تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 72 اولاول ... 1252585960616263646566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 714

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD سامسونگ سری C630/650

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

-اگر اسمش تبديل هارد اينترنال به اكسترنال هست كه موردي نداره دتكت ميكنه
    -عزيز اون قسمت هاي ديگه هم بايد پسوند mkv داشته باشند
    -معمولا وقتي نرم افزار تقسيم ميكنه بايد پسوند رو عوض كرد وبعد بر گردوند به همون mkv
    -خوب بايد دقيقا همون فيلم ومستند باشه تا قضاوت كرد
    -ممكن مربوط به ستينگ و پردازش تصويري كه روي ----s صورت ميگيره باشه
    بله پسوند رو به ترتیب بخش ها از 001 شماره گذاری میکنه و برا اینکه بخونه من اونو Mkv کردم دیگه منتهی فقط بخش اول رو که اطلاعات فیلم مثل نوع کدینگ و زمان فیلم و ... هست رو میشناسه قسمت های بعد رو نه
    چون زمان پارت اول که در اصل یک دقیقه هست رو 55 دقیقه یعنی درست زمان کل فیلم اعلام میکنه
    حالا اشکال نداره میتنم با نرم افزارهای دیگه برش بزنم منتها اونا فیلمو رندر میکنن میترسم من که حرفه ای نیستم کیفیت فیلم رو با تنظیمات اشتباه و غیر حرفه ای پایین بیارم
    خدارو شکر اکان تشکر برام فراهم شد ممنون
    راستی کابل کاپوننت قیمتش در چه حدودیه؟
    امروز تلویزیون رو با pc شبکه کردم منتهی باید ال tv رو روشن میکردم بعد pc رو و بعد برنامه مخصوص رو ران میکردم تا علاوه شبکه ضاهر بشه که 2 دقیقه نمیشد میومدم یک فیلمو بزنم اجرا بشه میگفت دستگاه جدا شده از شبکه!!!
    برای شبکه کردن از روتر مودم استفاده کردم که dhcp سرور داشت و خودش اتوماتیک ip میده

2. این کاربر از araboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

راستی کابل کاپوننت قیمتش در چه حدودیه؟
    -بستگي داره به مارك و برند مورد نظر ولي شما 10-20 توماني رو بايد مد نظر بگيرين

4. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام.می بخشید من حدودا دو هفته پیش یه تلویزیون سامسونگ مدل LA32C565 گرفتم.حدودا 6-7 روز پیش رفتم سایت سامسونگ فریمور جدید اگه واسش اومده باشه دان کنم سرچ کردم دیدم این مدل رو نداره!رفتم سایت سام سرویس دیدم اونجا هم این مدلو نداره!بعدش زنگ زدم سام سرویس گفتن این مدل که تو سایت هست! اما من هر چی میگردم پیدا نمیکنم.تا اینکه دیروز امدم اینجا و دیمد 7-8 صفحه قبل تر در این مورد بحث شده اما ظاهرا به نتیجه نرسیده.البته من فکر میکنم مشکل از سایت سامسونگ ایران باشه که آپدیت نشده اما بدی کار اینجاست که نمیتونم برم سایت سامسونگ کشور های دیگه رو ببینم(چون واسه هر کشوری که میرم سریع برمیگرده به سامسونگ ایران).حالا از دوستان خواهش میکنم اگر کسی فریمور جدید این مدل رو سراغ داره واسه دانلود بذاره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام.می بخشید من حدودا دو هفته پیش یه تلویزیون سامسونگ مدل LA32C565 گرفتم.حدودا 6-7 روز پیش رفتم سایت سامسونگ فریمور جدید اگه واسش اومده باشه دان کنم سرچ کردم دیدم این مدل رو نداره!رفتم سایت سام سرویس دیدم اونجا هم این مدلو نداره!بعدش زنگ زدم سام سرویس گفتن این مدل که تو سایت هست! اما من هر چی میگردم پیدا نمیکنم.تا اینکه دیروز امدم اینجا و دیمد 7-8 صفحه قبل تر در این مورد بحث شده اما ظاهرا به نتیجه نرسیده.البته من فکر میکنم مشکل از سایت سامسونگ ایران باشه که آپدیت نشده اما بدی کار اینجاست که نمیتونم برم سایت سامسونگ کشور های دیگه رو ببینم(چون واسه هر کشوری که میرم سریع برمیگرده به سامسونگ ایران).حالا از دوستان خواهش میکنم اگر کسی فریمور جدید این مدل رو سراغ داره واسه دانلود بذاره
    زیر سایت samsong.com که برا تو میره ایران انتخاب زبان هست اونو بزن و کشور مورد نظرتو انتخاب کن
    اگه مدلت مالزیایی هست حتما مالزی انگلیسی رو انتخاب کن چون فریمور ها برای کشورهای مختلف میتونه متفاوت باشه

7. این کاربر از araboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

فكر ميكنم مدل مورد نظر شما c530 باشه عزيز
    -توي سايت مالزيايي سرچ كنيد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یکی از دوستان در پیام خصوصی سوالی رو از من کرده بود اما چون من هنوز نمیتونم از پیام خصوصی استفاده کنم جواب ایشون رو اینجا میدم امیدوارم که جوابشون رو بخونن

سلام والا منم همین مشکلو دارم دوست ما میگفت میشه من میگم نمیشه چون امتحان کردم
    تکه ها با پسوند 001 تا به بالا هستند و اگه به اخر اون نقطه و بعد فرمت اولیه فیلم رو اضافه کنی میشه فیلم رو دید منتهی پارت اول رو فقط
    من هم دنبال برنامه ای هستم که بدون اینکه فرمت و کیفیت دست بخوره بشه قسمت کرد
    شاید با video studio بشه که جدیدن اسمش به corel video studio تغییر کرده
    هنوز دانلود نکردم اما فکر کنم یک گزینه داره که فیلمو کات میکنی و میگی با همون فرمت خود فیلم اصلی رندر بشه
    شما هم اگه برنامه مخصوص این کارو گیر اوردید کمک کنید
    من یه فیلم full hd 6.5 گیگی که فرمتش mkv هست رو میخوام نصف کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من تو این سایت مالزیایی رو هم نگاه کردم اما خب c550 و c530 خیلی شبیه به هم و صدالبته شبیه به تلویزیون من هستن.حالا کدومو باید دانلود کنم؟آیا فرقی بینشون هست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من تو این سایت مالزیایی رو هم نگاه کردم اما خب c550 و c530 خیلی شبیه به هم و صدالبته شبیه به تلویزیون من هستن.حالا کدومو باید دانلود کنم؟آیا فرقی بینشون هست؟
    -شما c530 رو بايد دانلود كنيد
    -فكر ميكنم پشت دستگاه و يا روي كارتن مدل دقيق شما نوشته شده باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خواهشا اگه فریم ور مال خودتون رو گیر نیاوردید به هیچ وجه آپدیت با یک فریم ور دیگه رو انجام ندین
    هیچ اتفاق جالبی نمیوفته
    فقط مال من که آپدیت شد درباره استفاده از hdmi و کامپوننت یکم تو راهنمای منو اومده توضیح داده

14. 2 کاربر از araboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من با استفاده از منوی مخفی فهمیدم مدل تلویزیون من LA32C510 هستش.با تشکر از همه ی دوستان...

16. این کاربر از tttvvvaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •