی پلاس و یک گزینه هم که مثل قبل یعنی بدون هیچ تغییری نسبت به قبل . من از اینکه ژاوی و فابرگاس توی حالت دستی کاملا بی ارزش و مثل بقیه بازیکنان هستن خسته شدم .
    el : شرمنده که اینو میگم اما این مساله کاملا با هدف وضعیت دستی مغایرت داره . اینطور نیست ؟
    بازی کردن در حالت دستی متضمن اینه که شما کنترل کاملی بر بازیکن داشتید باشید صرف نظر از میزان مهارت اون بازیکن خواه شما فابرگاس باشید یا ساگنا شما میتونید توپو دقیقا جایی بفرستید که دوست دارید ( اگه مهارت لازمه رو داشته باشید ) .
    پرو پاسینگ فقط در وضعیت کمکی و نیمه کمکی اعمال میشه .
    .
    .
    .

و این داستان ادامه داره .

حالا بچه ها نظر شما چیه ؟
    Last edited by 4039; 17-08-2010 at 16:08.

3. 13 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

تریلری که قرار بود امروز منتشر بشه ( حدود 14 مگ ) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تاریخ انتشار دمو هم آخرین همین ویدئو به نمایش گذاشته شده :
    Last edited by 4039; 17-08-2010 at 17:36.

5. 19 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

حسین منم دوست دارم در حالت دستی هم پرو پاسینگ و پرسنالدی پلاس بطور کامل اعمال بشه.ولی اینکار بنظر من برای گروه سازنده خیلی مشکله.من مدتها نشستم در این رابط فکر کردم هر مسئله ایی که به ذهنم میرسید بلافاصله یه علامت سوال جلوش سبز میشد چون شما باید درصد خاصی رو برای این کار تعریف کنی و اینکه توانایی های گیمر و خود بازیکن رو در نظر بگیری بطوری در بازی تعادل برقرار بشه.
    نظر من اینه که همه این چیزا رو نمیشه در سه حالت دستی نیمه دستی و کمکی گنجوند.شاید حالتهای دیگه ایی هم به بازی اضافه بشه.
    فقط امیدوارم که اینا آخرش بتونن همه سلیقه ها رو راضی کنن.

-----------------------------------------------------------
    امروز چه خبره تو فروم های خارجی! چه شلوغه!
    بالاخره میتونیم یه تریلر از بازی ببینیم.گفتن 2ساعت قبل از کنفرانس ea یعنی ساعت 5 بوقت خودمون این تریلر رو از فیس بوک ببینیم..
    حسین خبری نشده؟؟
    Last edited by JUSTIN11; 17-08-2010 at 18:03.

7. 7 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

موارد و ویژگیهایی که توی این تریلر به نمایش گذاشته شده :

-
    - انیمیشنهای متنوع جدید بر اساس مهارتهای مختلف بازیکنان
    - نمایش قابلیت پرو پاسینگ
    - پرسنالدی پلاس . یک مورد از تکل و یک مورد مهارت در دریبل زنی, سرعت دریبل زنی کاکا و همینطور قابلیت حفظ توپ پلی میکرهای بزرگی مثل اینیستا و کاکا نشون داده میشه
    - انتخاب پست دروازه بانی در بخش be a pro
    - حرکات هوشمندانه cpu و al پیشرفته تر . در یک صحنه اینیستا با هوش و مهارت بالای خودش از کمند تکل کشیده حریف ( کیلینی ) فرار میکنه .
    - جنگها و درگیریهای میانه میدان به شکل 360 درجه . در این زمینه دو تا بازیکن در حالت تنه به تنه برای تصاحب توپ با هم درگیرن من که چیز خاصی توی این صحنه ندیدم شاید وقتی خودمون بازی کنیم این درگیری 360 درجه رو لمس کنیم .
    - توانایی زدن شوتهای راه دور بعضی از بازیکنان ( در اینجا کاکا و رونی ) .
    - شادی اختصاصی هر بازیکن بعد از به ثمر رسیدن گل .
    - تاثیر بارون روی خیس شدن پیراهن بازیکنان خیلی طبیعی تر شده .
    - قابلیت بازی 11 نفر در برابر 11 نفر در بخش آنلاین .

- چهره بازیکنان واقعا بد طراحی شده بجای اینیستا انگار میگی پسر خالش تو زمینه .
    Last edited by 4039; 17-08-2010 at 18:30.

9. 15 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

واقعآ زیبا بود.انیمیشن ها عالی بودن. دوستان حتمآ ببینید. مرسی حسین

11. این کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

حسین ولی بنظر من چهره ها خوب بودن.تازه کیفیت ویدئو زیاد خوب نبود.
    مثلا رونی-اوزیل-لوریس-سیسوخو-کیلینی-سیماک بنظرم خیلی خوب کار شده بود.اینیستا هم خیلی خوب بود.یه بار با دقت ببین
    استیل بدنی بازیکنا هم خوب بود ولی بازیکنان لاغر مثل اوزیل دیگه خیلی زیادی لاغر طراحی شدن!
    ترانسفر ها بروز نبود.کاروالیو و اوزیل باید برن رئال

خیس شدن لباس بازیکنا زیر بارون هم خیلی زیبا بود.
    سانتیاگو برنابئوهم بود کاشکی مثل پارسال از بازی اصلی حذفش نکنن.
    ولی باز بنظر میاد توپ وزن نداره البته تا خودمون بازی نکنیم متوجه نمیشیم.
    همینطور پرسنالدی و پرو پاسینگ رو نمیشه به نمایش گذاشت باید خودمون تجربش کنیم و تفاوتها رو بین بازیکنا احساس کنیم.
    در کل خوب بود/

راستی اگه با کیفیت بالاتر گیر اوردید اینجا بذارید.

13. 6 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تریلر رو دیدم و چیزی که خیلی منو شگفت زده کرد خیس شدن لباس بازیکنان در مواقعی بود که بازی در هوای بارانی برگزار میشد
    خیلی عالی بود...مخصوصا اون قسمت که صورت بازیکنان هم خیس شده بود
    سیستم پاسینگ هم خیلی کم به نمایش در اومد که نمیتونم دربارش نظر بدم
    داوران هم که از تکنولوژِی بی سیم بهره مند بودند که این هم نشون میده EA به جزئیات داوران هم توجه کرده
    فقط امیدوارم یک تریلر کلی از گیم پلی منتشر بشه تا بشه بهتر نظر داد

15. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

توی بازی معمولی هم میتونید کنترل 11 بازیکن رو داشته باشید یعنی از این به بعد میتونید خودتون دروازه بان رو برای گرفتن توپ و شیرجه زدن و ... کنترل کنید

17. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

چند مورد دیگه:

-سه نوع حالت جوراب برای بازیکنا.جوراب کوتاه مثل paolo de ceglie بازیکن یوونتوس(دقیقه 1:12)
    -چین و چروک طبیعی لباسها
    -دستکش اوزیل (دقیقه 1:20)

این ویزگی های ظاهری بازی رو میتونه به شدت واقعی جلوه بده.
    Last edited by JUSTIN11; 17-08-2010 at 19:21.

19. 5 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •