تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 82 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 818

نام تاپيک: Gears of War 3

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

شما که این رو میگی چرا به این اشاره نمیکنی که مایکرو این همه تبلیغ برای گیرز میکنه ولی میانگین بالایی نسبت به آنچارتد و دیگر عنوان ها نداره! خوب اگه اینطوریه که این هم 91 گرفت پس آنچارتد برترین هست(کلی منظورم هست).
    بابا تازه تاپیک بغلی اینهمه بحث کردیم که اینا مثه هم نیستن سبکشون و تبلیغم اینجورسی و اونجوری هست......حرف مارو در مورد سبکا قبول ندارین برین ببینین سایتای معتبر چی میگن..... .

+

gears of war یک عنوان بدون رقیب و بی همتا و بهترین هستش و سونی هم عنوانی نداره تا با gears مقابله کنه(که البته مساله مقابله و اینا به نظرم بچه گونس مقابله کنه نکنه به من وشما چی میرسه)

یعنی ربطی نداره مثلا چون بازی فلان تو pc عالی بگیم انچارتد 96 پس از همه عالی تر......هر کسی تو سبک خودش باید بهترین باشه.... .
    اگه اینجوری باشه پس heavy rain عالی نیس چون امتیاز forza 4 مقدار 93 هست و از اون بهتر.... .

همونطور که uncharted و gow همچین جایگاهی رو برای ps3 دارن یعنی بی رقیب در دنیای بازیهای رایانه ای هستن و میشه گفتن برای سونی اس به حساب میان........ .

halo و forza و the last guardan و kinect و move و..............هم همینطورن.

+

ول کنین این بحثای 10000 من یه غازو...... .
    Last edited by halflife g; 06-10-2011 at 20:19.

2. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اول که من اصلا بحث اون نیست بعد اینکه من با آرمین بودم جواب اون عزیز رو هم دادم در جریان باشه فک نکنم برای هر کی میاد اینجا باید یه جوابی داد! یا باید جواب داد؟! ببین مراد کلا اینجا جای مقایسه عنوان ها هست؟

ببین مراد خودت داری میگی دیگه هر کدوم رو کنسول خودش جایگاه خودش رو داره اما وقتی میان میگن این برتر از اون هست در حالی که نیست نمیشه چیزی نگفت بعد اینکه وقتی میان تو این تاپیک که اصلا ربطی به بحث و کل کل درباره عنوان ها نیست مسخره میکنن پس؟؟؟؟؟؟؟
    درباره اون بی رقیب بودن گیرز هم نظر شماست...

ببین مراد چیزی که من گفتم رو کامل بخون بعد بگو دیگه! من کلی میگم....

اون پست های من رو هم با این حذف کنید که فن های عزیز ناراحت نشن هر چی هم با اینا درست صحبت میکنی آخر هم یه چیز دیگه بهت میگن میدونی کلا من فن شما دوستان با منطق
    پستای قبلیتو پاک نکن ببیم آخه چی گفتی.استراتژی جدیدی یه پستو که میدی قبلی پاک میشه؟
    +

اتفاقا برتر هست.من منطقی می پرسم یه کلمه جواب بده:

شوتر سوم شخص سونی چی هست؟؟؟؟؟این برتر از gears3 هست یا نه؟؟؟؟
    اگر gears3 بی رقیب نیست رقیبش چیه؟؟؟؟

این دو تا رو جواب بده قبلیرم پاک نکن به نتیجه برسیم دیگه.....

+

این همه هم فن و منطق نکن هم تو بحث دیروز و هم امروز چند بار گفتی فن و بی منطق و به زور تبلیغات و .....فهمیدیم دیگه........حواشی سازی نکنیم که بحث کنیم
    .
    .
    .

4. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

خب منم بازی رو گرفتم آخرش : دی

فعلاً 1اکت بازی کردم فقط میتونم بگم خداس :ایکس !

