نه مراد وقتی میبینم اینطوریه پاک میکنم که دیگه بحث پیش نیاد آخه
هر کی میاد یه چیزی میگه باید
به همه جواب بدی بیشتر هم معلوم نیست هدفشون چی هست
بعد اینکه مراد باو میدونم تو کلا خوب بحث میکنی یعنی اگر حرف درستی بزنی خودت هم دیدی که قبول دارم یا اگر من بگم به این صورت به هرحال....
ببین مراد این جواب من رو بده اونا رو هم میگم
ببین کسی که تو این تاپیک میگه سونی عنوانی نداره که با عنوان های مایکرو رقابت کنه یعنی چی؟ که چی؟! که بعد یه سری بیان بگن اره واقعا درست بگی و بعد هم پستش حذف میشه
در حالی که طرف اصلا عنوان های سونی رو نمیدونه چی هست! و واقعا هم اینطوریه! البته این رو که میگم کسی ناراحت نشه اشاره به شخص خاص نیست
.gif)
حالا به نظر خودت مراد یعنی سونی عنوان هاش از بازی های مایکرو انحصاری پایین تر هست؟ ببین واقعا کلی در نظر بگیر... بعد اینکه هر کدوم رو پلتفرمش برای خودش جایگاه داره...
+
خوب ببین اگر فقط سوم شخص باشه اره من خودم میگم GOW یا آنچارتد ولی اگر بخوایی این رو بگی که یک بازی با اون روند گیم پلی و محیط ها باشه نه چون دیگه این رو همه میدونن گیرز تو این نوع سبک خودش بازی ها میان ازش کپی برداری میکنن ولی همین عنوان های سونی بیشتر به عنوان سبک ساز هستن که خود همین سبک ساز بودن رو بهش میگن شاهکار... بعد اینکه شوتر میگی دیگه ها؟... اهان یکی هست کوانتوم تئوری
.gif)
دیدی هست البته نابود شده بود اون
.gif)
این کوانتوم تئوری رو همینطوری گفتم باز نگی این چی بود؟
.gif)
ولی اگر شوتر سوم شخص با این تم نه نیست ولی همونطور که گفتم فقط سوم شخص رو بخوایی اون دو عنوان به نظر من برتر هستن
+
اخه مراد تو باشی چی میگی؟؟ بهت میگن فن! بهت میگن بی منطق در حالی که اصلا اینطوری نیست من نمیدونم چجوری باید این رو بیان کرد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
.gif)
من میگم اگر چیزی هم گفته میشه با منطق و درست بیان بشه نه اینکه طرف بیاد از خودش اینا رو بگه موضوع اینه....