راست میگیا..! الان منم برای اولین بار رفتم تو تاپیکشون اون چرندیاتو خوندم در حدود 2489 نیوتون بهم نیرو وارد شد! این طرف مث اینکه خیلی قاطه! منم دیگه نمیرم اونجا![]()
راست میگیا..! الان منم برای اولین بار رفتم تو تاپیکشون اون چرندیاتو خوندم در حدود 2489 نیوتون بهم نیرو وارد شد! این طرف مث اینکه خیلی قاطه! منم دیگه نمیرم اونجا![]()
Last edited by Peji2010; 16-06-2010 at 18:32.
بیا درموردش حرف نزنیم.شاید بتونم راحت تر فراموشش کنم.
مرتیکه گوسفند...
راستی پژمان..
بازی هندوراسه.....ببینیم چکار میکنن این دیوانه ها![]()
آرزو ميكنم يواخيم لو پس از جام جهاني سرمربي تيم ملي باقي بماند
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از تاگس اشپيگل، لوكاس پودولوسكي اظهار داشت: اميدوارم يواخيم لو پس از بازي هاي آفريقاي جنوبي نيز مربي ما بماند و بتوانيم زير نظر او كماكان به فعاليت ادامه دهيم.
اين عضو تيم اف.ث.كلن كه چهار سال قبل بعنوان پديده جامجهاني 2006 معرفي شد در محل اردوي تيمش افزود : لو، مربي مسلط و ريزبيني است كه به تمام جزئيات كار تيم ملي و حريفان آشنايي دارد. ما مي توانيم با او به مدارج عالي برسيم.
اين بازيكن 25 ساله افزود: بحث در اين رابطه در شرح وظايف من نيست و به فدراسيون فوتبال برميگردد؛ اما به عنوان يك عضو تيم ملي آرزو مي كنم قراردادش را تمديد كند و همچنان سرمربي ما بماند.
يواخيم لو از چهارسال قبل زمام امور تيم كشورش را برعهده گرفت و همراه با آن به مقام نايب قهرماني اروپا رسيد. وي هنوز برنامه خود را براي ماندن يا ترك تيم پس از جام جهاني مشخص نكرده است.
مطبوعات و رسانه های استرالیا : تیم ملی آلمان درس فوتبال به ما داد
دویچه وله : شکست سنگین ملی پوشان فوتبال استرالیا مقابل تیم ملی آلمان مطبوعات استرالیایی را نیز شگفت زده کرده است.
ملی پوشان فوتبال آلمان شامگاه یکشنبه در نخستین دیدار خود در جام جهانی ۲۰۱۰ به دیدار استرالیا رفتند. شاگردان یواخیم لو در این دیدار در برابر تیمی صف آراستند که به اعتقاد کارشناسان مانع غیر قابل عبوری نبود با این حال نباید دست کم گرفته میشد.
تیم آلمان در این دیدار به رهنمود های سرمربی خود به خوبی عمل کرد : گل در دقایق نخستین، کنترل بازی و استفاده از موقعیت ها. بازی حساب شده آلمان در این دیدار پرگل ترین مسابقهی جام ۲۰۱۰ تا زمان خود را رقم زد.
این برتری بی چون و چرای آلمان واکنش های مختلفی در رسانه های بینالمللی داشت تا جایی که مطبوعات استرالیا نوشتند "تیم ملی آلمان درس فوتبال به ما داد"
آخ نگو که دوباره یادش میفتم حالت تهوع بهم دست میده..
آقایون اونجا چه قدر خوشخیالن خداییش.آقا اومده با تمام جدیت و قاطعیت هم صد تا پست داده و هم تو امضاش گذاشته کره شمالی قهرمان جام جهانی!!!!!!!!!!!!!!!!!
اخه آدم خندش میگیره. به قول یه بنده خدایی!!! ننه جون منم میدونه که کره شمالی شانسی برا قهرمانی نداره.!!!
تیمشون باخته بازم کم نمیارن و دست میذارن رو چرندیاتی مثل غیرت بازیکنا و تلاش و اشک شوق کسی که گل زده.![]()
تونی شوماخر دروازه بان اسبق آلمان خواهان ادامه حضور سرمربي تيم كشورش شد
به گزارش خبرگزاري فارس توني شوماخر كه در جام هاي جهاني 1982 و 1986 از دروازه ژرمن ها مراقبت كرد، در برنامه تلويزيوني شبكه دوم آلمان گفت : به نظرم در اين مقطع بهتر است يواخيم لو در مقامش باقي بماند.
وي به عنوان كارشناس اين برنامه افزود : با حضور او در راس كادر فني، روح تازه اي به فوتبال آلمان دميده شده است . تيم ملي به سمت جوان گرايي و بهاي بيشتر به استعداد هاي جوان حركت كرده است.
وي در برنامه صبحگاهي اين شبكه گفت : از تئو سوآنسيگر رئيس فدراسيون درخواست مي كنم مقدمات ادامه حضور يوآخيم لو را به عنوان سرمربي فراهم كند تا همچنان شاهد حضور استعداد هاي ديگر در تيم ملي باشيم و بيش از پيش به شرايط مطلوب نزديك شده و افتخار كسب كنيم.
لو چند ماه قبل با فدراسيون كشورش بر سر دستمزد درخواستي كشمكش داشت و ادامه حضور خود را به كسب توافق نهايي پس از جام جهاني موكول كرد.
مسوت اوزیل یکی از استعداد های جهان فوتبال در قرن حاضر است
دویچه وله : هورست هروبش مربی تیم ملی جوانان آلمان حضور تا کنونی بازیکنان آلمان در جام جهانی را با بهترین عبارات ستود. او حتا مسوت اوزیل را با لیونل مسی، بهترین فوتبالیست جهان مقایسه کرد. او اوزیل، هافبک وردربرمن، را یکی از استعدادهای فوتبال در قرن حاضر خواند.
هویلی لِمکه، مدیر سابق باشگاه وردربرمن و سفیر ورزشی سازمان ملل، هم به نقش اوزیل در زمینه انتگراسیون اشاره کرد. به گفته او، این بازیکن ترک تبار میت واند الگویی برای تمام خارجی تبارانی باشد که در جامعه آلمان زندگی می کنند، اما هنوز نمی دانند به کدام جامعه تعلق دارند.
مسوت اوزیل به دلیل درخشش در نخستین بازی آلمان در برابر استرالیا (۴ بر صفر به سود آلمان) بار دیگر در کانون توجه فوتبال دوستان، به ویژه در آلمان قرار گرفت.
بلاخره تعدادپیشبینیهای درستم شد3
هرچند گندزدم
باید حداقل 8می بودم...
کلی تمرین کردم،اردوبودم،مربی،تدارکا ت و.........![]()
اسپانیا گل خورد!![]()
هیتزفیلد![]()
خیلی وقت بود کنار زمین ندیده بودمش
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)