قیافه دام خیلی باحال شده

در مقایسه با Space Marine خیلی گرافیکش بهتره ! ولی این یارو Space Marine هم میتونه رقیبی برا گیرز باشه ها : دی

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

خب منم بازی رو گرفتم آخرش : دی

فعلاً 1اکت بازی کردم فقط میتونم بگم خداس :ایکس !

قیافه دام خیلی باحال شده

در مقایسه با Space Marine خیلی گرافیکش بهتره ! ولی این یارو Space Marine هم میتونه رقیبی برا گیرز باشه ها : دی
    خط آخری که نوشتی یه کم گنگه
    پسر خوب به نظرت اینا رقیب هم میتونن باشن؟؟
    البته space marine هم من خیلی خیلی خوشم اومد ولی gears یه چیز دیگس.

7. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ببین کسی که تو این تاپیک میگه سونی عنوانی نداره که با عنوان های مایکرو رقابت کنه یعنی چی؟ که چی؟! که بعد یه سری بیان بگن اره واقعا درست بگی و بعد هم پستش حذف میشه در حالی که طرف اصلا عنوان های سونی رو نمیدونه چی هست! و واقعا هم اینطوریه! البته این رو که میگم کسی ناراحت نشه اشاره به شخص خاص نیست حالا به نظر خودت مراد یعنی سونی عنوان هاش از بازی های مایکرو انحصاری پایین تر هست؟ ببین واقعا کلی در نظر بگیر... بعد اینکه هر کدوم رو پلتفرمش برای خودش جایگاه داره...
    +
    خوب ببین اگر فقط سوم شخص باشه اره من خودم میگم GOW یا آنچارتد ولی اگر بخوایی این رو بگی که یک بازی با اون روند گیم پلی و محیط ها باشه نه چون دیگه این رو همه میدونن گیرز تو این نوع سبک خودش بازی ها میان ازش
    البته شرمنده من از طرف mehdicinema جواب میدم ولی ایشون گفت سونی با چه عنوانی میخواد با این بازی رقابت کنه که کاملا درست گفته :

بازیهای سوم شخص سونی : socom 4 ........mgs4..........uncharted
    هستن که از بین اینا tps یا third person shooter فقط وفقط socom 4 هست........ایا این بازی واقعا هم سطح بازی gears هست؟؟؟؟؟؟؟

تمو شد دیگه................. .

در مورد این که gears پوز همه عنوانهای ps3 رو زده به کسی مربوطه که این حرفو زده ولی اگه از دیدگاه محبوبیت سری شوتر و اکشن و فروش و اینجورچیزا شاید گفتن ایشون یا مثلا از دیدگاه بازیهای شوتر(چه اول و چه سوم شخص) و یا تاثیر گذاری بین شوترها گفتن که آره درسته ولی بقیشو نمیدونم باید ایشون بگن.......... .

و البته اینکه گفتن سونامی ایجاد کرده کاملا موافقم .......تنها 3..4..تا ip این نسل اینقدر موفق و تاثیر گذار بودن که یکیش همین gears هستش... .
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 06-10-2011 at 21:16.

9. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه مراد وقتی میبینم اینطوریه پاک میکنم که دیگه بحث پیش نیاد آخه هر کی میاد یه چیزی میگه باید به همه جواب بدی بیشتر هم معلوم نیست هدفشون چی هست

بعد اینکه مراد باو میدونم تو کلا خوب بحث میکنی یعنی اگر حرف درستی بزنی خودت هم دیدی که قبول دارم یا اگر من بگم به این صورت به هرحال....

ببین مراد این جواب من رو بده اونا رو هم میگم
    ببین کسی که تو این تاپیک میگه سونی عنوانی نداره که با عنوان های مایکرو رقابت کنه یعنی چی؟ که چی؟! که بعد یه سری بیان بگن اره واقعا درست بگی و بعد هم پستش حذف میشه در حالی که طرف اصلا عنوان های سونی رو نمیدونه چی هست! و واقعا هم اینطوریه! البته این رو که میگم کسی ناراحت نشه اشاره به شخص خاص نیست حالا به نظر خودت مراد یعنی سونی عنوان هاش از بازی های مایکرو انحصاری پایین تر هست؟ ببین واقعا کلی در نظر بگیر... بعد اینکه هر کدوم رو پلتفرمش برای خودش جایگاه داره...
    +
    خوب ببین اگر فقط سوم شخص باشه اره من خودم میگم GOW یا آنچارتد ولی اگر بخوایی این رو بگی که یک بازی با اون روند گیم پلی و محیط ها باشه نه چون دیگه این رو همه میدونن گیرز تو این نوع سبک خودش بازی ها میان ازش کپی برداری میکنن ولی همین عنوان های سونی بیشتر به عنوان سبک ساز هستن که خود همین سبک ساز بودن رو بهش میگن شاهکار... بعد اینکه شوتر میگی دیگه ها؟... اهان یکی هست کوانتوم تئوری دیدی هست البته نابود شده بود اون این کوانتوم تئوری رو همینطوری گفتم باز نگی این چی بود؟
    ولی اگر شوتر سوم شخص با این تم نه نیست ولی همونطور که گفتم فقط سوم شخص رو بخوایی اون دو عنوان به نظر من برتر هستن

+

اخه مراد تو باشی چی میگی؟؟ بهت میگن فن! بهت میگن بی منطق در حالی که اصلا اینطوری نیست من نمیدونم چجوری باید این رو بیان کرد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! من میگم اگر چیزی هم گفته میشه با منطق و درست بیان بشه نه اینکه طرف بیاد از خودش اینا رو بگه موضوع اینه....
    دوست عزیز شما یه مقدار افت کلام را هم رعایت کنی فکر کنم بد نباشه ، لغت هایی مثل (( هر کی )) و (( طرف )) و... فکر نمیکنم همچین خوشایند باشه .
    البته تو پستت نوشتی فرد خاصی رو خطاب قرار ندادی ولی کاملا مشخصه منظورت به منه .
    اولا شما از کجا میدونی من عنوان های سونی را نمیشناسم ؟ شما رو نمیدونم چند سالته ولی من 26 سال سن دارم و از 5 سالگی هم آتاری و میکرو و سگا و ps1 و ps2 و psp و 360 و PC را به مرور داشتم و اکثر عناوینش را هم بازی کردم ، پس مثل بچه های 14 ساله فروم نیستم که اولین کنسوله عمرشون یا 360 باشه یا ps3 .
    پس خواهشا ندونسته پیش داوری نکنید .
    هم 360 عناوینی داره که بهشون میباله هم PS3 . اگه دقت بکنی من تو پست قبلیم اومدم از GOD OF WAR و uNCHARTED تعریف کردم ولی شما اومدی اینجوری جواب میدی .
    به هر حال ما با عناوین 360 خودمون حال میکنیم شما هم با عناوین PS3 خودتون .

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

دوست عزیز شما یه مقدار افت کلام را هم رعایت کنی فکر کنم بد نباشه ، لغت هایی مثل (( هر کی )) و (( طرف )) و... فکر نمیکنم همچین خوشایند باشه .
    اولا شما از کجا میدونی من عنوان های سونی را نمیشناسم ؟ شما رو نمیدونم چند سالته ولی من 26 سال سن دارم و از 5 سالگی هم آتاری و میکرو و سگا و ps1 و ps2 و psp و 360 و PC را به مرور داشتم و اکثر عناوینش را هم بازی کردم ، پس مثل بچه های 14 ساله فروم نیستم که اولین کنسوله عمرشون یا 360 باشه یا ps3 .
    هم 360 عناوینی داره که بهشون میباله هم PS3 . اگه دقت بکنی من تو پست قبلیم اومدم از GOD OF WAR و uNCHARTED تعریف کردم ولی شما اومدی اینجوری جواب میدی .
    من برای همون این رو گفتم انگار شما ناراحت شدی ولی امیدوارم باور کنی اصلا با شما نبودم
    در مورد اون بچه هم من خودم اینا رو تجربه داشتم ...
    اگر احساس میکنی من چیزی به شما گفتم یا با شما بودم نه چون مورد هایی بوده به این صورت حالا طوری شد اینجا بگم و واقعا یه مقدار طوری بود که اصلا جالب نبود ولی به هیچ عنوان با شما منظورم نبود ولی فقط اینکه اون حرف رو زدی تا یه سری بیان حرف بزنن بعد هم پستشون پاک شه زیاد درست نبود...

