تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 62 از 224 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

عربستان باخت خوشحال شدم.

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

به نظر من فردا کره-اسرالیا هر کدوم ببازه ما باهاش بازی داریم که من میگم استرالیا میبازه....:d

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

رو پنالتی اول اون چیزی که میشد دید این بود که مهاجم سوریه توپ رو زد ... مدافع ژاپن هم در حالتی بود که می خواست نذاره توپ به مهاجم برسه و می خواست توپ رو رد کنه بنابراین حتی اگر هم ژاپنیه توپ رو زده باشه نباید اون قدر جلو می رفت اونم به طرف دروازۀ خودشون... گرچه بازم تصویری که من دیدم از نزدیک نبود که بشه دقیق گفت
    مدافع ژاپن توپ رو زد اما چون تحت فشار مهاجم سوری توپ رو زد توپ به اون جهت رفت
    در هر صورت ترکی از همه نزدیکتر بود
    و اونجوری که به کامرانی فر میگفت پرچم رو بیار پایین مشخص بود روی تصمیمش مطمئنه
    درکل بهتر از داور کره و بحرین بود که معلوم نبود چرا بازیکن کره ای رو اخراج کرد
    من پیشاپیش عذر میخوام که این جمله رو میگم اما حرف هر دوتاتون خنده داره.
    یعنی چی مدافع ژاپن نباید جلو میرفت؟ کی همچین قانونی رو وضع کرده؟؟؟!!!! و در مورد شما گرافیکار ، مگه تصویر پشت دروازه رو ندیدی؟ مهاجم سوریه توپ رو زد.
    در واقع قضیه اینطوریه که اگه اون مهاجم توپ رو مستقیماً میزد تو دروازه، آفسایدی در کار نمیبود، چون اونیکی مهاجم سوریه پشت سر دروازه بان بود و مزاحمتی برای دیدش ایجاد نمیکرد. برای همین مدافع ژاپن رفت روی پاش و سعی کرد جلوش رو بگیره. مدافع توپ رو نزد و مهاجم زد اما فشاری که دفاع ژاپن روی بدن فوروارد آورد (مثلاً خوردن تنه یا هل دادن با دست) باعث شد که توپ به جای رفتن به سمت دروازه به سمت اون دو تا بازیکن بره چون که مهاجم سوریه توپ رو با نوک پاش زد که دقتش کم هست.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که نگفتم مدافع ژاپن نباید جلو میرفت ... من میگم اگر هم مدافع توپ رو زده با توجه به حالتی که داشت توپ نمی تونست با اون شدت به طرف دروازه بره .. در واقع منم فکر میکنم مهاجم با نوک پا توپ رو زده

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

به نظر من فردا کره-اسرالیا هر کدوم ببازه ما باهاش بازی داریم که من میگم استرالیا میبازه....:d
    مساوی شد چی

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

نصیرزاده: پنالتی درست بود اما اخراج نداشت!

هوشنگ نصیرزاده کارشناس داوری از تصمیم جنجالی محسن ترکی دفاع کرد.

نصیرزاده در این باره به خبرآنلاین گفت :« در آن صحنه چون پاس به عقب را بازیکن ژاپنی انداخته بود دیگر نمی توان گفت آفساید و تصمیم ترکی درست بوده است. به همین دلیل فکر می کنم اگر کامرانی فر پرچم زده ، اشتباه کرده است و داور خودش در این صحنه تصمیم بهتری داشته. اما درباره کارت قرمزی هم که به گلر ژاپنی داد فکر می کنم چون مهاجم سوری پشت به دروازه بود شاید می توانستند کارت زرد هم بدهند و اتفاقی نیفتد. »

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

اعتراض شدید سرمربی سوریه /حلقه‌ نیروهای امنیتی دور ترکی

در پی اعتراض کادر فنی و بازیکنان تیم سوریه به قضاوت محسن ترکی، نیروهای امنیتی حاضر در ورزشگاه به دور ترکی حلقه زدند، تا او را به سلامت از زمین خارج کنند.

قضاوت محسن ترکی در دیدار تیم‌های سوریه و ژاپن با حاشیه‌هایی همراه بود.ترکی در این دیدار دو پنالتی اعلام کرد و یکی از بازیکنان دو تیم را اخراج کرد. ژاپن در پایان این دیدار را با پیروزی پشت سر گذاشت.

سرمربی تیم ملی سوریه در پایان دیدار با اعتراض شدید به سمت ترکی حمله‌ور شد که بازیکنان سوریه مانع او شدند.

در پایان دیدار که دو تیم برای مراسم پایانی میانه‌ی میدان جمع شده بودند، نیروهای امنیتی مقابل ترکی و کمک‌هایش قرار گرفتند تا بازیکنان سوریه مشکلی برای ترکی به وجود نیاورند.

شبکه‌ی تلویزیونی دوبی اسپورت در پایان بازی چندین بار صحنه‌ی پنالتی ژاپن را به نمایش گذاشت که تصاویر آهسته‌ی تلویزیونی نشان داد که مدافع ژاپن پاس را ارسال کرده و صحنه نمی توانسته آفساید باشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یارو سنگ پا قزوینو رد کرده

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام
    مثل اینکه ترکی خبر ساز شده !
    بازم من بازی دوم رو ندیدم و هایلایت هاش رو دیدم .
    به نظرو اخراج سوری اشتباه بود و نیز پنالتی سوریه . تصویر اخری معلوم شد سوری زده نه ژاپنی پس افساید .
    پنالتی ژاپن هم به نظرم یه جورایی پنالتی می شد گرفت .
    در کل باید صبر کرد دید نظر ای اف سی و کارشناسا رو .
    راستی باخت عربستان هم بر هم میهان عزیز مبارک و فرخنده باد

راستی یه سوال: بعد از دور 1/4 تیم ها چه جوری به هم می خورند؟؟
    کسی جدولشو داره . اخه دیدم اینجا بحث شده که با اون طرف جدول می خوریم ولی اگه اشتباه نکنم بازم می گم اگه اشتباه نکنم یه جایی دیدم که با همین گروه کره اینا تا قبل از فینال هستیم و به اونطرفی ها نمی خوریم ؟ یکی روشن کنه قضیه رو مرسی.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نصیرزاده: پنالتی درست بود اما اخراج نداشت!

هوشنگ نصیرزاده کارشناس داوری از تصمیم جنجالی محسن ترکی دفاع کرد.

نصیرزاده در این باره به خبرآنلاین گفت :« در آن صحنه چون پاس به عقب را بازیکن ژاپنی انداخته بود دیگر نمی توان گفت آفساید و تصمیم ترکی درست بوده است. به همین دلیل فکر می کنم اگر کامرانی فر پرچم زده ، اشتباه کرده است و داور خودش در این صحنه تصمیم بهتری داشته. اما درباره کارت قرمزی هم که به گلر ژاپنی داد فکر می کنم چون مهاجم سوری پشت به دروازه بود شاید می توانستند کارت زرد هم بدهند و اتفاقی نیفتد. »

وااااااااای!! پشت به دروازه بود ولی پشتش خالی خالی بود حتی دروازه بانم نبود من به این موقعیت میگم موقعیت 200% گل! یعنی چی اخراج نداره طرف توپ رو گرفته بود یه ثانیه بعد توپ تو گل بود جالبه والا!!

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

به نظر من اگه مساوی بشه هم تیم دوم استرالیا می شه !
    اگه بحرین استرالیا رو نبره ولی بدم نمی بازه اون وقت یه کره هست و یه هندوستان!!!

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------

وااااااااای!! پشت به دروازه بود ولی پشتش خالی خالی بود حتی دروازه بانم نبود من به این موقعیت میگم موقعیت 200% گل! یعنی چی اخراج نداره طرف توپ رو گرفته بود یه ثانیه بعد توپ تو گل بود جالبه والا!!
    اره از نصی بعید بود!

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی یه سوال: بعد از دور 1/4 تیم ها چه جوری به هم می خورند؟؟
    کسی جدولشو داره . اخه دیدم اینجا بحث شده که با اون طرف جدول می خوریم ولی اگه اشتباه نکنم بازم می گم اگه اشتباه نکنم یه جایی دیدم که با همین گروه کره اینا تا قبل از فینال هستیم و به اونطرفی ها نمی خوریم ؟ یکی روشن کنه قضیه رو مرسی.
    گروه یک با گروه دو و گروه سه با گروه 4 بازی میکنه یعنی در صورت صعود ایران با همون کره اینا برمیخوریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •