wordship جان این فایل امضای دیجیتالی نداره.
تا حالا هیچ مخربی گزارش نشده که امضای دیجیتالی داشته باشه. اگر شما ویروس و یا تروجانی پیدا کردی که امضای دیجیتالی داشته باشه میتونیم اون رو در دنیا بعنوان اولین نمونه از طرف انجمن پی سی ورد و گروه تخصصی آنتی ویروسها به ثبت برسونیم.![]()
درسته که این فایل توسط دیتابیس کسپرسکی شناسایی نشده اما وقتی خواستم اونو اجرا بکنم چون امضای دیجیتالی نداره و از طرف کسپرسکی هم بعنوان یک برنامه سالم در لیست سفید وارد نشده اتوماتیک در قسمت untrusted قرار میگیره و هیچ کاری نمیتونه بکنه. البته باید تنظیمات قسمت app control روی untrusted باشه.
راستی پیشنهاد میکنم که پست 5 تاپیک زیر رو بخونی چون کسپرسکی هم دقیقا از همین شیوه استفاده میکنه.
در ضمن من وقتی Virustotal رو چک کردم متوجه شدم که فقط 1 آنتی ویروس به اسم Avira Antivir وجود داره که از روی دیتابیس این فایل رو بعنوان فایل آلوده به ثبت رسونده باشه و بقیه آنتی ویروسها همه شون از روی هوش مصنوعی این فایل رو یک فایل به احتمال آلوده میدونند و چیزی رو رسما به ثبت نرسوندند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از آنجایی که Avira Antivir دارای False Alarm های زیادی هست.
از آنجایی که این فایل حدودا 7 تا 8 ماه قدیمیه و تا کنون در دیتابیس هیچ آنتی ویروسی رسما به ثبت نرسیده.
میشه گفت که احتمال اینکه این فایل آلوده نباشه و یک False Alarm باشه زیاده.![]()