اینجا هم بحث مقایسه نبود چون این چیزی که شما گفتی بیشتر برای مسخره کردن بود به نظر من که خواستی بگی سونی عنوان نداره!

12. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب یه ساعتی تونستم بازی کنم
    گرافیک بازی اونی نبود که فکر میکردم
    سرعت بازی بینهایت بالا رفته و هیجانی تر شده
    اولش رو که دیدم فکر کردم بازی رو انداختن بهم چون تو زندان بود

مهدی جان حرفت حقه..؟ پس اون پستت رو برام معنی کن کجای اون پست ما و شما رو جدا میکنه..؟
    با بازی خودت حال کردی هر کاری می خواهی بکن ولی این که بیایی روی کنسول ما و این که چه عناوینی داره مانور نباید بدی پس این حرفت درست نیست.

حامد بیخیال قبول کن که Geow 3 تا حالا پوز هر عنوانی از PS3 هست رو مالیده دیگه فن باز نبودی تو اینقدر بابا... کسی منکر خفن بودن عناوینی مثل آنچارتد و کیلزون و ... نیست ولی دیگه کنسول چه ربطی به بازی انحصاری داره که براشون میاد... به فرض PS3 یه کنسولی هست خیلی خیلی سر تر از XBOX360 ولی دیگه این رو به بازی هایی که براشون ساخته میشه که نمیشه تعمیم داد! Geow 3 سونامی راه انداخته توی عرصه گیم... نمی گم بهتر از این نمیشه که اصلا حرف درستی نیست ولی خوب تا حالا بازی به این مرغوبی نداشتیم
    ارمین جان خدای نکرده من از این بازی بدگویی کردم.؟ هنوز فعلا تازه 1 ساعت بیشتر بازی نکردم کار دارم حالا حالا با این بازی
    دیگه سالی دو تا عنوان میده بیرون اونم خفن نباشه

14. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

gears of war یک عنوان بدون رقیب و بی همتا و بهترین هستش و سونی هم عنوانی نداره تا با gears مقابله کنه
    دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای Uncharted چیز دیگر نگیرد گرچه gears بالاتر است .

تو خواب ببینی uncharted 3 که قراره بیاد یا God of war 3 با اون عظمت مرحله اولش که من دسته تو دستم خشک شده بود جلوی این بازی کم بیاره .

اگر gears3 بی رقیب نیست رقیبش چیه؟؟؟؟
    uncharted 3 نمونه بارز رقیبش هست . Kill zone 3 که البته اعتراف می کنم به پای Gears of war نمی رسه .

سونی تو سبک سوم شخص فقط همین 2 عنوان انحصاری رو داره که قابل رقابت باشه

16. 2 کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای Uncharted چیز دیگر نگیرد گرچه gears بالاتر است .
    تو خواب ببینی uncharted 3 که قراره بیاد یا God of war 3 با اون عظمت مرحله اولش که من دسته تو دستم خشک شده بود جلوی این بازی کم بیاره .

uncharted 3 نمونه بارز رقیبش هست . Kill zone 3 که البته اعتراف می کنم به پای Gears of war نمی رسه .
    سونی تو سبک سوم شخص فقط همین 2 عنوان انحصاری رو داره که قابل رقابت باشه

چی کار کنم تا بدونین سبک gears با uncharted فرق داره؟؟؟؟؟؟بزنم سردر تاپیک؟؟؟؟؟برم کلیفی بی رو بکشم؟؟؟برم ناتی داگ رو اتیش بکشم؟؟؟؟؟

اگه شما به اینکه دوربین هر دو سوم شخص می گین رقیب پس laoire و metalgear و deadspace هم رقیب gears میشن دیگه...... .

بهخدا کمی از رو اطلاعات حرف زدن بد نیس... .
    .
    .
    .

18. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •