جان خودم بعد گل دوم بابام خونه نبود برزیلی بود هر چی زنگ زدم جواب نداد
خیلی باحال بود
![]()
![]()
خوشحالو شاد و خندانم من![]()
جان خودم بعد گل دوم بابام خونه نبود برزیلی بود هر چی زنگ زدم جواب نداد
خیلی باحال بود
![]()
![]()
خوشحالو شاد و خندانم من![]()
جوکر توی فیلم حال همه رو گرفت نامزد شهردار رو هم کشت که بتمن خیلی عصبانی شد.جوکر مثل فیلمش سوسک میشه.
تو فیلم من سوسکش کردم![]()
من زیاد فیلم نمی بینم ، بیشتر به مستطیل سبز علاقه دارم و واقع بینانه اش این جوریه که تیم دلقک خان نمیتونه از سد اروپایی ها بگذره[COLOR="Silver"]
میدونی که بعضی تیمها این روزها خز شدند
همه فیلمهاشو دیدم دادا.
این فیلم یه قهرمان داشت.این جام هم یه قهرمان داره.
محتوای مخفی: آف تاپیک
ببینید این دلقک خان اینجا هم ما رو به خنده میندازه.باید فیلم تحلیل کنیم.
Last edited by *Batman*; 02-07-2010 at 20:41.
[/COLOR]بر و بچ جون خودم نگاه کنید من حدسم درست دراومدایول فکر کنم جادوگر جام جهانی من باشم
حمید حمید هم درست گفت دمت گرم
دست هلندی ها درد نکنه حداقل به آرژانتینی ها خیلی حال دادین
امروز به برزیل حال دادیم دوست عزیز نه آرژانتین
تیم دلقک خان اگر بتونه بیاد بالا چند روز دیگه باید صبر کنید تا بهش یه حالی بدیم
چه حالی میخوای بدی!تا فینال بیاین بالا به چشم من شما کاپ گرفتین و مزخرفترین جام جهانی تاریخ رو ثبت کردین هلند با این بازی کم میتونه بیاره!
آخه نه شما جوکابونیتو بازی میکردینچه حالی میخوای بدی!تا فینال بیاین بالا به چشم من شما کاپ گرفتین و مزخرفترین جام جهانی تاریخ رو ثبت کردین هلند با این بازی کم میتونه بیاره!![]()
اون فوتبال دلربای برزیل رو به محضر ظهور نهادین شما 4 تا موقعیت 100 در 100 گل نداشتین![]()
هر چی بود شما بد تر ما بودین برا همین هم حذف شدین![]()
نظر شما هم مهم نیست
مهم قهرمانیه
بعدا تو تاریخ نمی نویسن هلند با مزخرفترین بازی جام رو برد
درضمن به نظر شما مزخرفه !
مینویسین هلند با افتخار قهرمان شد![]()
شما هم زیاد ناراحت نباش !
وای چقدر خوشحالم . امروز یه پیرهن اورجینال با شماره 11 از داییم که تو هلنده ساکنه بردم قراره دو ماه دیگه برام بیاره . گفت پسر 90 یورو پولشه گفتم دیگه شرمندتم شرطیه که بستی . شرط گرفته شده پس داده نمیشود. بهش گفتم اینجا 70 درصد تو نظرسنجی گفته بودن برزیل قهرمانه ولی همشون ضایع شدن
گفت اتفاقا اونجا هم مردم خودشون 60 درصد رای داده بودن که برزیل قهرمانه گفتم بابا چه همبستگی دارین
. بچه محل روبن ایناس قرار برن درخونه مادر پدرش تو بی-دم بهش تبریک بگن که مثل اینکه پدر و مادرش رو هم برده آفریقا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)